How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 EKİM Anne adayları

şuan için bir sorun yok. yaklaşımı konuşmaları sıcak kanlı güzel. ayrıntılı bilgilendiriyor. ama doğum zamanı bakalım nasıl olacak . genelde özel hastaneler pek normal doğum yanlısı değil ya.... bakalım dediğim gibi şimdilik çok iyi. senin ilk gebeliğin mi? benim 3 yaşında bir oğlum var. çalışıyor musun canım
Benim ilk gebeliğim olacak inşaAllah. İzmirde yaşıyordum evlenince burada yaşamaya başladım o yüzden çalışmıyorum. Şimdilik okumakla meşgulüm. Çalışmayı düşünüyordum ama bu bebiş araya girince istemedim :)
Manisa küçük bir yer olduğu için doktor seçimi fazla olmuyor maalesef

Benim ilk gebeliğim olacak inşaAllah. İzmirde yaşıyordum evlenince burada yaşamaya başladım o yüzden çalışmıyorum. Şimdilik okumakla meşgulüm. Çalışmayı düşünüyordum ama bu bebiş araya girince istemedim :)
Manisa küçük bir yer olduğu için doktor seçimi fazla olmuyor maalesef
bende izmirden geldim buraya. iş dolayısıyla burdayız. evet haklısın ben ilk doğumumu izmirde egepol hastanesinde yapmıştım. çok memnun kalmıştım. ama şimdi eve yakın diye sekiz eylülü tercih ettim. bir de özgür atlı nın ününü duydum aslında ona mı gitsem diye düşünmüyor değilim arada. neyse başladık bi şekilde devamı gelir sanırım:)

Geldi geldi:) sertlik deyince bende tas gibi bisey bekliyorum. Karnima bastirinca evet orda elimin altinda bir sislik geldi elime, hatta bisi diyimmi ben o sisligin oldugu erde arada kipirdanma hissediyorum kan akisi saniyordum ama muhtemelen kesenin icinde bebegim saga sola dondukce hissediyorum. Malum benimki her kontrolde kesenin baska bir tarafinda gorunuyor zipir:)

Sert degil cok ama kesinlikle ele gelen bir sislik var. Cok duygulandim gorunce ayyyy
Hahahah iste :)
Benimdi sola kayık sennki nerede?

bende izmirden geldim buraya. iş dolayısıyla burdayız. evet haklısın ben ilk doğumumu izmirde egepol hastanesinde yapmıştım. çok memnun kalmıştım. ama şimdi eve yakın diye sekiz eylülü tercih ettim. bir de özgür atlı nın ününü duydum aslında ona mı gitsem diye düşünmüyor değilim arada. neyse başladık bi şekilde devamı gelir sanırım:)
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Kaç haftalık hamilesiniz ?

Hadi ya ögrenciyim ben yurtta kaliyorum karabüklü degilim de :)
Bende lisans son sınıfım canım yalnız değilsn sınıf öğretmenliği benm bölümümde ama aynı şehirde kendi evimdeyim çok şükür staj ve kpss derdim var özel derse gelen öğrencilerim de var baya yoğunum bu hamilelik nasıl geçecek bu stresle bilmiyorum

ankara'dan kimler var acaba? doktor ve hastane önerebilecek. ilk hamileliğimde bilgide selçuk beye gittim ama doğumumu memleketimde yaptım. bunda iki defadır yine bilgide nida hanıma gidiyorum ama eşim orda doğum yapmamaı istemior. medicalpark istiyor onlarda soyguncu gibiler. doğum sigortası yaptırıp oraya mı gitsem bilemedim. yardımcı olabilecek birileri çıkar mı acaba :KK16:

Sen de bir idrar tahlili yaptır canım belki sende de enfeksiyon vardır. İnşallah bugünlük bir şey değildir yarın anlarız efeksiyondanmıymış.
Canım bugün yaptırdım çıktı sonuçlar ama normal gözüküyor diğer kan sonuçları da çıksın hepsini birden göstereceğim bakalım bu arada sizde de yemek konusunda iştahsızlık herşeyi yiyememe sorunu var mi

Bende lisans son sınıfım canım yalnız değilsn sınıf öğretmenliği benm bölümümde ama aynı şehirde kendi evimdeyim çok şükür staj ve kpss derdim var özel derse gelen öğrencilerim de var baya yoğunum bu hamilelik nasıl geçecek bu stresle bilmiyorum

Cok sukur benim hic bi sorunum yok tezden baska o da cok zor degil de iste üsendgimden sadece uyumak istiyorum baska hicbisey istemiyo canim. :(

O kadar heyecanliyim ki:) allahim heveslerimiz kursagimizda kalmasin den hepimize bagisla ne olur rabbim:)
Aminnnnn inşallah hepimiz Ekim ayında doğum sevincimizi paylaşıyor oluruz düşünsenize senin ki emiyor mu benimki uyumuyor gibi gibi sorunları konuşuyor olacağız düşünmesi bile suratımda koca bir gülümsemeye sebep oluyor

Back