- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.561
Aa iyi bari son senenmişYok lisans son sinifim :) bolumumden dolayi formasyona pek sıcak bakmiyorum. :) Bulantim ara ara var sadece surekli degil.
Nane limon içebilirsin canım bana drKizlar midem cok kötü normal bulanma degil midem eksiyor resmen usuttummu acaba diyorum nanelimon cayi yapip icsem bi zarari olurmu sizce duyan bilen varmi
Ben de yaptirdim ama doktorumu değiştim oda bazi testlerin referans aralığı farkli oluyor dedi ve ozel hastahanede tekrar yaptırdı:)Kızlar troit testini sağlık ocağında yaptıran varmi
Aa iyi bari son senenmiş
Bende yüksek lisans tez dönemindeyim
Yurt zor olmuyormu
Neden yurtta kalıyosun
Senin icin cok zordur yaa yalniz hamilelik gecirmen Allah yardimcin olsun. Serife icin ayni dusuncedeyim ben birdaha gittigimde erdince randevu alcam onuda cok ovuyorlar tecrubeli arkadaslardan tavsiye ileBen serife hanina da gitmistim hic memnun kalmadim. Rahimde kalan adet kaninin kan oldugunu bile anlayamadi. Ya polip ya da miyom dedi hemen histeroskopi yapabiliriz istersen dedi . Insan bunu nasil anlayamaz hayret ediyorum gercekten. Bikac gun snra gel tekrar bakalim der insan hic olmazsa ama o hemen histeroskopi onerdi . Evet ogrenciyim evliyim eşim burda yasamiyo yurtta kaliyorum o yuzden
İyi yapmışsınCunku cok sık eve gidiyorum 1 ay burdaysam 2 ay evime gidiyorum o yuzden bi eve hic ihtiyac duymadim. Zaten tek basima kalamam hic o yuzden bi baskasiyla da eve cikip hic sorumluluk almak istemedim :)
Senin icin cok zordur yaa yalniz hamilelik gecirmen Allah yardimcin olsun. Serife icin ayni dusuncedeyim ben birdaha gittigimde erdince randevu alcam onuda cok ovuyorlar tecrubeli arkadaslardan tavsiye ile
İyi yapmışsın
Benimde eşim iş dolayısıyla bi bakmışsın hep evde bi bakmışsın hiç yok
Ama ben evde kalıyorum alışkınımda yanlız kalmaya
Sorun çıkmadan bitirelim inşallah okulları
Anladim canim tesekkur ederim :)Onun hakkinda bi bilgim yok ama ne zaman hastaneye gitsem o ameliyatta oluyo :) şakir beyden memnunun medikarda sadece
Bir an önce başla benceBende hic yalniz kalamam evde bile esim bazen gec gelir ben butun isiklari acip butun kapilari kapatip otururum hic buyumicem heraldebiter insallah benim biz bas belasi tezim var becerirsem insallah kurtulcam da okul bitcek tez hala benim keyfimin gelmesini beklio :))
Anladim canim tesekkur ederim :)
Allah kolaylık versin ben 2015'te yazmıştım yüksek lisans tezimi ne kadar zorlu bir süreç bilirim. Uzatmaya kalmadan bitirirsiniz inşallah.Bir an önce başla bence
Ben yazdımda kontrolleri yapıyorum artık
Ekle çıkar vs
Tez sıkıntılı iş
Hallet sende hemen
Bir an önce başla bence
Ben yazdımda kontrolleri yapıyorum artık
Ekle çıkar vs
Tez sıkıntılı iş
Hallet sende hemen
S Sosyoloogg Kız kıyamam sana kocandan da ayrı öğrenci öğrenci mi kalıyosun sen buralarda. eğer bir şeye ihtiyacın falan olursa söyle lütfen elimden geldiğince yardımcı olurum :)Minipanda Safranbolu güzel ama ben alışamadım canım ya. Karabükte doğdum büyüdüm özlüyorum valla. Habire anama gidip duruyorum :) Sen merkezde nerede oturuyosun?
Kasikta sanirim kese buyudukce ellediginde ele geliyormus sertlik seklinde. Bir kere gelinimizin karninda bende fark etmistim ama sanirim 14. Haftada felndi o:) burda bir kac kisi sertlik var deyince kendimi bi eksik hissettimDur kız hemen boşama bu kadar kolay olmamalı hiçmi bdv okumadın
Bi acayibim öğlenden beri
Ben ben değilim yani
Ne oldu anlamadım
Ama zormuş ya başından beri çeken arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Açım şuanda
Başka birşey düşünemiyorum
Kasıkta sertlik yok hiç fark etmedim ama batma var
Aynen canım çaresi yok birde bu dönemde çalışmak ve evlilik zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun bu arada şimdi doktordan çıktım 9+5 olmuşuz herşey yolunda ve ben daha testlerimi bile bugün yaptirabildim bakalım. Insallah sonuçlar da iyi çıksın da yeter ki ben çekerim bu zorlukları birde tek ümidim 3 ay tamamlanınca mide bulantısı da bitiyormuş cogu gebelikteCanım ya
Seninkide geçer inşallah
Bi çareside yok bunun sanırım
Bende sadece bir tane haşlanmış patates yiyebildim oda zorla
Sadece bulantı olsa neysede
Aç kalıyosun
Açlıktan miğden başın ağrıyor
Çok zormuş
Biter biter vala bosver:) ben bulanti yasamadim cok fazla ama inan olsaydi da hic onemli degildi:)Aynen canım çaresi yok birde bu dönemde çalışmak ve evlilik zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun bu arada şimdi doktordan çıktım 9+5 olmuşuz herşey yolunda ve ben daha testlerimi bile bugün yaptirabildim bakalım. Insallah sonuçlar da iyi çıksın da yeter ki ben çekerim bu zorlukları birde tek ümidim 3 ay tamamlanınca mide bulantısı da bitiyormuş cogu gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?