2017 EKİM Anne adayları

Ben onu arastirdim ama o degisiyo ki cihazi doktorun tutusuna gore yavrum. Karninda nerde ona bakmak lazim belki
Bugun benim minnosu gordum doktor taa 3 hafta sonraya 1 nisana randevu verdi. 1 cm olmus bıdık :) Cin takvimi erkek diyor annemler erkek diyor esim erkek diyor bense hicbir sey hissetmiyorum. Doktor nasil tuttu bakmadim ama koyayim resmi buraya.

Eklentiler

• 20170311_112405.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 52
Ultrason resminde sagdaysa kiz soldaysa erkek deniyor. Ama benim ayni haftadan 3 tane ultrason resmim var birinde sagda birinde solda:) ay cift cinsiyet mi yoksa:)
Tövbe tövbe :)) Ben de senin gibi sistim biliyor musun karnim acayip sis. Neden boyle oldu acaba sürekli rahatsızlık halinde midem ve acayip sistim 4-5 aylik hamile gibi oldum. Benim ultrasonda solda duruyor simdilik :))

MaşaAllah büyümüş bıdık:)
Rabbim doğduğu gün resmini de koymayı nasip etsin, hepimize inşaAllah
Bende doktor 6.haftada cihazı sağ kasıkta tuttu sonrakinde ortalamış. Kesenin de ortasında duruyor. Neyse 1aysonra belli olur

Çok sağol canım hepimize nasip etsin inşallah :) ultrasonda 6+6 cikti bugün. Tam rahime ortaya tutuyor benim doktorum. Carsamba gunu bebek nerde diye sordum tam ortada dedi. Kesede solda gorunuyor ikidir.

Son 2 gecedir rahat yatıp uyuyamıyorum. Karnım büyüyüp çok ağırlaşmış gibi hissediyorum sağıma yatıyorum soluma yatıyorum yüzüstü yatıyorum sırt üstü yatıyorum ama hiçbir şekilde rahat edip uyuyamıyorum sinirden ağlama durumuna geliyorum başına böyle bişey gelen var mı ?

Sata gore benim gunum seninle ayni. Bahsettigin sikayetlerin hepsini ben hamileligimi ogrendigimden beri yasiyorum.

İyi bari sağa ve yüz üstü yatabiliyorsun ben sadece sol ve sırt üstü yatabiliyorum ‍

Sata gore benim gunum seninle ayni. Bahsettigin sikayetlerin hepsini ben hamileligimi ogrendigimden beri yasiyorum.

İyi bari sağa ve yüz üstü yatabiliyorsun ben sadece sol ve sırt üstü yatabiliyorum ‍

Sakamisiniz ya:) yuz ustu nasi yatiyosunuz vallaha saskinim:)

İlk haftalarda ben de oyleydim cok zorlandim sag sol muhabbetinden ama sonra rahatladi sanirim. Bacagimin arasina yastik koyarak cozdum olayi.

Bu arada solumuza yatmanin bebege giden oksijen ve kan akisini daha iyi hale getirdigini ogrendim bu yuzden surekli soluma yatmaya calisiyorum. Vallaha kulagim bile tutuldu:)

Ben de yüzüstü yatamıyorum hiçbir sekil rahat edemiyorum. Sola yatmaya çalışıyorum hep ama surekli uyaniyorum uykularım cok kalitesiz. Çalışıyorum bir de cok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…