- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 32
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.581
Bende 34 haftalik dogum yaptim canim simdi iyi cok sukur 1 aydir nezleyi atlatamamisti bronsit oldu bi onunla ugrasiyorum iste hava veriyoruz surekli ilaclar vsKac haftalik doğdu? Benmki 34 de dogmustu.
Bizde acayip zittiz birimiz kilolu birimiz zayif (zayif olan benim:))) birimiz siyah sacli beyaz tenli birimiz bugday tenli ve kestane sac rengi falan iste benzemiyoruz benden buyuk ablam var onunla ben cok benziyorum :)Biz aynı yaşta gibi duruyoruz
Zaten kims kardeş olduğumuza inanamazdı
Birimiz kumral saç beyaz ten kahverengi göz diğerimiz sarı saç beyaz ten yeşil göz
Karakterlerimizde aşırı zıttır
Gecmis olsun canım inşallah hemen toparlar kuzucuk.Bende 34 haftalik dogum yaptim canim simdi iyi cok sukur 1 aydir nezleyi atlatamamisti bronsit oldu bi onunla ugrasiyorum iste hava veriyoruz surekli ilaclar vs
Sagol canim erkek 8kilo 500 grGecmis olsun canım inşallah hemen toparlar kuzucuk.
Cinsiyeti ne kac kilo?
Masallah sennki baya kilolu benm kizim 6500 şu anda ama preeklampsi bir ay kilosundan caldiSagol canim erkek 8kilo 500 gr
Saglikli olsunlarda kilo boy hepsi duzelir canim. 6500 kilo sorun mu teskil ediyor kiMasallah sennki baya kilolu benm kizim 6500 şu anda ama preeklampsi bir ay kilosundan caldi
Yok doktor normal diyor bizim kiz boyda onde ...cok sukur haklisinSaglikli olsunlarda kilo boy hepsi duzelir canim. 6500 kilo sorun mu teskil ediyor ki
Oğlu olan srkadaşlar bugun oglumu sunnet ettirdim ve anestezi etkisi gectiginden beri cok agliyor. 3 saatte bir fitil vermek zorunda kaldik esimle. Operasyondan sonra da pipisinin basi gomulu kaldi ve bolgesel de morluklar var normal mi ? Sizin sunnetleriniz nasil gecti? İyilesmeleriniz ne kadar surdu?
Cok sukur sagliklilar. Allah saglikli uzun omurler versin tum yavrularaYok doktor normal diyor bizim kiz boyda onde ...cok sukur haklisin
Allah razi olsun uzun uzun yazmissin. Her doktorun tedavi yontemi farkli demekki ya da pipinin durumuna gore mi soyluyo bilemedim. Bizim doktor hic bisey surmeyeceksiniz dedi. Bizim pipimiz gomulu kaldi operasyon sonrasi ve bardak da sizin icin gerek yok dedi 3. Gun her bez degisimi sonrasi altini suyla yikayin en iyi ilac dedi. İlk gun iki kere aglama nobeti gecirdi fitil verdik hep. Yavrumun aci esigi mi dusukki acaba? Bugun ise gunduz hic bi sikinti yasamadik aksam uyku zamani aglamaya basladi cok aglayinca dedigin gibi calpol verdik. Ama aglamaya devam etti esimle daha cok panik yaptik iki saat susmadi hic en son fitil verdk uyudu. Acimasi normal mi ki kafama takildi.Canım öncelikle hayırlı olsun geçmiş olsun çook çabuk toparlıyorlar hiç merak etme. Biz4 buçuk aylıkken local anesteziyle yaptırdık ilacın etkisi geçtikten sonra sadece 1 2 saat huysuzlandı fitil yerine 1 çay kaşığı calpol verdim ben 6 saat arayla ve 3 gün boyunca kullanabiliyorsun . 1 kez kullandım ben çok iyi geldi sonrası hiç sünnet olmamış gibiydi . O pipi etrafındaki morluklar verilen uyuşturucu ilacın izleri en fazla 1 buçuk haftaya geçiyor. Sürekli ama her bezini açmanda batikon dök bolca bunu hiç ihmal etme biz ilk 2 gün teramicin krem üzerine bol batikon sonra sadece batikon döküp işeyene kadar bezini açık tutup hava almasını yaranın kurumasını sağladık. Batikon çok önemli birde köpük bardak kesip kapadık pipisine böylece bezle temas etmedi . Kilodan dolayı yapışıklık oldu derisinde birde ben ileri ittiremedim derisini çünkü uykusundan vazgeçemedi benim ki 10 gün sonra kabuk bağlayan deri ilk banyoda düştü dikişler eridi sonra doktor yapışıklı tek hamlede eliyle deriyi geri ittirip açtı ve hiçbir sorun kalmadı şimdi herşey yolunda uzun oldu biraz ama bende bu konuda çok tedirgin olduğum için bilgi vermek istedim yine kafana takılan bşy olursa seve seve cevaplarım merak etme iyileşiyor bol bol emZir fitil değilde calpol dene bir de
Allah razi olsun uzun uzun yazmissin. Her doktorun tedavi yontemi farkli demekki ya da pipinin durumuna gore mi soyluyo bilemedim. Bizim doktor hic bisey surmeyeceksiniz dedi. Bizim pipimiz gomulu kaldi operasyon sonrasi ve bardak da sizin icin gerek yok dedi 3. Gun her bez degisimi sonrasi altini suyla yikayin en iyi ilac dedi. İlk gun iki kere aglama nobeti gecirdi fitil verdik hep. Yavrumun aci esigi mi dusukki acaba? Bugun ise gunduz hic bi sikinti yasamadik aksam uyku zamani aglamaya basladi cok aglayinca dedigin gibi calpol verdik. Ama aglamaya devam etti esimle daha cok panik yaptik iki saat susmadi hic en son fitil verdk uyudu. Acimasi normal mi ki kafama takildi.
