2017 EKİM Anne adayları

@-They nasıl gidiyor hamilelik

Hele bna 3 5i brden saldırıyor sanki egolarini oksatmak için üye olmuşlar. 2.gebelik oldugndan diyor kadn bize de evlat katili ettinz kadını demsler bn soookkkk
Tuutmus bana ikinci bebegim oldugu icin cok onemsemiyorum diyor sonra ben evlat katili ilan etmis oluyorum... allah islah etsin. Kaldiki ben sadece bana itici geldigini soyledim sevimli gelmedi diye bu saldiri neden anlamadim

Tuutmus bana ikinci bebegim oldugu icin cok onemsemiyorum diyor sonra ben evlat katili ilan etmis oluyorum... allah islah etsin. Kaldiki ben sadece bana itici geldigini soyledim sevimli gelmedi diye bu saldiri neden anlamadim
Bnde yeterince istemiyor diye düşünüyorum ve düşüncemi söyledim. Biraz ağır olabilir ama kendide çok rahattt.. sn daha açıklayıcı konustn ama gene aynı tavr demk ki anlamkla ilgili br problemleri var ikimizde aynı kelimeler den yola çıkmışz . Gerçekten scma sapan gerildm aksm aksm .. bu yüzden ban yersm dahada girmem buraya..

Bende ban yiyebilirim bekliyorum:) kendimi hic germedim sacma sapan biri yuzunden bana ne...

kızlar olay varsa müdahale edelim:) grbumuzdaki hamişlere laf ettirmeyiz:))

günaydın canım ben cumartesi doktora gittim kalp atışını duyduk ve gördük çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi doctor 7+1 mişiz 3 hafta sonar çağırdı beni tekrar.

Canım çok sevindim maşallah size Rabbim tamamını erdirsin inşallah böyle güzel haberleri alalım valla çok mutlu oldum

Yaa kizlar beni bu bebek cok heycanlandiriyo ama bi yandan da korkyorum bsey olursa diye o kadar cok kalbi duran var ki. Oncekinde de kalp atisini hic duyamamistim 9. Hafta kurtaj olmustum ama suan icim icime sigmiyo hemde bi korku var nasil gecicek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…