• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canim cok uzuldum:KK43: ederim dua etmem mi?bende ilk bebegimin tam da bugunlerde kalbi durmustu cok tedirgindim sabahtan beri ruyalar kabuslar felan gordum. Pihtilasma varmiydi sende?
Benim de diger gebeligim bu haftadadaydi ondan cok korka korka gittim. Pihtilasma heterezigot çıkmıştı o yuzden coraspirin kullaniyordum.

Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen

Çok büyük geçmiş olsun inşallah pazartesi kalp atışlarıyla karşılaşırsınız Rabbim size bağışlasın inşallah canım moralini yüksek tut dikkat et kendine iyi olsun insallah

Kizlar bugun ilk defa kahverengimsi pembemsi bi akinti geldi :KK57: acaba bisey mi oldu bebegime :KK43::KK43::KK43:

Canım benim de 10. Hafta bugün ve kahverengi akintim var suan doktordayim ped verdiler ve 1 saat takibe aldılar iyi olur inşallah sonrasında usg ile bakacaklar insallah

Tesekkur ederim canim. Allah sana da sifa versin. Bebislerimizi bize bagislasin Rabbim
Amin inşallah dua edicem bu akşam senin içinde.Rabbim pazartesi güzel haberlerini nasip etsin hepimize inşallah.benimde çok ağrılarım var karnımda çok korkuyorum.hepimize sağlık versin inşallah

Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Canim insallah makine kotu oldugu icin kalp atisini alamamistir doktor. Pazartesj hayirli haberlerle gelirsin insallah. Dualarim seninle.

Allah yardımcin olsun. Insallah yanlış anlaşılmadır. Dualarım seninle

A
inş yanlış anlaşılmadır.dün konuştuk daha guzel dualarımız seninle.

Ben de bugun gittim tahlil sonuçlarını göstermek için. Bebek 0.92 cm olmuş kalp sesini de duydum :) 6 hafta 6 gunluk çıktı. Doktor tam 3 hafta sonra yani 1 nisanda çağırdı. Cok uzun zaman umarim her sey yolunda gider.

Kizlar bebegin kesedeki konumundan cinsiyet tahmini yapiyorlarmis. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?

Back