2017 EKİM Anne adayları

Ben akşamları bayılacak gibi oluyorum aynen.uyusam da gecmıyor ki.

Hay allah razı olsun.... Bir benmiyim diye doktora gitmeyi düşünüyordum. Aynen akşamları oyle agirlasiyorum ki sorma gitsin

Ya mide bulantilatim.oluyor bazen ama yemek yedikten sonra genelde yemekler mide de erimiyor sanirim zaman geciyor acikiyorum bile ama hala bulantilar devam ediyor yeniden yemek yiyebilmek icin istifra etmek zorunda kaliyorum boyle seyler oluyormu sizde de

Benimde göğüs ağrım azaldı ama alt karnım bir garip. Sanki içimde su dolu bir balon taşıyorum. Sağ tarafta da ayağa kalkınca batma oluyor. Çok halsizim.
Sabah hiç hamile gibi değildim oysaki.

Kiz hep acisa ne yapardik, dokunamiyordum :))) Elhamdulillah biraz azaldı

Benimde göğüs ağrım azaldı ama alt karnım bir garip. Sanki içimde su dolu bir balon taşıyorum. Sağ tarafta da ayağa kalkınca batma oluyor. Çok halsizim.
Sabah hiç hamile gibi değildim oysaki.

Bazen bana da oluyor o sanki su dolu karnim ozellikle cisim gelmisse allahim fena bir agri karnim lop lop oynuyor sanki... neyse hepimizde gogus hassasiyeti azalmasi var demekki yalniz degilim.:)

Hay allah razı olsun.... Bir benmiyim diye doktora gitmeyi düşünüyordum. Aynen akşamları oyle agirlasiyorum ki sorma gitsin
Ben de bugün gitmeyi düşündüm.hem çok kabızlık var hem uyku hali hem de midem bulanmiyor ama akşam sanki bulanıyor mu desem değişik yani.

Burada hiç birşeyim yok
Bulantı yok ağrı yok dedim dedim bugün feleğim şaştı
Sürekli istifar istifar
Açlıktan başım ağrıyor yinede birşey yiyemiyorum
Hanginizin nazarı değdi itiraf edin

Burada hiç birşeyim yok
Sürekli istifar istifar
Olmuyo boyle lina:) basabas gidiyorduk:)

Karnimda sertlik te cikti de de tam olsun:) bosuyorum seni:)

Olmuyo boyle lina:) basabas gidiyorduk:)

Karnimda sertlik te cikti de de tam olsun:) bosuyorum seni:)
Dur kız hemen boşama bu kadar kolay olmamalı hiçmi bdv okumadın
Bi acayibim öğlenden beri
Ben ben değilim yani
Ne oldu anlamadım
Ama zormuş ya başından beri çeken arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Açım şuanda
Başka birşey düşünemiyorum
Kasıkta sertlik yok hiç fark etmedim ama batma var

Burada hiç birşeyim yok
Sürekli istifar istifar

Onu beraber soylemistik ve o gunden sonra benim de bulantilarim baslamisti

Canım allah yardımcın olsun ben üç haftadır öyleyim inan ki yazılarınızı bile yeni okuyabildim ise dolmuşla gidip gelirken mahvoluyorum gelir gelmez kusmamak için hemen uyumaya çalışıyorum ve şuan tiksinmedigim şey kalmadı resmen balık et hastası biriydim şuan nefret ediyorum inan ki peynir ekmek dışında yemek yemeye hasretim şu üç ayı tamamlayınca bitmesi için dua ediyorum inşallah senin de sadece bugünlük olur ve yarına gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…