- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.461
9+6yiz bugunHafta olarak kac oldun demek istedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9+1 bugun bizim de. Bende insallah bir kac gune bu sertligi fark edebilirim...9+6yiz bugun
Canım nane kekik vs. bunlar zararlı diye duydum, düşüğü tetiklermiş Allah korusun. Limonu dikimle tuz döküp ye, yada salatalığa tuz.Kizlar midem cok kötü normal bulanma degil midem eksiyor resmen usuttummu acaba diyorum nanelimon cayi yapip icsem bi zarari olurmu sizce duyan bilen varmi
Bende de yok kıııızzzNormalde bu haftada karnin alt kisminda sertlik seklinde ele elir diyordu bir yerde ama cok korkuyorum ne bileyim benim yok oyle bisey hic
Normalde 12 haftaya kadar hissedilirmis te bende kac gundur kendimi yokluyorum 12 ye kadar yolu var bakalim:)Bende de yok kıııızzz
Şart mıymış
Aay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaaCanım nane kekik vs. bunlar zararlı diye duydum, düşüğü tetiklermiş Allah korusun. Limonu dikimle tuz döküp ye, yada salatalığa tuz.
Vücudum sıkı değil benim belki ondandır. Sağ kasığımda batma var ikindiden beri. Off belirti yokken daha endişesizdim sanki yaa. instagramda biri sezeryan doğumu paylaşmış yanlışlıkla izlemiş bulundum o tetikledi galibaNormalde 12 haftaya kadar hissedilirmis te bende kac gundur kendimi yokluyorum 12 ye kadar yolu var bakalim:)
İçtiysen düşünme boşver canım. Bana da görümcem demişti. Burdan biri doktora sormuştu galiba. Kaşık kaşık nane yemedikten sonra bişey olmaz demiş doktoru. Rabbim şifa versin canımAay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaa
Geçen hafta bende öyle oldum. Allahım beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyordu. Gece de uyutmadı kalktım gusül aldım, başımı iyice ovalayarak 7fatiha 7felak 7nas okudum. Nas'ın 1.sinde şak diye kesildi ağrı. Çok şaşırdım. 12saatten fazla boşa çekmişim dedim. Her birini besmele ile oku. Rabbim şifa versin.Arkadaşlar baş ağrısından ölecem kafamı kaldıramıyorum siznde var mı baş ağrınız ne yapcam geçmesi için
Canim bisey olmaz korkma, maydonoz yemeyin denir hamilelikte ben haftada 3 demet yiyordum deli gibi:) cok abartmadigin surece bisey olmaz ayrica dusuk riskin felan yoksa da birsey olmaz.Aay nette baktim yazmiyodu oylebisey ictim bende kotuydu cunku midem.insallah bisey olmaz yaa
Çok tşk ederim canım duaları okuycam ilaç içmek istemyrm annem kardeşimi içtiği ağrı kesici yüzünden kaybetti bende ağrı kesiciye karşıym bu yüzden vitamin ilaçlarını bile zor içiyrmGeçen hafta bende öyle oldum. Allahım beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyordu. Gece de uyutmadı kalktım gusül aldım, başımı iyice ovalayarak 7fatiha 7felak 7nas okudum. Nas'ın 1.sinde şak diye kesildi ağrı. Çok şaşırdım. 12saatten fazla boşa çekmişim dedim. Her birini besmele ile oku. Rabbim şifa versin.
Yine geçmezse parol içebilirsin
Canim sen toksoplazma yaptirmis miydin? Bana doktorum grip olursan toksoplazma testini tekrarlayalim dedi. Belirtileri griple ayniymis.Slm kızlar. Boğaz enfeksiyonunu atlattim derken şimdi de grip oldum. Az önce çok sert bi şekilde oksurdum kasiklarim ağrıdı hala da ağrıyor çok korkuyorum
7 haftalikken yaptirmistim şimdi bide cuma günü yaptircam belirtileri nelermis canım detaylı yazar misinCanim sen toksoplazma yaptirmis miydin? Bana doktorum grip olursan toksoplazma testini tekrarlayalim dedi. Belirtileri griple ayniymis.
Ben evde kedi besliyorum negatif cikinca doktora tekrarlamamiz gerekir mi diye sordum. O da grip belirtileri olursa mutlaka tekrarlayalim dedi. Kirginlik ates gibi belirtileri oluyormus. Sessiz sedasiz toksoplazma gecirmen imkansiz dedi doktor. Ama havalar soguk normal bir soguk alginligi da geciriyor olabilirsin panik yapma testini tekrarla canim.7 haftalikken yaptirmistim şimdi bide cuma günü yaptircam belirtileri nelermis canım detaylı yazar misin
Harbiden devlette oylr doktor mu varmis:) genelde azarlayan tipler olur? Hangi sehir hangi hastane merak ettim