- Konu Sahibi dilarazeynel
- #3.981
Ben kullandım canım gece yatarken iç ya da 4 5 saat idrarını tutailceğin bir zamanKızlar doktorum ultrasonda biraz idrar yolu iltihabı olduğumu söyledi ve monurol şase verdi birkerelik kullanan varmı aranızda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandım canım gece yatarken iç ya da 4 5 saat idrarını tutailceğin bir zamanKızlar doktorum ultrasonda biraz idrar yolu iltihabı olduğumu söyledi ve monurol şase verdi birkerelik kullanan varmı aranızda ?
Yalnız değilsin canım bende aynı durumdayım Kaliteli gece uykusu bitti anlamıyorum neden.Daha şimdiden böyleysek yazın en sıcak günlerinde napicaz hiç bilmiyorum (Kızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Canim bende aynı durumdaydim şimdi yatmadan 1 saat önce ya da yarım saat önce bi kase dolusu yoğurt yiyorum çok derin uyuyorum bir haftadır sende deneKızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Ben gunluk hayatta oyleyim 2-3 saat uykuyla duruyorum hep ama hamilelik iyi uyku yapti bende mis gibi uyuyorum:)Kızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Nasil oldun canim..ben de acile gittim daha simdi geliyorum. yatış istediler direkt. Ama yatmadim takip edelim dediler ama sadece bi kere geldi akinti bidaha gelmedi yatmaya gerek duymadim bende. Ilk defa kalp atisini gordum 9.0 mm olmuş 6hafta 5 gunluk gozukuyo insallah bi sikinti cikmaz ya bide igne vurdular proluton depot diye bisey
İnsallah canım dualarım seninle rabbim bebeğine kavuştursun sizleri
Ben yaptırıcam. 5kez rahimden operasyon geçirdim. İnşaAllah kısa ve incelik yoktur. Çok korkuyorum ondan.12.haftadan sonra yapılan ölçüm daha iyi fikir veriyormuş. Hatta kimi doktor 18e kadar bekliyormuş. Varsa kısalık dikiş atılacak Bikaç doktor buldum. Ama halaa karar veremedim.Kizlar rahim agzi olcumu yaptiran varmi? Yada yaptirmayi dusunuuor musunuz?
Ikinci bebeğin mi? Genelde daha önce zor doğum yapmış kişilerde oluyormuşKorkuyorum bir yandan bir yandan da doktoeun isine karismayayim diyorum:)
Ya kızlar biri bna anlatabilir mi bn pusetli araba almk istiyorum baston puset arabaları varmis önce puset olacak kullanıp sonra arabaya mi ceviriyorsun koltuk kısmını . Ayy kafamda deli sorular hc bise anlamadm valla bn ilk 3 4 ay puset şeklinde kullanıp geri normal araba gbi kullanmak istiyorum ama br türlü anlamadm öyle araba varmı varsa nasıl kullanılıyor . Bn bile anlamadm soruyu Allah yardımcınz olsun.
