2017 EKİM Anne adayları

Bende sola koyuyo cihazi olmadi bende haftaya sorarim:)

kirmizigitar benim hala bu proluton depotun yeri gecmedi cok agriyo ya normal mi boyle olmasi resmen soluma yatamiyorum
bende kullandım ama ağrı olmadı en son geçen hafta perşembe vurundum. yalnız bana 2 dk oraya masaj yaptırdılar. birde 1,5 saat sonra kolanya ile ovun demişlerdi yoğun bir iğne olduğu için dağılması zor oluyormuş bundan sonra varsa bu yöntemi dene

kızlar sürekli masa başı oturuyorum ve sanki karnıma baskı oluyor benimmi karnım çabuk büyüdü bu sıkıntıyı yaşayan varmı. hamile kaldıktan sonra kiloda almadım ama pantolonlarım çok sıktığı için kullanamıyorum. sizde durumlar ne

Bidaha vercekler mi bilmiyorum yarin bi kontrolum daha var ona gore bakicam . Bana demediler hic bsey masaj felan

Ilk 3 ay pantolonlarinizin sikmasinin sebebi bebeginiz olamaz diye bi yazi okumustum bi yerde. Ama bazilarinin ic karni kucuk mu ne oluyomus 3 aylikken 6 aylik gibi bi goruntu olusabiliyomus. Belki oyledir

Selam kızlar. Doktor bana baş ağrın olduğunda parol içebilirsin demişti ama ne olur ne olmaz diye içmiyorum 1 haftadır. Ama baş ağrım inanılmaz kötü. Çalışırken zorluyor baya beni. Kullanan var mı parol ya? Acaba içsem bir etkisi olur mu bebişime? Terddütte kaldım ama dayanamıyorum artık

Bn kullanmamak için kendimi zor tutuyorum ya iki gündür basım dahada çok ağrıyor..

benim geçen migren ağrısı gibi çok fenaydı dru aradık parol yada minoset kullanabilir dedi ve minoset kullandım bi sıkıntı olmadı. migreni olan bir arkadaşım var oda kullanmış 2 çocuğu var ikisindede problem yok çok sık olmamakla bence kullanılabilir

o hastane de yasemın hanıma gıtmıstım hamıle olmadan pek begenmedım bıdaha denemedım ama deıgını dıkkate alırım bahcelıevlerde oturuyorum

yasemin hanım ayrıldı bildiğim kadarıyla artık yok ama ağavni hanım on Numara doktordur ben kızlığımdan beri ona gidiyorum hatta şuan kartaldan gidiyorum ve doğuma da ona gidicem once Rabbimin sonar onun vesilesiyle hamile kaldım öyle diyim sana tabi sen bilirsin

Sorma sinirlerim bozuldu benimde... ben milletin kadinin mesajini gormemis gibi onu savunmasini anlayamadim bir turlu
Hele bna 3 5i brden saldırıyor sanki egolarini oksatmak için üye olmuşlar. 2.gebelik oldugndan diyor kadn bize de evlat katili ettinz kadını demsler bn soookkkk

canımcım bende o durumdayım şuan en bol pantolonumu giyiyorum ama sıkıyor bizde gaz kabızlık problem olunca karın normalden fazla şişiyor ondan kaynaklanıyor birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…