• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bi kurtaj var oncesinde iste ikinci
Anladim canim. İlk bebegimi brnde kalp durmasi sonucu kaybetmistim. Yasadigim uzuntunun tarifi yok inan. Hic suphe edecegim birsey olmamisti ama kontrolde ogrenmistim. Simdi dusundum bunda surekli kendimi dinliyorum haftada 3 kere hastaneye kosuyorum ve bu boyle olmaz 9 ay dile kolay...

Simdi son kontrolum 7. Haftadaydi sonraki 12. Haftada arada nerdeyse 5 hafta var dusun... dedim ki gitmicem, kaygilanmicam, bi olumsuzluk varsa bile 12. Hafta kontrolune gittigimde varsa ogrenip o gun kendimi parcalicam ama bugunden ya bisey olursa kaygisiyla kendimi mahvetmicem... yani basima gelmeden ya gelirse kaygisiyla yikmicam kendimi... rabbim insallah o aciyi tekrar yasatmaz hicbirimize ama her duruma da hazir olmak lazim...

İnsallah hersey guzel olacak kasma kendini, ne yazildiysa o oluyor...

kızlar sürekli masa başı oturuyorum ve sanki karnıma baskı oluyor benimmi karnım çabuk büyüdü bu sıkıntıyı yaşayan varmı. hamile kaldıktan sonra kiloda almadım ama pantolonlarım çok sıktığı için kullanamıyorum. sizde durumlar ne
Bende de aynısı var. Kilo almadım ancak pantolonlar dar geliyor sanki. İkinci hamileliğim benim

Kizlar yardımcı olun lütfen gece kahverengi akıntı gördüm ic camasirimda ilk defa oldu ve 1 kere gordum tekrarlamadi ama çok korkuyorum basina gelen var mi???:KK17:

Bacım yanlış etiketliyorsun göremiyorum bak :süslü:
Hamilelik sıkıntı stres ağrı mide bulantısı şeklinde , bakalım hayırlısı senin ???
Ayy tez yazıyorumda bi taraftan :deli:
Sadece baş ağrısı var stres ara ara tavan yapıyor
Şimdilik böyle:anne:
Naptın bir daha doktora gittinmi

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Benim de migrenim var o yüzden bu baş ağrıları dayanılmaz hale geliyor bazen... Az önce bir tane parol içtim inşallah biraz olsun faydası olur. Yarın kontrolümüz var bu arada. Bizim için dua edin teyzeleri:KK200:

Kizlar yardımcı olun lütfen gece kahverengi akıntı gördüm ic camasirimda ilk defa oldu ve 1 kere gordum tekrarlamadi ama çok korkuyorum basina gelen var mi???:KK17:
Bu hamileligimde kahverengi, pembe lekeler. Sakir sakir knamalar... ne var ne yoksa gordum.

Bir onceki gebeligimde en ufak birsey yoktu kalbi durmustu... bir de bunu deneyelim bakalim birsey olmamistir insallah...

Kahverengi lekeler genellikle gecmiste olan kanama tortularidir genelde korkutucu degildir Ama yine de takip et devam ederse doktoruna haber ver etmezse kontrole gittiginde bilgi ver

Bu hamileligimde kahverengi, pembe lekeler. Sakir sakir knamalar... ne var ne yoksa gordum.

Bir onceki gebeligimde en ufak birsey yoktu kalbi durmustu... bir de bunu deneyelim bakalim birsey olmamistir insallah...

Kahverengi lekeler genellikle gecmiste olan kanama tortularidir genelde korkutucu degildir Ama yine de takip et devam ederse doktoruna haber ver etmezse kontrole gittiginde bilgi ver
Çok saol cnm içimi rahatlattin :KK200:tekrarlarsa doktora gidicem Tekrarlamasa da 1 hafta 10 gune gitmeyi dusunuyorum. İnsaallah onemli bisey degildir..

Aynen bende seni takip ediyorum :)
Bende 3 nisanda gideceğim ikili test için
Zaman çabucak geçsede görsek :anneadayı:
Canim 31 martta gidicem sen ne zaman? Ne durumdasin bu arada seni takip ediyorum bana en cok benzeyen diye:)

Ne durumda agri sanci vs? Ben mal mal bosluk gibiyim:) anca karnim sisiyo:)
Şişlik var nirvana düzeyinde :)
Birde baş ağrısı ama yoğunluktanda olabilir
Yani şiş olmasam hamile olduğumu unutacağım bulantı falan 0

Şişlik var nirvana düzeyinde :)
Birde baş ağrısı ama yoğunluktanda olabilir
Yani şiş olmasam hamile olduğumu unutacağım bulantı falan 0
Karnim sa sisiyo ama bazen cok gergin bazen salkim sacak sisiyo:) yaglarim felan sarkiyo:)

Bu sabah garip sekilde mide bulantisi yasadim. Ara sira sadece kasigimda bi nokta cekiliyomus gibi oluyo geciyo sonra

Back