Yoo öyle değil. 14 ila 24 hafta arası erken gebelik kaybı yaşayan, büyük bebek kürtajı olan, daha önce rahim ameliyatı geçiren, ve de ailede benzer bir vaka olan kişiler risk altında. Bunlara 2haftada bir ölçüm yapılıyor. Azımsanamayacak kadar çok kişinin başına gelmiş. Rahim ağzı 3cm in alltında ise anestezi ile serkülaj denilen dikiş atılıyor. Doğuma yakın o dikiş alınıyor. Çok korkuyoruuuuummmmIkinci bebeğin mi? Genelde daha önce zor doğum yapmış kişilerde oluyormuş
Göbeğimi arabada taşıyacam sanki :) doğru diyon. Ama evde can sıkıntısı işte beşik araba bakıyorum öyle kendi halinde daha almayacm tabi hatta doğumdan sonra alirz büyük ihtimal ama bn baktm kafa sarmadı merk ettm. :))Bunlari dusunmek icin cok erken degilmi :)
Göbeğimi arabada taşıyacam sanki :) doğru diyon. Ama evde can sıkıntısı işte beşik araba bakıyorum öyle kendi halinde daha almayacm tabi hatta doğumdan sonra alirz büyük ihtimal ama bn baktm kafa sarmadı merk ettm. :))
Canım bizim doğumlar zaten ekim olduğu için ilk anakucağı kullanacağız. Kış sonuna daha çok araba gerek olucak. Araba kişinin ihtiyacına göre değişir. Annenin gücü, yalnız mı kullanacağı, arabasının bagajı falan herşey etkiler. Sana tavsiyem chicco liteway set gibi olanlar.Ya kızlar biri bna anlatabilir mi bn pusetli araba almk istiyorum baston puset arabaları varmis önce puset olacak kullanıp sonra arabaya mi ceviriyorsun koltuk kısmını . Ayy kafamda deli sorular hc bise anlamadm valla bn ilk 3 4 ay puset şeklinde kullanıp geri normal araba gbi kullanmak istiyorum ama br türlü anlamadm öyle araba varmı varsa nasıl kullanılıyor . Bn bile anlamadm soruyu Allah yardımcınz olsun.
Yok canim ilk olacak ama fark etmez ki bu genetik olabiliyor bir cok insan bu yuzden bebegini kaybetti bu sitede orneklerini gorduk hep. Ben sadece seyi dusunuyorum daha once bir kaybim var kurtajimi yapmisti ayni doktor o zaman rahmin bebek icin cok musait ben sana garantisini veriyorum tekrar hamile kalacaksin ve hersey guzel olacak demisti kisalik olsa fark ederdi herhaldeIkinci bebeğin mi? Genelde daha önce zor doğum yapmış kişilerde oluyormuş
o kadr da değil yahu .. doğuma kadr bunları düşünürm heyecan iste canm o doğduktan sonra ondn bska ism olmz zatwn:) :) aahha simdiden boyleysen artik dogum yaklastikca ceyizini felan da dusunursun bebegin
Daha once 9 haftalik bebegimi aldilar bu buyuk bebek kurtaja girer mi acaba?Yoo öyle değil. 14 ila 24 hafta arası erken gebelik kaybı yaşayan, büyük bebek kürtajı olan, daha önce rahim ameliyatı geçiren, ve de ailede benzer bir vaka olan kişiler risk altında. Bunlara 2haftada bir ölçüm yapılıyor. Azımsanamayacak kadar çok kişinin başına gelmiş. Rahim ağzı 3cm in alltında ise anestezi ile serkülaj denilen dikiş atılıyor. Doğuma yakın o dikiş alınıyor. Çok korkuyoruuuuummmm
o kadr da değil yahu .. doğuma kadr bunları düşünürm heyecan iste canm o doğduktan sonra ondn bska ism olmz zatwn
Baktım canm şimdi çok guzl iç içe gecms gbi durmasını sevmiyorum bak bn buldm istedigm gbi senin gonderdigine bakarken buldm bir zamn sonra normal kullanılır ana kucağı kısmı cikarilipCanım bizim doğumlar zaten ekim olduğu için ilk anakucağı kullanacağız. Kış sonuna daha çok araba gerek olucak. Araba kişinin ihtiyacına göre değişir. Annenin gücü, yalnız mı kullanacağı, arabasının bagajı falan herşey etkiler. Sana tavsiyem chicco liteway set gibi olanlar.
İlk zaman pusetin üstüne monte olan anakucağını kullanacaksın, bebeğinin gelişimine göre (en geç 9ay dan sonra) anakucağını çıkarıp puset olarak kullanabilirsin. Hem tek elle kapanıp açılıyor. Büyük arabalardan alıp hantallığını kaldıramayıp puset almak zorunda kalan çok gördüm. Ben ya liteway alıcam ya da nuna (çok kibar araba). Bir elle bebeği tutup bir elle arabayı açarsın