How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 EKİM Anne adayları

Ben evde kedi besliyorum negatif cikinca doktora tekrarlamamiz gerekir mi diye sordum. O da grip belirtileri olursa mutlaka tekrarlayalim dedi. Kirginlik ates gibi belirtileri oluyormus. Sessiz sedasiz toksoplazma gecirmen imkansiz dedi doktor. Ama havalar soguk normal bir soguk alginligi da geciriyor olabilirsin panik yapma testini tekrarla canim.
Ama o hayvanlarda gecmiyor mu?

kızlar ben cok kotuyum ya öğle yemegıne cıktık geldık ne varsa geldim cıkardım ıshalım baya ya karnımıda cok agrıtıyor ben napıcam hıc gecmıyor .nasıl beslenecek bu cocuk anlamadım:KK43:
Canim ilk 3 ay depolarimizdan besleniyormus bebek yogurt falan ye bende de 2 gundur basladi kusmalar yogurt ve sutlac cok iyi geldi cikarmadim onlari

Ben evde kedi besliyorum negatif cikinca doktora tekrarlamamiz gerekir mi diye sordum. O da grip belirtileri olursa mutlaka tekrarlayalim dedi. Kirginlik ates gibi belirtileri oluyormus. Sessiz sedasiz toksoplazma gecirmen imkansiz dedi doktor. Ama havalar soguk normal bir soguk alginligi da geciriyor olabilirsin panik yapma testini tekrarla canim.
Canim acaip burun akıntısı var. İnşallah normal griptir. Herşeyden nem kapar oldum

Kızlar inanmıcaksınız ama ilk hamile kaldığımda 52kilo 300 gramdı kilom bugün 56.200 çıktı ben bir pofuduk olucam galiba

ay canım evet ya dün test verıcem ınan saatlerde kendımı zorladım ki bir gram zar zor verdim örnek.bu sabah kalktım deli gibi ishalim.geçiyormu zamanlar yada ne yapmak gerek.ilac alamıyorum cunku.
Ne yaptigimi hatirlamiyorum canim nasil gecirdigimi ama doktora gitmedim sordum stres cok etkiliyo her zaman sorunlu benim zaten bir yere gidince bile ya kabiz olurum ya ishal o yuzden kalmali gezmeleri sevmiyorum :( dedigim gibi stressiz olmak cok onemli kuzu

Evet çok azaldı önceden dokunamıyordum bugün sanki içi boş gibi
Benim gecen hamileligimde bir gun boyle cok azalmisti gogus hasaasiyetim kesin kotu birsey olsu diye aglaya aglaya hastaneye gittim gece korunde ama baktik pit pit atiyordu kalbi bir kac gun sonra yine basladi gogus agrilarim ama noldu biliyomusun gogusumun en cok acidigi donemde bebegimin kalbi durdu kurtaja girdigimde goguslerime dokunamiyordum acisindan. Alakasi yoktur insallah diye dusunuyorum yine

Ne yaptigimi hatirlamiyorum canim nasil gecirdigimi ama doktora gitmedim sordum stres cok etkiliyo her zaman sorunlu benim zaten bir yere gidince bile ya kabiz olurum ya ishal o yuzden kalmali gezmeleri sevmiyorum :KK43: dedigim gibi stressiz olmak cok onemli kuzu
Evet kesinlikle haklısın belkide çok taktığım için iyice mideme vurduİnşallah düzelirim

Benim gecen hamileligimde bir gun boyle cok azalmisti gogus hasaasiyetim kesin kotu birsey olsu diye aglaya aglaya hastaneye gittim gece korunde ama baktik pit pit atiyordu kalbi bir kac gun sonra yine basladi gogus agrilarim ama noldu biliyomusun gogusumun en cok acidigi donemde bebegimin kalbi durdu kurtaja girdigimde goguslerime dokunamiyordum acisindan. Alakasi yoktur insallah diye dusunuyorum yine
Ben yarın doktora gidicem inşallah iyidir haber veririm sanada mutlaka.kızımda da düzelmişti merak etme yoktur ınsallah kötü bişeyimiz

2 yıl önce ekim 2015 anneleri grubundaydım ama oğlum eylülde doğdu, şimdi ekim 2017 anne adayıyım ama büyük ihtimal yine eylülde doğacak :)
Aa benim kızımda ekim 2015 gözüküyordu. Eylül de geldi :) bakalım bu miniş ne sürprizler yapcak bize :)

Back