Doktor 1 hafta içerisinde normale dönecegini soyledi. Gömüklük operasyon sonrasi şişlikten oturu olmus aslinda tam gomuk de degil dunden beri basi baya dişari cikti. Aksam oyle cok aglamasi panik yaptirdi bize. Operasyondan beri 1 kere kalpol 3 tane de fitil verdim sadece. Sali sabah olmustu operasyonu.Rica ederim , yalnız operasyon sonrası gömülü kalması kısmını şimdi anladım. Biz o şekilde bi durum yaşamadığımız için yanlış yönlendirmek istemem ama bu kadar ağlamasını pek normal bulmadım ben . Bence en iyisi siz doktorunuza danışın. Ben sünnet öncesi sonrası çok araştırma yaptım böyle bişeye rastlamadım. Gömülü kalan pipilerin 2. Bi operasyon geçireceğini biliyorum ama süreci bilmiyorm malesef sürekli ilaç vermekte iyi değil calpol bile bi süre sonra bebeekte alışlanlık yapıyor kaç aylık şuan 22. Hafta atağına fln mı denk geldi acaba Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda düzelir İnşallah ..
Doktor 1 hafta içerisinde normale dönecegini soyledi. Gömüklük operasyon sonrasi şişlikten oturu olmus aslinda tam gomuk de degil dunden beri basi baya dişari cikti. Aksam oyle cok aglamasi panik yaptirdi bize. Operasyondan beri 1 kere kalpol 3 tane de fitil verdim sadece. Sali sabah olmustu operasyonu. 24. Haftamizdayiz suan bu arada atak da olabilir dedigin gibi.
Bugün aşıya gittik. 9500gr 72cm olmuş kızım6.aynı dolduran kuzularınızın boyu kilosu kaç hatunlar
Ben iki aydır ölçüm yaptırmıyordum
Bugün baktık 9 kg 70 cm
Maşallah bİzde yarın gidiyoruz. Kaç tane aşı yapiyorlarBugün aşıya gittik. 9500gr 72cm olmuş kızım
Doktor 1 hafta içerisinde normale dönecegini soyledi. Gömüklük operasyon sonrasi şişlikten oturu olmus aslinda tam gomuk de degil dunden beri basi baya dişari cikti. Aksam oyle cok aglamasi panik yaptirdi bize. Operasyondan beri 1 kere kalpol 3 tane de fitil verdim sadece. Sali sabah olmustu operasyonu.
bnm oğlum 15 günlükken sünnet oldu 2 gün üstten terramcyn sıktık 2 günde deriyi geri çekerek sıktık bi boy büyük bez bağladık bi süre öyle geçti gitti şurup fitil vermedik hiç yıkama baticon bardak fln da yaptırmadılar bize tabi çok ufaktı bnm ki geçmiş olsun ağrılarıda hemen dinsin belki de pipiden değil başka bi sorunu vardırAllah razi olsun uzun uzun yazmissin. Her doktorun tedavi yontemi farkli demekki ya da pipinin durumuna gore mi soyluyo bilemedim. Bizim doktor hic bisey surmeyeceksiniz dedi. Bizim pipimiz gomulu kaldi operasyon sonrasi ve bardak da sizin icin gerek yok dedi 3. Gun her bez degisimi sonrasi altini suyla yikayin en iyi ilac dedi. İlk gun iki kere aglama nobeti gecirdi fitil verdik hep. Yavrumun aci esigi mi dusukki acaba? Bugun ise gunduz hic bi sikinti yasamadik aksam uyku zamani aglamaya basladi cok aglayinca dedigin gibi calpol verdik. Ama aglamaya devam etti esimle daha cok panik yaptik iki saat susmadi hic en son fitil verdk uyudu. Acimasi normal mi ki kafama takildi.
3 tane bacaktan 1 tane de ağızdan damlaMaşallah bİzde yarın gidiyoruz. Kaç tane aşı yapiyorlar
Benim 4 ablam var kimse kimseye benzemiyorBizde acayip zittiz birimiz kilolu birimiz zayif (zayif olan benim:))) birimiz siyah sacli beyaz tenli birimiz bugday tenli ve kestane sac rengi falan iste benzemiyoruz benden buyuk ablam var onunla ben cok benziyorum :)