How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 EKİM Anne adayları

Geldi geldi:) sertlik deyince bende tas gibi bisey bekliyorum. Karnima bastirinca evet orda elimin altinda bir sislik geldi elime, hatta bisi diyimmi ben o sisligin oldugu erde arada kipirdanma hissediyorum kan akisi saniyordum ama muhtemelen kesenin icinde bebegim saga sola dondukce hissediyorum. Malum benimki her kontrolde kesenin baska bir tarafinda gorunuyor zipir:)

Sert degil cok ama kesinlikle ele gelen bir sislik var. Cok duygulandim gorunce ayyyy
Merak ettim de şişlik olması neyi ifade ediyor ilk defa duydum da ben

Geldi geldi:) sertlik deyince bende tas gibi bisey bekliyorum. Karnima bastirinca evet orda elimin altinda bir sislik geldi elime, hatta bisi diyimmi ben o sisligin oldugu erde arada kipirdanma hissediyorum kan akisi saniyordum ama muhtemelen kesenin icinde bebegim saga sola dondukce hissediyorum. Malum benimki her kontrolde kesenin baska bir tarafinda gorunuyor zipir:)

Sert degil cok ama kesinlikle ele gelen bir sislik var. Cok duygulandim gorunce ayyyy
Ay maşallah ya bunları okudukça yaşadığım zorluklar daha da güzel geliyor zamanı gelince elimizle hissedeceğiz bunu düşünmesi bile muhteşem geçsin zamanlar ve cinsiyeti öğrenip hissedelim sipalari

Ay maşallah ya bunları okudukça yaşadığım zorluklar daha da güzel geliyor zamanı gelince elimizle hissedeceğiz bunu düşünmesi bile muhteşem geçsin zamanlar ve cinsiyeti öğrenip hissedelim sipalari
O kadar heyecanliyim ki:) allahim heveslerimiz kursagimizda kalmasin den hepimize bagisla ne olur rabbim:)

benimde sürekli mide bulantılarım oluyo ama kusmuyorum enfeksiyondan mı ki sizinde mi öyleydi yoksa kusuyor muydunuz? bende var ama drum ılık su iç dedi içiyorum ama geçmiyo sanırım :(:KK43:

Allah kolaylık versin ben 2015'te yazmıştım yüksek lisans tezimi ne kadar zorlu bir süreç bilirim. Uzatmaya kalmadan bitirirsiniz inşallah.
İnşallah ya şimdi birde turnitin falan çıktı
Hep stres

Aynen canım çaresi yok birde bu dönemde çalışmak ve evlilik zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun bu arada şimdi doktordan çıktım 9+5 olmuşuz herşey yolunda ve ben daha testlerimi bile bugün yaptirabildim bakalım. Insallah sonuçlar da iyi çıksın da yeter ki ben çekerim bu zorlukları birde tek ümidim 3 ay tamamlanınca mide bulantısı da bitiyormuş cogu gebelikte
İnşallah ya
Birşey kalmadı zaten 3 ayımızı doldurmaya
Benim hergünüm dolu değil aslında ama
Hem iş hem okul olunca yine fullendim

Kasikta sanirim kese buyudukce ellediginde ele geliyormus sertlik seklinde. Bir kere gelinimizin karninda bende fark etmistim ama sanirim 14. Haftada felndi o:) burda bir kac kisi sertlik var deyince kendimi bi eksik hissettim:KK43: neyse ben degilmisim sadece
Biz normal değiliz zaten biliyorsun o yüzden sıfır sıkıntı :KK53:
Tersten gidiyoruz ikimiz:-)

aa çok sevindim . neredesin? ben merkezdeyim. hangi hastaneye gidiyorsun? ben sekiz eylülde Ebru Taşkent hnm a gidiyorum.
Bende merkezde oturuyorum devlet hastanesindeki Ayşenur Evrenos hanımı tanıdığım için ona gidiyorum, ama bir ay sonra değiştirip Ebru hanıma gidicem. Görümcem hemşire ve onda doğum yapmış. O çok beğeniyor o doktoru sen o doktordan memnun musun ?

Bende merkezde oturuyorum devlet hastanesindeki Ayşenur Evrenos hanımı tanıdığım için ona gidiyorum, ama bir ay sonra değiştirip Ebru hanıma gidicem. Görümcem hemşire ve onda doğum yapmış. O çok beğeniyor o doktoru sen o doktordan memnun musun ?
şuan için bir sorun yok. yaklaşımı konuşmaları sıcak kanlı güzel. ayrıntılı bilgilendiriyor. ama doğum zamanı bakalım nasıl olacak . genelde özel hastaneler pek normal doğum yanlısı değil ya.... bakalım dediğim gibi şimdilik çok iyi. senin ilk gebeliğin mi? benim 3 yaşında bir oğlum var. çalışıyor musun canım

Back