- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.181
Bende sola koyuyo cihazi olmadi bende haftaya sorarim:)Bu gittiğimde bebek ne tarafta diye soracagm eğer sagdaysa zaten sağa yatmak sakıncalı okur bence baskı olur . Sacmaldm mi acaba :)) valla bilmiyorum bn sorcam ne tarafta diye ultrason aletini sola koyuyo ama ucunu sağa çeviriyor anlamadm.
bende kullandım ama ağrı olmadı en son geçen hafta perşembe vurundum. yalnız bana 2 dk oraya masaj yaptırdılar. birde 1,5 saat sonra kolanya ile ovun demişlerdi yoğun bir iğne olduğu için dağılması zor oluyormuş bundan sonra varsa bu yöntemi denekirmizigitar benim hala bu proluton depotun yeri gecmedi cok agriyo ya normal mi boyle olmasi resmen soluma yatamiyorum
bende kullandım ama ağrı olmadı en son geçen hafta perşembe vurundum. yalnız bana 2 dk oraya masaj yaptırdılar. birde 1,5 saat sonra kolanya ile ovun demişlerdi yoğun bir iğne olduğu için dağılması zor oluyormuş bundan sonra varsa bu yöntemi dene
kızlar sürekli masa başı oturuyorum ve sanki karnıma baskı oluyor benimmi karnım çabuk büyüdü bu sıkıntıyı yaşayan varmı. hamile kaldıktan sonra kiloda almadım ama pantolonlarım çok sıktığı için kullanamıyorum. sizde durumlar ne
Sor bakalm :)Bende sola koyuyo cihazi olmadi bende haftaya sorarim:)
Bn kullanmamak için kendimi zor tutuyorum yaSelam kızlar. Doktor bana baş ağrın olduğunda parol içebilirsin demişti ama ne olur ne olmaz diye içmiyorum 1 haftadır. Ama baş ağrım inanılmaz kötü. Çalışırken zorluyor baya beni. Kullanan var mı parol ya? Acaba içsem bir etkisi olur mu bebişime? Terddütte kaldım ama dayanamıyorum artık
Nolmuş?
benim geçen migren ağrısı gibi çok fenaydı dru aradık parol yada minoset kullanabilir dedi ve minoset kullandım bi sıkıntı olmadı. migreni olan bir arkadaşım var oda kullanmış 2 çocuğu var ikisindede problem yok çok sık olmamakla bence kullanılabilirSelam kızlar. Doktor bana baş ağrın olduğunda parol içebilirsin demişti ama ne olur ne olmaz diye içmiyorum 1 haftadır. Ama baş ağrım inanılmaz kötü. Çalışırken zorluyor baya beni. Kullanan var mı parol ya? Acaba içsem bir etkisi olur mu bebişime? Terddütte kaldım ama dayanamıyorum artık
Boşver canm başka topikle alakaliNolmuş?
Aman size bir şey olmasın da korktum.Boşver canm başka topikle alakali
Ahh canm kiyamam. Keşke buradaki herkes sizin gbi olsa :)))Aman size bir şey olmasın da korktum.
Sorma sinirlerim bozuldu benimde... ben milletin kadinin mesajini gormemis gibi onu savunmasini anlayamadim bir turlu
o hastane de yasemın hanıma gıtmıstım hamıle olmadan pek begenmedım bıdaha denemedım ama deıgını dıkkate alırım bahcelıevlerde oturuyorum
Ahh canm kiyamam. Keşke buradaki herkes sizin gbi olsa :)))
Hele bna 3 5i brden saldırıyor sanki egolarini oksatmak için üye olmuşlar. 2.gebelik oldugndan diyor kadn bize de evlat katili ettinz kadını demslerSorma sinirlerim bozuldu benimde... ben milletin kadinin mesajini gormemis gibi onu savunmasini anlayamadim bir turlu
kızlar sürekli masa başı oturuyorum ve sanki karnıma baskı oluyor benimmi karnım çabuk büyüdü bu sıkıntıyı yaşayan varmı. hamile kaldıktan sonra kiloda almadım ama pantolonlarım çok sıktığı için kullanamıyorum. sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?