- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 40
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.741
kız nesi iyi ağrının:)lekelenme yok çok şükürAgri iyidir lekelenme felan olmadigi surece...
İyi piştiyse bence sıkıntısı olmaz canım canında istiyorsa tabi ye bence :)Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki
Giyiyorum vallaHahahhaha basladinmi hamile pantolonlarina:) ben giyiyorum vala sikistiriyo eski hamileligimden pantolonlarim vardi kaldirmistim gormeyeyimmdiye cikarttim yine oh mis gibi giyiyom
Evet canım doğru-Mavi senin takvim dogrumu? Doktorun benim kese ve bebege gore hesaplamasi 16 ekim dogum tarihi, senin de oylemi
Ben yaz için rahat belden pileli elbise adım cnm pantalon giyerek rahat edeceğimi düşünmüyorum en rahatı elbise valla :)Giyiyorum valla
Geçen hafta aldım
Mavi ve h&m den
Yok böyle bir rahatlık
Böyle hem cool hem rahatbir elbise bulursam bende alırım yaz içinBen yaz için rahat belden pileli elbise adım cnm pantalon giyerek rahat edeceğimi düşünmüyorum en rahatı elbise valla :)
ben tesettürlüyüm cnm uzun sade belden robalı bi elbise aldım mor renkte üstüne eşarbıda hediye :) sen açıkmısın ki ?Böyle hem cool hem rahatbir elbise bulursam bende alırım yaz için
Güzel modeller alır yada görürseniz
Atın buraya resmini
Açığım evetben tesettürlüyüm cnm uzun sade belden robalı bi elbise aldım mor renkte üstüne eşarbıda hediye :) sen açıkmısın ki ?
Anladım cnm , nasıl rahat ediyorsan öyle al tabi kıyafetlerini , doktora muayaneye giderken bende mecburen bi pantalon uzun tişört gibi bişey mecburen alcam , elbisemi komple açacak değilimAçığım evet
Ben böyle spor duran, uzun ayağa kadar,kolları tişort kolu gibi yada uzun olabilir,yeterki askılı olmasın
Öyle birşey istiyorum
Şu gömlek elbiseler gibide olabilir mesela
Eczanelerde probiyotik kapsülleri varmış, ev yoğurdunu onunla mayalayıp yemek de işe yararmış. Bir doktorun video röportajında duymuştum. Adı aklımda değil. Activia gibi olur sanırım.
Bende 3lt su içiyorum, işe yaramıyor.
Canim bendede kabizlik hamilelikten once vardi hamile olunca iyice artti neler yaptim zeytinyagi kayisi suyu kuru kayisi gecmedi kanama bile oluyodu. Doktoruma soyledim. Sabah ilik su ic birde dedi ama yine ilacda istedim bi ilac yazdi 'magnesie calcinee' bunu en fazla gunde 3 kez kullan dedi . Ama ben sabah sicak su icmeye basladim vr gun ivindede iki kez daha iciyorum cok faydasini gördüm bi dene sende istersen. Hatta kilo alimini da engeller biraz diye birazda icine limon sıkıyorum. O gunden beri rahatladim acayip. Karnim 4 5 aylik gibi oluyodu şişten. Olmadi bu ilaci alabilirsin sadece bagirsaklari calistirmak icin kalsiyum ve magnezyum iceriyomus.
canım bu başlığa gir https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsOlmadı.kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz
bende çok faza kabızlık yaşıyorum senin gibi. ananas iyi geliyordu yedikten bikaç saat sonra lavaboya gidiyordum. ama geçen yediğimde alerji yaptı aşırıda tüketme tabi ara sıra faydalanabilirsin belkicanım sağol bilgi içinbende internette activia diye bir yogurt sindirim sistemi için ben daha once yemiştim ve işe yaramıştı ona mı başlasam diyorum yarın doktora sorcam kayısı bana fayda etmedi valla yiyorum birde üstüne su içiyorum yok banamısın demedi ben hamile kalmadan once konfleks yiyordum süt ile oda fayda etmiyor bana gene aynı oluyor haftada 2 tuvalete çıkarsam şükrediyorum o derece yani birde şimdi mide bulantıları başlayınca çubuk krakere dayandım öğlen çorba içiyorum ama yaramıyor gerçi 2 lt de su içiyorum ama hiçbiri banamısın demiyor
a
bende çok faza kabızlık yaşıyorum senin gibi. ananas iyi geliyordu yedikten bikaç saat sonra lavaboya gidiyordum. ama geçen yediğimde alerji yaptı aşırıda tüketme tabi ara sıra faydalanabilirsin belki
Olmadı.kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?