• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Yoo öyle değil. 14 ila 24 hafta arası erken gebelik kaybı yaşayan, büyük bebek kürtajı olan, daha önce rahim ameliyatı geçiren, ve de ailede benzer bir vaka olan kişiler risk altında. Bunlara 2haftada bir ölçüm yapılıyor. Azımsanamayacak kadar çok kişinin başına gelmiş. Rahim ağzı 3cm in alltında ise anestezi ile serkülaj denilen dikiş atılıyor. Doğuma yakın o dikiş alınıyor. Çok korkuyoruuuuummmm
Allah korusun akliniza oyle kotu seyler getirmeyin. Ya da olmadan önlemini alın. Korkulacak birsey yok. Tedavisi varmıs iste.

Ben de oda bakmaya başladım. Can sıkıntısı işte. Hem olumlu düşünmeye sevk ediyor. Bu takıma bayıldım, ama hiç biryerde fiyatını bulamadım
Bn oda bakamicam bu gidisle çünkü odam yok sadece beşik bakıyorum dolapta alabilirmm kararsızm o konuda bn beyaz alicm ama . İnslh nasip olur kucağımiza almkta

Yok canim ilk olacak ama fark etmez ki bu genetik olabiliyor bir cok insan bu yuzden bebegini kaybetti bu sitede orneklerini gorduk hep. Ben sadece seyi dusunuyorum daha once bir kaybim var kurtajimi yapmisti ayni doktor o zaman rahmin bebek icin cok musait ben sana garantisini veriyorum tekrar hamile kalacaksin ve hersey guzel olacak demisti kisalik olsa fark ederdi herhalde
Olsun çok kafana takılıyorsa sen yine de bi sor derim

Bende bebek odasini beyaz alirim dolabi felan da ileride de kullanilcak bi sekilde alirim ya cok suslu puslu seyleri sevmiyorum evde :):)

Aksine bi kurtajim var o yuzden hemen heyecan yapinca sonrada cok zor geliyo:)
Valla canm 5 dk sonra ölmeyecegimz ne malum haklisin sen tabki ama işte merkliym böyle şeylere vakt geçiriyorm yoksa daha hc bise almicm dediğim gbi beşiği son ay arabayı doğumdan sonra alacam yani bnm ki bos bos vakit öldürme

Bende bebek odasini beyaz alirim dolabi felan da ileride de kullanilcak bi sekilde alirim ya cok suslu puslu seyleri sevmiyorum evde :):)
Aynen canm sade olsn kullansn çok renk ve sus sevmem bn zaten oda sevmesn :) düz beyaz br dolay ve br beşik düşünüyorum suanlk başka brsey almayacm ilerde oda hazrladigimda halı perde faln renk katarm odası olmayacak bu evden çıkana kadr :(

Aynen canm sade olsn kullansn çok renk ve sus sevmem bn zaten oda sevmesn :) düz beyaz br dolay ve br beşik düşünüyorum suanlk başka brsey almayacm ilerde oda hazrladigimda halı perde faln renk katarm odası olmayacak bu evden çıkana kadr :KK43:

Dert etme ya sanki odasi olsa nolucak ki yine senin yakinlarinsa uyucak mecburen. :) oda tamamen boş aslinda bana gore. Cunku yeni dogan bebeklerin anneleriyle temas etcek bi sekilde uyamalari gerekiyomus bi sure. O yuzden ben oda yaparim ama sırf bos bi odamiz oldugu icin :):)

Yalnız değilsin canım bende aynı durumdayım :KK43: Kaliteli gece uykusu bitti anlamıyorum neden.Daha şimdiden böyleysek yazın en sıcak günlerinde napicaz hiç bilmiyorum :KK43:(
Aynı düşüncedeyim kesinlikle senle daha yolun başındayız koca bir göbek Yok ama yatış pozisyonu bile bulmakta zorlanıyorum ama bak bi arkadaş yoğurt yiyormuş yatmadan önce bi kase o uyku yapıyormuş sende bi dene belli olmaz belki iyi gelir bizede

Ben yatak odamdaki gardrobun birini koydum cocuk odasina:) 35 yasina kadar kullansin:)

Sen bebegin tursusunu kurcaksin anlasilan benim de yatak odam istikbal resital gecenlerde ona benzeyen bi bebek odasi gordum oyle bsy alirim buyuk ihtimal biraz daha sadesini tabi:)

Sen bebegin tursusunu kurcaksin anlasilan benim de yatak odam istikbal resital gecenlerde ona benzeyen bi bebek odasi gordum oyle bsy alirim buyuk ihtimal biraz daha sadesini tabi:)
Hehehhehe:) ikeadan almistim ben sirf bu yuzden ordaki herseyi seviyorum her mobilyayi evin her odasinda kullanabiliyorsun:) zaten oyle takim muhabbetine cok karsiyim mumkunse hicbisey takim olmasin

IMG_0877.jpg
IMG_0878.jpg

Back