• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Yalnız değilsin canım bende aynı durumdayım :( Kaliteli gece uykusu bitti anlamıyorum neden.Daha şimdiden böyleysek yazın en sıcak günlerinde napicaz hiç bilmiyorum :((

Kızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Canim bende aynı durumdaydim şimdi yatmadan 1 saat önce ya da yarım saat önce bi kase dolusu yoğurt yiyorum çok derin uyuyorum bir haftadır sende dene

Ben gunluk hayatta oyleyim 2-3 saat uykuyla duruyorum hep ama hamilelik iyi uyku yapti bende mis gibi uyuyorum:)

Nasil oldun canim..ben de acile gittim daha simdi geliyorum. yatış istediler direkt. Ama yatmadim takip edelim dediler ama sadece bi kere geldi akinti bidaha gelmedi yatmaya gerek duymadim bende. Ilk defa kalp atisini gordum 9.0 mm olmuş 6hafta 5 gunluk gozukuyo insallah bi sikinti cikmaz ya :KK43: bide igne vurdular proluton depot diye bisey

Maşallah canım çok sevindim bende hala sancı devam ediyor ve kahve akintim oluyor az az ama normal dedi doktor , bende bebisimi gördüm çok sevindim maşallah hepsine Nazar degmesin onsallah hic birine çok geçmişler olsun canım hepsine cumartesi günü gerçek doktoruna gidicem inşallah iyidir.

Kizlar rahim agzi olcumu yaptiran varmi? Yada yaptirmayi dusunuuor musunuz?
Ben yaptırıcam. 5kez rahimden operasyon geçirdim. İnşaAllah kısa ve incelik yoktur. Çok korkuyorum ondan.12.haftadan sonra yapılan ölçüm daha iyi fikir veriyormuş. Hatta kimi doktor 18e kadar bekliyormuş. Varsa kısalık dikiş atılacak Bikaç doktor buldum. Ama halaa karar veremedim.
Şimdiki doktoruma söyledim ultrasonda kapalı gözüküyor dedi ama vajinal ultrasonla bakması gerekir bunu demek için. Başından savdı gibi geldi

Ya kızlar biri bna anlatabilir mi bn pusetli araba almk istiyorum baston puset arabaları varmis önce puset olacak kullanıp sonra arabaya mi ceviriyorsun koltuk kısmını . Ayy kafamda deli sorular hc bise anlamadm valla bn ilk 3 4 ay puset şeklinde kullanıp geri normal araba gbi kullanmak istiyorum ama br türlü anlamadm öyle araba varmı varsa nasıl kullanılıyor . Bn bile anlamadm soruyu Allah yardımcınz olsun. :olamaz:

Ya kızlar biri bna anlatabilir mi bn pusetli araba almk istiyorum baston puset arabaları varmis önce puset olacak kullanıp sonra arabaya mi ceviriyorsun koltuk kısmını . Ayy kafamda deli sorular hc bise anlamadm valla bn ilk 3 4 ay puset şeklinde kullanıp geri normal araba gbi kullanmak istiyorum ama br türlü anlamadm öyle araba varmı varsa nasıl kullanılıyor . Bn bile anlamadm soruyu Allah yardımcınz olsun. :olamaz:

Bunlari dusunmek icin cok erken degilmi :)

Ikinci bebeğin mi? Genelde daha önce zor doğum yapmış kişilerde oluyormuş
Yoo öyle değil. 14 ila 24 hafta arası erken gebelik kaybı yaşayan, büyük bebek kürtajı olan, daha önce rahim ameliyatı geçiren, ve de ailede benzer bir vaka olan kişiler risk altında. Bunlara 2haftada bir ölçüm yapılıyor. Azımsanamayacak kadar çok kişinin başına gelmiş. Rahim ağzı 3cm in alltında ise anestezi ile serkülaj denilen dikiş atılıyor. Doğuma yakın o dikiş alınıyor. Çok korkuyoruuuuummmm

Bunlari dusunmek icin cok erken degilmi :)
Göbeğimi arabada taşıyacam sanki :) doğru diyon. Ama evde can sıkıntısı işte beşik araba bakıyorum öyle kendi halinde daha almayacm tabi hatta doğumdan sonra alirz büyük ihtimal ama bn baktm kafa sarmadı merk ettm. :))

