- Konu Sahibi dilarazeynel
- #3.921
Doktora gittinmi canım
Evet canım şimdi hastanedeyim ve ped verdiler bir saat takip edecekler sanırım rengine falan bakacaklar sonrada doktor muayene edeecek inşallah iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittinmi canım
Benim de diger gebeligim bu haftadadaydi ondan cok korka korka gittim. Pihtilasma heterezigot çıkmıştı o yuzden coraspirin kullaniyordum.Canim cok uzuldum ederim dua etmem mi?bende ilk bebegimin tam da bugunlerde kalbi durmustu cok tedirgindim sabahtan beri ruyalar kabuslar felan gordum. Pihtilasma varmiydi sende?
Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Kizlar bugun ilk defa kahverengimsi pembemsi bi akinti geldi acaba bisey mi oldu bebegime
Tesekkur ederim canim. Allah sana da sifa versin. Bebislerimizi bize bagislasin RabbimÇok büyük geçmiş olsun inşallah pazartesi kalp atışlarıyla karşılaşırsınız Rabbim size bağışlasın inşallah canım moralini yüksek tut dikkat et kendine iyi olsun insallah
Amin inşallah dua edicem bu akşam senin içinde.Rabbim pazartesi güzel haberlerini nasip etsin hepimize inşallah.benimde çok ağrılarım var karnımda çok korkuyorum.hepimize sağlık versin inşallahTesekkur ederim canim. Allah sana da sifa versin. Bebislerimizi bize bagislasin Rabbim
Sagol canim. Allah razi olsun. Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasınAmin inşallah dua edicem bu akşam senin içinde.Rabbim pazartesi güzel haberlerini nasip etsin hepimize inşallah.benimde çok ağrılarım var karnımda çok korkuyorum.hepimize sağlık versin inşallah
Tesekkur ederim canim. Allah sana da sifa versin. Bebislerimizi bize bagislasin Rabbim
Canim insallah makine kotu oldugu icin kalp atisini alamamistir doktor. Pazartesj hayirli haberlerle gelirsin insallah. Dualarim seninle.Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
5 hafta dedi bana...Ben de bugün gittim kontrole. 10 gün zor geçmişti. Bir sonraki randevum 15 gün sonra. Uzun bir bekleyiş. Nasıl geçecek...
Allah yardımcin olsun. Insallah yanlış anlaşılmadır. Dualarım seninleBu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Sagol canim. İnşallah guzel haber alirim bi tane zaten kaybim var. 2. Kez olursa naparim bilmiyorumCanim insallah makine kotu oldugu icin kalp atisini alamamistir doktor. Pazartesj hayirli haberlerle gelirsin insallah. Dualarim seninle.
Tesekkur ederim canim. Allah razi olsunAllah yardımcin olsun. Insallah yanlış anlaşılmadır. Dualarım seninle
5 hafta mı bekleyeceksin? Cok uzuuunn. Ben 7+4'üm. Bundan sonra 15 günde bir görüşeceğiz dedi.5 hafta dedi bana...
inş yanlış anlaşılmadır.dün konuştuk daha guzel dualarımız seninle.Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Ben hafta bekleyeceğim derken 2.5 haftası geçti 2.5 haftası kaldı. İlkinde de ayda bir gittim.hep böyle buralarda.5 hafta mı bekleyeceksin? Cok uzuuunn. Ben 7+4'üm. Bundan sonra 15 günde bir görüşeceğiz dedi.
Insallah canim. Sağol Allah gonlune gore versinA
inş yanlış anlaşılmadır.dün konuştuk daha guzel dualarımız seninle.
İnsallah canım dualarım seninle rabbim bebeğine kavuştursun sizleriEvet canım şimdi hastanedeyim ve ped verdiler bir saat takip edecekler sanırım rengine falan bakacaklar sonrada doktor muayene edeecek inşallah iyidir.