How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 EKİM Anne adayları

Bazen bana da oluyor o sanki su dolu karnim ozellikle cisim gelmisse allahim fena bir agri karnim lop lop oynuyor sanki... neyse hepimizde gogus hassasiyeti azalmasi var demekki yalniz degilim.:)
Yok yok bugün ben hiç normal değilim. İlk haftalardaki sıkıntılarım var. Ani kasık ağrılarım oluyor yine. :110: Takvime baktım adet döngü günümmüş bugün.

Ayni sey bugunde benim basima geldi bulanmiyorum cok iyim dedim ve 2 saat sonra cikardim ne yediysem simdi habire bulaniyorum ve sadece yogurt yiyebildim :olamaz:
Arkadaşlar herkese iyi geceler :) Yazılanları okudum ne güzel böyle herşeyi paylaşabilmek.Yalnız bir konuda tecrübemi paylaşmak istedim arkadaşlar aman ha gebelikte maydanoz tüketmek gerçekten çok ama çok zararlı :( Neredeyse bütün doktorlar bunu söyler.Benim küçük teyzem hiçbir düşük tehlikesi yokken super bir gebelik yaşarken 5 aylik oglunu maydonoz üstü limon sıkıp yedikten bir saat sonra tuvalette dusuk yapti cok kotu günlerdi :( Ben uzun yıllar hastanede kadın doğumda çalıştım oğlumu dogurmadan doktorlarim söylüyordu maydanoza dikkat mümkün oldukça yemeyin çok da gerekli birşey değil ot sonuçta..Kimsenin kötü bişey yaşamasını istemem bildiğimi paylaşmak istedim..Herkese hayırlı gebelikler...

Ben de bugün gitmeyi düşündüm.hem çok kabızlık var hem uyku hali hem de midem bulanmiyor ama akşam sanki bulanıyor mu desem değişik yani.
Bende mide bulantisi sabahları oluyor ama kusmuyorum :(

Günaydın :( bnm dün çok kötüydüm küstüm başım çatlıycsk gibiydi karnım ağrıyordu duşa girdim direk yattım sabah kalktığımda sanki hiçbirşeyim yok bütün belirtilerim gitti şimdi rahat bir kahvaltı yaptım belki midem bulanır diye ama yok çok korkuyorum dün gece karnım altında sertlikte vardı şuan yok ulturasyona göre 8+3 sat göre 9+1 kızlar lütfen bişeyler söyleyin ne yapmalıyım :(

Günaydın :KK43: bnm dün çok kötüydüm küstüm başım çatlıycsk gibiydi karnım ağrıyordu duşa girdim direk yattım sabah kalktığımda sanki hiçbirşeyim yok bütün belirtilerim gitti şimdi rahat bir kahvaltı yaptım belki midem bulanır diye ama yok çok korkuyorum dün gece karnım altında sertlikte vardı şuan yok ulturasyona göre 8+3 sat göre 9+1 kızlar lütfen bişeyler söyleyin ne yapmalıyım :KK43:
Paniklemek icin bahane arama tatlim:) o sertligi 9+2 oldum ben hala gormedim:) daha cok kucukler her an gormek bulmak imkansiz:)

Paniklemek icin bahane arama tatlim:) o sertligi 9+2 oldum ben hala gormedim:) daha cok kucukler her an gormek bulmak imkansiz:)
Ya İnan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama dün yerde kıvranırken bugün hiçbirşeyim yok çok rahatım sadece bel ağrım oda diğerlerinin yanında hafif geliyor inş. Bişey yoktur :(

Ya İnan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama dün yerde kıvranırken bugün hiçbirşeyim yok çok rahatım sadece bel ağrım oda diğerlerinin yanında hafif geliyor inş. Bişey yoktur :KK43:
Canim bunlarin hicbiri bulgu degil. Kac defa soyledim neyse bir defa daha soyleyeyim... sabah kusup 2 gun once kasik agrisindan kivranip doktor kontrolunde benegin 2 hafta once kalbinin durdugunu ogrenen de var, gogus hassassiyeti dahil tum belirtileri yok olup doktora gittiginde bebegin zip zip zipladigini goren de....

Bende oyleydim dun sanki icim bombostu boyle kossam kosarim nasil hic belirti kalmamisti. Aksam yatmak uzereydim baktim yine agri yok ama o hamielyim hissi gelmis. O yuzden panikleme ultrason cihazinda gormedigin surece kotu birsey bizim kendimize teshis koymayalim nolur icerde bebisleri yok yere stres kupu yapiyoruz sonra

Canim bunlarin hicbiri bulgu degil. Kac defa soyledim neyse bir defa daha soyleyeyim... sabah kusup 2 gun once kasik agrisindan kivranip doktor kontrolunde benegin 2 hafta once kalbinin durdugunu ogrenen de var, gogus hassassiyeti dahil tum belirtileri yok olup doktora gittiginde bebegin zip zip zipladigini goren de....

Bende oyleydim dun sanki icim bombostu boyle kossam kosarim nasil hic belirti kalmamisti. Aksam yatmak uzereydim baktim yine agri yok ama o hamielyim hissi gelmis. O yuzden panikleme ultrason cihazinda gormedigin surece kotu birsey bizim kendimize teshis koymayalim nolur icerde bebisleri yok yere stres kupu yapiyoruz sonra
Haklısın Cnm bn biraz uyuyım en iyisi . Çok teşekkür ederim :dua:

Canım allah yardımcın olsun ben üç haftadır öyleyim inan ki yazılarınızı bile yeni okuyabildim ise dolmuşla gidip gelirken mahvoluyorum gelir gelmez kusmamak için hemen uyumaya çalışıyorum ve şuan tiksinmedigim şey kalmadı resmen balık et hastası biriydim şuan nefret ediyorum inan ki peynir ekmek dışında yemek yemeye hasretim şu üç ayı tamamlayınca bitmesi için dua ediyorum inşallah senin de sadece bugünlük olur ve yarına gecer
Canım ya
Seninkide geçer inşallah
Bi çareside yok bunun sanırım
Bende sadece bir tane haşlanmış patates yiyebildim oda zorla
Sadece bulantı olsa neysede
Aç kalıyosun
Açlıktan miğden başın ağrıyor
Çok zormuş

-Mavi -Mavi Bendede bugün garip bişey oldu ofise geldim öksüreceğim tuttu o an kusuyordum geldi başımı yukarı kaldırdım , ondan sonrada kusamadım , senin birdenmi oldu yoksa yavaş yavaş mı?

Aay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaa
ben doktoruma sordum öyle 3,4 kupa bitki çayı içmediğin sürece 1 kupayla falan bir şey olmaz dedi , herseyin fazlası zarar bence ama kararında olduktan sonra içilebilir ama tabi bu her bitki çayı için geçerli olmayabilir ama nane limon falan bence sıkıntı yapmaz

Aay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaa
ben doktoruma sordum öyle 3,4 kupa bitki çayı içmediğin sürece 1 kupayla falan bir şey olmaz dedi , herseyin fazlası zarar bence ama kararında olduktan sonra içilebilir ama tabi bu her bitki çayı için geçerli olmayabilir ama nane limon falan bence sıkıntı yapmaz

-Mavi -Mavi Bendede bugün garip bişey oldu ofise geldim öksüreceğim tuttu o an kusuyordum geldi başımı yukarı kaldırdım , ondan sonrada kusamadım , senin birdenmi oldu yoksa yavaş yavaş mı?
Birden oldu kuzum halada devam
Senin başlamaz inşallah

Back