Göbeğimi arabada taşıyacam sanki :) doğru diyon. Ama evde can sıkıntısı işte beşik araba bakıyorum öyle kendi halinde daha almayacm tabi hatta doğumdan sonra alirz büyük ihtimal ama bn baktm kafa sarmadı merk ettm. :))

:) :) aahha simdiden boyleysen artik dogum yaklastikca ceyizini felan da dusunursun bebegin :KK45::KK45:

Canım bizim doğumlar zaten ekim olduğu için ilk anakucağı kullanacağız. Kış sonuna daha çok araba gerek olucak. Araba kişinin ihtiyacına göre değişir. Annenin gücü, yalnız mı kullanacağı, arabasının bagajı falan herşey etkiler. Sana tavsiyem chicco liteway set gibi olanlar.
İlk zaman pusetin üstüne monte olan anakucağını kullanacaksın, bebeğinin gelişimine göre (en geç 9ay dan sonra) anakucağını çıkarıp puset olarak kullanabilirsin. Hem tek elle kapanıp açılıyor. Büyük arabalardan alıp hantallığını kaldıramayıp puset almak zorunda kalan çok gördüm. Ben ya liteway alıcam ya da nuna (çok kibar araba). Bir elle bebeği tutup bir elle arabayı açarsın

Ben de oda bakmaya başladım. Can sıkıntısı işte. Hem olumlu düşünmeye sevk ediyor. Bu takıma bayıldım, ama hiç biryerde fiyatını bulamadım

Eklentiler

• IMG_0310.PNG
    IMG_0310.PNG
    177,1 KB · Görüntüleme: 39
Ikinci bebeğin mi? Genelde daha önce zor doğum yapmış kişilerde oluyormuş
Yok canim ilk olacak ama fark etmez ki bu genetik olabiliyor bir cok insan bu yuzden bebegini kaybetti bu sitede orneklerini gorduk hep. Ben sadece seyi dusunuyorum daha once bir kaybim var kurtajimi yapmisti ayni doktor o zaman rahmin bebek icin cok musait ben sana garantisini veriyorum tekrar hamile kalacaksin ve hersey guzel olacak demisti kisalik olsa fark ederdi herhalde

Yoo öyle değil. 14 ila 24 hafta arası erken gebelik kaybı yaşayan, büyük bebek kürtajı olan, daha önce rahim ameliyatı geçiren, ve de ailede benzer bir vaka olan kişiler risk altında. Bunlara 2haftada bir ölçüm yapılıyor. Azımsanamayacak kadar çok kişinin başına gelmiş. Rahim ağzı 3cm in alltında ise anestezi ile serkülaj denilen dikiş atılıyor. Doğuma yakın o dikiş alınıyor. Çok korkuyoruuuuummmm
Daha once 9 haftalik bebegimi aldilar bu buyuk bebek kurtaja girer mi acaba?

Canım bizim doğumlar zaten ekim olduğu için ilk anakucağı kullanacağız. Kış sonuna daha çok araba gerek olucak. Araba kişinin ihtiyacına göre değişir. Annenin gücü, yalnız mı kullanacağı, arabasının bagajı falan herşey etkiler. Sana tavsiyem chicco liteway set gibi olanlar.
İlk zaman pusetin üstüne monte olan anakucağını kullanacaksın, bebeğinin gelişimine göre (en geç 9ay dan sonra) anakucağını çıkarıp puset olarak kullanabilirsin. Hem tek elle kapanıp açılıyor. Büyük arabalardan alıp hantallığını kaldıramayıp puset almak zorunda kalan çok gördüm. Ben ya liteway alıcam ya da nuna (çok kibar araba). Bir elle bebeği tutup bir elle arabayı açarsın
Baktım canm şimdi çok guzl iç içe gecms gbi durmasını sevmiyorum bak bn buldm istedigm gbi senin gonderdigine bakarken buldm bir zamn sonra normal kullanılır ana kucağı kısmı cikarilip

Eklentiler

• Screenshot_20170312-134347~2.png
    Screenshot_20170312-134347~2.png
    166,3 KB · Görüntüleme: 36
Back