2017 EKİM Anne adayları

Ben de yüzüstü yatamıyorum hiçbir sekil rahat edemiyorum. Sola yatmaya çalışıyorum hep ama surekli uyaniyorum uykularım cok kalitesiz. Çalışıyorum bir de cok zor oluyor.
Zaten zararli degilmidir yaw? Beni dusuk riskim varken igne yapacaklardi, gebelik var degilmi dedi evet dedim cocuk igneyi bile ayakta yapti hic bebegi sikistirmayalim diye

Anladım. 12. Haftadan sonra da düşük tehlikesi devam edebiliyor yani. Aklımızda bulunsun. Doktora sorarız 12. Haftada o zaman. Teşekkürler bilgilendirdiğin için.

Kızlar doktorum ultrasonda biraz idrar yolu iltihabı olduğumu söyledi ve monurol şase verdi birkerelik kullanan varmı aranızda ?

Sol tarafıma yatmaktan solum kurudu resmen uyumak işkence gibi oluyor bizimde yastıkla aramızda bir bağ oluştu kopamıyoruz ya bu arada bnde dünden beri nefes alamıyorum sanki aldığım oksijen yetmiyor gibi sizdede varmı böyle bir durum ?

Arkadaslar neden sola yatmaktan bahsediyorsunuz ? Ben sağıma yatiyom uyuyamam yoksa :)

@EhliKumpir hep aklımdasın...size dua ediyorum, sende Allahin ya hafız ismini zikret rabbim onu korusun :)

Bende ara ara oluyor o, tuvalete gidip geliyorum befes nefese kaliyorum. Ama cok sukur durekli olmuyor...

Canım benim de 10. Hafta bugün ve kahverengi akintim var suan doktordayim ped verdiler ve 1 saat takibe aldılar iyi olur inşallah sonrasında usg ile bakacaklar insallah

Nasil oldun canim..ben de acile gittim daha simdi geliyorum. yatış istediler direkt. Ama yatmadim takip edelim dediler ama sadece bi kere geldi akinti bidaha gelmedi yatmaya gerek duymadim bende. Ilk defa kalp atisini gordum 9.0 mm olmuş 6hafta 5 gunluk gozukuyo insallah bi sikinti cikmaz ya bide igne vurdular proluton depot diye bisey

Bebeginin boyutu iyi bence oyle kanama felan olunca dinlenin muhakkak zorlamayin kendinizi canim

Bebeginin boyutu iyi bence oyle kanama felan olunca dinlenin muhakkak zorlamayin kendinizi canim

Ya ben zaten ogrenciyim yurtta kaliyorum eşim felan kimse yok yanimda surekli yatiyorum bii iş felan da yaptigim yok ama yine de neden olduysa leke gerci cok da buyutulcek bisey yok ama igne felan da vurdular ya o biraz korkutuyo demek ki riskli de igne vuruyo

Bende oldum o igneden. Hatta benim kanama alanim cok fazlaydi, normalde haftalik vuruluyor o bana iki gun arayla vurdular karaciger enzimlerim bile yukseldi o arada nasil tahribat olduysa... ama merak etme gecer ben nasil kanama atlattim gorsen...

Dusukten daha cok kalp atisinin durmasi korkutuyor beni, dusugu goruyorsun duyuyorsun hissediyorsun en azindan, onlem felan aliyorsun... allah o kalp durmasini vermesin insallah

Korkma canim korkma iyi bisey o igneyi vurmalari cok iyi geliyo ohooo beni bir kac gun icinde o igne tertemiz yapmisti...

Bu arada ogrenci olup evli olmak nasi bi duygu? Hamilelik bi de ay kiymam ya

Kızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…