2017 EKİM Anne adayları

Benim de sol kasoğımda batma tarzında ağrı oluyor. Biraz evvel de sanki bıçak batırıp çıkıyo öyle bi ağrı oldu. İnşallah her şey yolundadır

Kızlar bişey sorucam fiziksel değişiklikler dışında duygu durumunuz nasıl. Bana her şey ve herkes batıyor. Hele herif böyle gördükçe kafa atasım geliyo ona

Selamunaleyküm
28 ocak son adet günüm ve 5 haftalık hamileyım ilk annelıgım :) cok heyecanlıyım sızlerden ogrenmek ıstedıklerım var istanbuldan katılıyorum avrupa yakası doktor tavsıyesı alırım :)

Merhaba ekim anneleri Rabbim inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder Benim sizlere bi sorum olucak hamile kaldıktan sonra uykusuzluk ve kabızlık problemleri yaşayan varmı ? Hamiş oldum olalı deliksiz uykum kalmadı çok sık uyanıyorum ve tekrar dalmakta zorlanıyorum

merhaba benımde cok uykusuzlugum var sureklı uyanıyorum 5 haftalık bebegım

Selam güzel anne adayları 5 haftalık bebegım keseyı henuz goremedıler çarsamba gunu kısmetse gorulecek mıs sızce gorulmemesı anormal bır durum mu

canım nerde oturuyorsun surp pırgiç ermeni hastanesi ağavni tezenli doktorun adı şiddetle tavsiye ederim hem sgk da geçiyor hastanede. 65 tl muayanesi.

canım nerde oturuyorsun surp pırgiç ermeni hastanesi ağavni tezenli doktorun adı şiddetle tavsiye ederim hem sgk da geçiyor hastanede. 65 tl muayanesi.

o hastane de yasemın hanıma gıtmıstım hamıle olmadan pek begenmedım bıdaha denemedım ama deıgını dıkkate alırım bahcelıevlerde oturuyorum

Kızlar aş erme durumunuz var mı?
Benim günlerdir rüyalarımı üzüm süslüyor. Eşim bulamadı. Bugün makroya bakıcak inşaAllah bulur

canım valla ben mide bulantısıyla savaştığım için aşerme konumuna geçemedim henüz herşey berbat kokuyor şuan bana resmen burnumu kullanmıyorum ağzımla nefes alıyorum o durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…