- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.201
Ayy simdi bizim bebeler terazi ve ya akrep mi olucak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 haftadir hamile oantolonlari giyiyorumIlk 3 ay pantolonlarinizin sikmasinin sebebi bebeginiz olamaz diye bi yazi okumustum bi yerde. Ama bazilarinin ic karni kucuk mu ne oluyomus 3 aylikken 6 aylik gibi bi goruntu olusabiliyomus. Belki oyledir
Tuutmus bana ikinci bebegim oldugu icin cok onemsemiyorum diyor sonra ben evlat katili ilan etmis oluyorum... allah islah etsin. Kaldiki ben sadece bana itici geldigini soyledim sevimli gelmedi diye bu saldiri neden anlamadimHele bna 3 5i brden saldırıyor sanki egolarini oksatmak için üye olmuşlar. 2.gebelik oldugndan diyor kadn bize de evlat katili ettinz kadını demsler bn soookkkk
Benimki terazi yuksek ihtimalle:) neyse ananesi de terazi ananesi bakacak zaten anlasirlar ikisi de bari:)Ayy simdi bizim bebeler terazi ve ya akrep mi olucak :)
Benimki tam gününde gelirse terazi bir gün geç gelirse annesi gibi akrep olacakAyy simdi bizim bebeler terazi ve ya akrep mi olucak :)
Bnde yeterince istemiyor diye düşünüyorum ve düşüncemi söyledim. Biraz ağır olabilir ama kendide çok rahattt.. sn daha açıklayıcı konustn ama gene aynı tavr demk ki anlamkla ilgili br problemleri var ikimizde aynı kelimeler den yola çıkmışz . Gerçekten scma sapan gerildm aksm aksm .. bu yüzden ban yersm dahada girmem buraya..Tuutmus bana ikinci bebegim oldugu icin cok onemsemiyorum diyor sonra ben evlat katili ilan etmis oluyorum... allah islah etsin. Kaldiki ben sadece bana itici geldigini soyledim sevimli gelmedi diye bu saldiri neden anlamadim
Bende ban yiyebilirim bekliyorum:) kendimi hic germedim sacma sapan biri yuzunden bana ne...Bnde yeterince istemiyor diye düşünüyorum ve düşüncemi söyledim. Biraz ağır olabilir ama kendide çok rahattt.. sn daha açıklayıcı konustn ama gene aynı tavr demk ki anlamkla ilgili br problemleri var ikimizde aynı kelimeler den yola çıkmışz . Gerçekten scma sapan gerildm aksm aksm .. bu yüzden ban yersm dahada girmem buraya..
kızlar olay varsa müdahale edelim:) grbumuzdaki hamişlere laf ettirmeyiz:))Bnde yeterince istemiyor diye düşünüyorum ve düşüncemi söyledim. Biraz ağır olabilir ama kendide çok rahattt.. sn daha açıklayıcı konustn ama gene aynı tavr demk ki anlamkla ilgili br problemleri var ikimizde aynı kelimeler den yola çıkmışz . Gerçekten scma sapan gerildm aksm aksm .. bu yüzden ban yersm dahada girmem buraya..
günaydın canım ben cumartesi doktora gittim kalp atışını duyduk ve gördük çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi doctor 7+1 mişiz 3 hafta sonar çağırdı beni tekrar.
Neyse bu olayı unutalm gereksiz stres çok sinir oldum..Bende ban yiyebilirim bekliyorum:) kendimi hic germedim sacma sapan biri yuzunden bana ne...
Ahh canm bazı insanlar brii ciksada saldırsk diye bekliyorlar . Sanki yanlz anne kendileri bosverrr unutalm :)))kızlar olay varsa müdahale edelim:) grbumuzdaki hamişlere laf ettirmeyiz:))
Canım çok sevindim maşallah size Rabbim tamamını erdirsin inşallah böyle güzel haberleri alalım valla çok mutlu oldum
Bacım yanlış etiketliyorsun göremiyorum bak@-They nasıl gidiyor hamilelik
Kontrolun ne zaman canim?Yaa kizlar beni bu bebek cok heycanlandiriyo ama bi yandan da korkyorum bsey olursa diye o kadar cok kalbi duran var ki. Oncekinde de kalp atisini hic duyamamistim 9. Hafta kurtaj olmustum ama suan icim icime sigmiyo hemde bi korku var nasil gecicek bu
Kontrolun ne zaman canim?