- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.501
Ben de 2012 eylül grubundaydim.çok olmuş vay bee2 yıl önce ekim 2015 anneleri grubundaydım ama oğlum eylülde doğdu, şimdi ekim 2017 anne adayıyım ama büyük ihtimal yine eylülde doğacak :)
Ben akşamları bayılacak gibi oluyorum aynen.uyusam da gecmıyor ki.Kizlar böyle bazi bazi yorgunlul geliyor sanki bayilacakmisim gibi oluyor ... uyumaktan mı olur acaba?
Ben akşamları bayılacak gibi oluyorum aynen.uyusam da gecmıyor ki.
Kiz hep acisa ne yapardik, dokunamiyordum :))) Elhamdulillah biraz azaldıKizlar benim gogus agrilarim bugun cok azalmis geliyor bana allah allah normal mi acaba barmi gogus agrisi azalan?
Kiz hep acisa ne yapardik, dokunamiyordum :))) Elhamdulillah biraz azaldı
Benimde göğüs ağrım azaldı ama alt karnım bir garip. Sanki içimde su dolu bir balon taşıyorum. Sağ tarafta da ayağa kalkınca batma oluyor. Çok halsizim.
Sabah hiç hamile gibi değildim oysaki.
Ben de bugün gitmeyi düşündüm.hem çok kabızlık var hem uyku hali hem de midem bulanmiyor ama akşam sanki bulanıyor mu desem değişik yani.Hay allah razı olsun.... Bir benmiyim diye doktora gitmeyi düşünüyordum. Aynen akşamları oyle agirlasiyorum ki sorma gitsin
Senin eline geliyomu su kasiktaki sertlik?Ben de bugün gitmeyi düşündüm.hem çok kabızlık var hem uyku hali hem de midem bulanmiyor ama akşam sanki bulanıyor mu desem değişik yani.
Net hissedemiyorum çünkü sezeryan dikisim var kilo da var.Senin eline geliyomu su kasiktaki sertlik?
:) bende yokladim bulamadim ama benim de karin bolgem yagli doktor bile bastirip goruyor aleti muhtemelen su an ondan ele gelmiyorsur o sertlik diye dusunuyorum insallah bir kac gune cikarNet hissedemiyorum çünkü sezeryan dikisim var kilo da var.
Olmuyo boyle lina:) basabas gidiyorduk:)Burada hiç birşeyim yok
Bulantı yok ağrı yok dedim dedim bugün feleğim şaştı
Sürekli istifar istifar
Açlıktan başım ağrıyor yinede birşey yiyemiyorum
Hanginizin nazarı değdi itiraf edin
Dur kız hemen boşama bu kadar kolay olmamalı hiçmi bdv okumadınOlmuyo boyle lina:) basabas gidiyorduk:)
Karnimda sertlik te cikti de de tam olsun:) bosuyorum seni:)
Burada hiç birşeyim yok
Bulantı yok ağrı yok dedim dedim bugün feleğim şaştı
Sürekli istifar istifar
Açlıktan başım ağrıyor yinede birşey yiyemiyorum
Hanginizin nazarı değdi itiraf edin
Kizlar evet uzun zamandır giremedim okuyamadım da çünkü mide bulantilariyla basım epey dertte sırf kusmayayim diye işten gelir gelmez uyumaya çalışıyorumD dilarazeynel Canım nerelerdesin? Yazmıyorsun pek?
Hafif büyüme var sanki.:) bende yokladim bulamadim ama benim de karin bolgem yagli doktor bile bastirip goruyor aleti muhtemelen su an ondan ele gelmiyorsur o sertlik diye dusunuyorum insallah bir kac gune cikar
Sertlik varmi orda? Buyuyo da...Hafif büyüme var sanki.
Canım allah yardımcın olsun ben üç haftadır öyleyim inan ki yazılarınızı bile yeni okuyabildim ise dolmuşla gidip gelirken mahvoluyorum gelir gelmez kusmamak için hemen uyumaya çalışıyorum ve şuan tiksinmedigim şey kalmadı resmen balık et hastası biriydim şuan nefret ediyorum inan ki peynir ekmek dışında yemek yemeye hasretim şu üç ayı tamamlayınca bitmesi için dua ediyorum inşallah senin de sadece bugünlük olur ve yarına gecerDur kız hemen boşama bu kadar kolay olmamalı hiçmi bdv okumadın
Bi acayibim öğlenden beri
Ben ben değilim yani
Ne oldu anlamadım
Ama zormuş ya başından beri çeken arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Açım şuanda
Başka birşey düşünemiyorum
Kasıkta sertlik yok hiç fark etmedim ama batma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?