• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar midem cok kötü normal bulanma degil midem eksiyor resmen usuttummu acaba diyorum nanelimon cayi yapip icsem bi zarari olurmu sizce duyan bilen varmi
Canım nane kekik vs. bunlar zararlı diye duydum, düşüğü tetiklermiş Allah korusun. Limonu dikimle tuz döküp ye, yada salatalığa tuz.

Slm arkadaşlar bisey sora bilirmiyim benim sag tarafta 20 mm yumurta vrmis catlamsi kac gün sürer acba bilgisi olan vr mi vulasyon testi yapiyorum ama negtif

Normalde 12 haftaya kadar hissedilirmis te bende kac gundur kendimi yokluyorum 12 ye kadar yolu var bakalim:)
Vücudum sıkı değil benim belki ondandır. Sağ kasığımda batma var ikindiden beri. Off belirti yokken daha endişesizdim sanki yaa. instagramda biri sezeryan doğumu paylaşmış yanlışlıkla izlemiş bulundum o tetikledi galiba :(

Aay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaa
İçtiysen düşünme boşver canım. Bana da görümcem demişti. Burdan biri doktora sormuştu galiba. Kaşık kaşık nane yemedikten sonra bişey olmaz demiş doktoru. Rabbim şifa versin canım

Arkadaşlar baş ağrısından ölecem kafamı kaldıramıyorum siznde var mı baş ağrınız ne yapcam geçmesi için
Geçen hafta bende öyle oldum. Allahım beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyordu. Gece de uyutmadı kalktım gusül aldım, başımı iyice ovalayarak 7fatiha 7felak 7nas okudum. Nas'ın 1.sinde şak diye kesildi ağrı. Çok şaşırdım. 12saatten fazla boşa çekmişim dedim. Her birini besmele ile oku. Rabbim şifa versin.
Yine geçmezse parol içebilirsin

Aay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaa
Canim bisey olmaz korkma, maydonoz yemeyin denir hamilelikte ben haftada 3 demet yiyordum deli gibi:) cok abartmadigin surece bisey olmaz ayrica dusuk riskin felan yoksa da birsey olmaz.

Adet sokturucu ilac ictim de dusmedi dusmeyecekse...

Geçen hafta bende öyle oldum. Allahım beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyordu. Gece de uyutmadı kalktım gusül aldım, başımı iyice ovalayarak 7fatiha 7felak 7nas okudum. Nas'ın 1.sinde şak diye kesildi ağrı. Çok şaşırdım. 12saatten fazla boşa çekmişim dedim. Her birini besmele ile oku. Rabbim şifa versin.
Yine geçmezse parol içebilirsin
Çok tşk ederim canım duaları okuycam ilaç içmek istemyrm annem kardeşimi içtiği ağrı kesici yüzünden kaybetti bende ağrı kesiciye karşıym bu yüzden vitamin ilaçlarını bile zor içiyrm

Slm kızlar. Boğaz enfeksiyonunu atlattim derken şimdi de grip oldum. Az önce çok sert bi şekilde oksurdum kasiklarim ağrıdı hala da ağrıyor çok korkuyorum :(

Slm kızlar. Boğaz enfeksiyonunu atlattim derken şimdi de grip oldum. Az önce çok sert bi şekilde oksurdum kasiklarim ağrıdı hala da ağrıyor çok korkuyorum :KK43:
Canim sen toksoplazma yaptirmis miydin? Bana doktorum grip olursan toksoplazma testini tekrarlayalim dedi. Belirtileri griple ayniymis.

7 haftalikken yaptirmistim şimdi bide cuma günü yaptircam belirtileri nelermis canım detaylı yazar misin :KK43:
Ben evde kedi besliyorum negatif cikinca doktora tekrarlamamiz gerekir mi diye sordum. O da grip belirtileri olursa mutlaka tekrarlayalim dedi. Kirginlik ates gibi belirtileri oluyormus. Sessiz sedasiz toksoplazma gecirmen imkansiz dedi doktor. Ama havalar soguk normal bir soguk alginligi da geciriyor olabilirsin panik yapma testini tekrarla canim.

Back