- 2 Kasım 2016
- 778
- 728
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.341
Kızlar bebeklerinizin 4 aylik boyu ve kilosu nasıldı. Biz 4 ay 10 günlük ken gitmiştik boyu 67 kilosu 7.5 du.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7ekim dogumluyuz canim biz. 4 aylik kontrolunde 69cm 9500 gramdiKızlar bebeklerinizin 4 aylik boyu ve kilosu nasıldı. Biz 4 ay 10 günlük ken gitmiştik boyu 67 kilosu 7.5 du.
Maşallah canım bende benimkine tombik derdim :)) kaldırmasi taşıması baya zorluyodur seni. anne sütüyle mi besliyorsun. Doğum kilosu kaçtı benimki 4 kilo 54 cm di. Sadece anne sütü alıyor.7ekim dogumluyuz canim biz. 4 aylik kontrolunde 69cm 9500 gramdi
Canım ben yorganini yere serip yüzüstü yatiriyordum çoraplarını da cikariyordum güç alıyordu. kendi cabalaya çabalaya bir uçtan diğer uca geliyordu. Sirt kaslari gelisirmis. Şimdi yüzüstü yatırınca dönebildigi için artık ugrasmiyor donuveriyor. Bide ben sürekli sağa sola donderirim oyun yapmak adına. Bir haftalık bir süreç zaten öğrenmesi.bu arada benim bebeğim hala dönmüyor. ne yapsam egzersiz falan varmı bunun için 20 eylül doğumlu
Canm benim bebeğim de 22 eylül dogumlu.dönmüyor dis de çıkmadı ama bi qy onceki kontrolde dr dişleri kabarmış dedi.ben sirt üstü yayarken poposundan hafif ceviriyorum o da dönüyor.cok da hoşuna gidiyobu arada benim bebeğim hala dönmüyor. ne yapsam egzersiz falan varmı bunun için 20 eylül doğumlu
benimki hiç sevmiyor yaa yüz üstü durmayı 2 dk durup en fazla ağlamaya başlıyo. hafta sonuda eşimin teyzesi aa bu ayaklarının üstüne basmıyor geç yürüyecek demezmi gıcık oldum . geç yürüsün önemli değil sağlıklı olsunda nasıl olsa yürür dedim. çokda uğraşmadım dönmesi için biraz uğraşayım bende :))Canım ben yorganini yere serip yüzüstü yatiriyordum çoraplarını da cikariyordum güç alıyordu. kendi cabalaya çabalaya bir uçtan diğer uca geliyordu. Sirt kaslari gelisirmis. Şimdi yüzüstü yatırınca dönebildigi için artık ugrasmiyor donuveriyor. Bide ben sürekli sağa sola donderirim oyun yapmak adına. Bir haftalık bir süreç zaten öğrenmesi.
Ordinaryüs profesör nasıl da anlamis tebrix :)benimki hiç sevmiyor yaa yüz üstü durmayı 2 dk durup en fazla ağlamaya başlıyo. hafta sonuda eşimin teyzesi aa bu ayaklarının üstüne basmıyor geç yürüyecek demezmi gıcık oldum . geç yürüsün önemli değil sağlıklı olsunda nasıl olsa yürür dedim. çokda uğraşmadım dönmesi için biraz uğraşayım bende :))
Her bebek bir olcak diye birşey yok onlarin hepsininki kendine özel benim kide 5 ekim doğumlu ters durmaktan nefret ediyor sağlıklı olsunlarda zamanı gelince hepsi olacakbenimki hiç sevmiyor yaa yüz üstü durmayı 2 dk durup en fazla ağlamaya başlıyo. hafta sonuda eşimin teyzesi aa bu ayaklarının üstüne basmıyor geç yürüyecek demezmi gıcık oldum . geç yürüsün önemli değil sağlıklı olsunda nasıl olsa yürür dedim. çokda uğraşmadım dönmesi için biraz uğraşayım bende :))
3200 dogu 3kiloya düşmüştü. Anne sutu ve mama. Ise baslayinca mamaya alıştık biraz. Hatta beni birakma derecesinde sütüm bile azaldı ah zorlamaz mi kopuyor kollarim.Maşallah canım bende benimkine tombik derdim :)) kaldırmasi taşıması baya zorluyodur seni. anne sütüyle mi besliyorsun. Doğum kilosu kaçtı benimki 4 kilo 54 cm di. Sadece anne sütü alıyor.
Ben ikinci ayindan beri oturturuyorum suan yastik destegiyle oturuyor korkmayin bence sonucta d vitamini veriyorsunuzdur bir seycik olmaz . Hatta kv bana cocugun iyeleri batacak diye kizardi takmazdim suan 4 aylikKızlar ben oğlumu oturtmaya başladım çünkü hiç yatmak istemiyor hep dogrulmak istiyor ve oturmak çok hoşuna gidiyor. 5 aylik olmaya 10 gün var. Ek gidaya da yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum . Zaten bir çok şeyi tattirdim.
Benimkide uyumustu ama gece teror :) tabii herkeslerde ayni olmuyorMerhaba hanimlar dün kizim aşı oldu 4. Ay aşısı cok sukur ates yok ama cok uyku yapti normal mi sizce?
Birde kilosu 6800
Boyu 65 cm cikti
Dogum kilosu 3600 du boyu 52 cm
Hemsire normal dedi zaten sadece mama veriyorum sizin bebisler nasil.?
Birde benim bıdık dil cikarmayi ogrenmis cok komik oluyor
Maşallah canm bencede iyi kilosu boyu . Bizimki de 2 3 gundur onu öğrenmiş dil çıkarıp duruyo acaba bilinclimi yapiyolr .?Merhaba hanimlar dün kizim aşı oldu 4. Ay aşısı cok sukur ates yok ama cok uyku yapti normal mi sizce?
Birde kilosu 6800
Boyu 65 cm cikti
Dogum kilosu 3600 du boyu 52 cm
Hemsire normal dedi zaten sadece mama veriyorum sizin bebisler nasil.?
Birde benim bıdık dil cikarmayi ogrenmis cok komik oluyor
Banada beli kakılır diyorlar ama hic tutarlı gelmiyor. Ilk dogdugunda onun kemikleri elastik düşse bisey olmaz diyorlardı. Simdide beli kakılır diyorlar. O yuzden sallamadım oturtuyorum bendeBen ikinci ayindan beri oturturuyorum suan yastik destegiyle oturuyor korkmayin bence sonucta d vitamini veriyorsunuzdur bir seycik olmaz . Hatta kv bana cocugun iyeleri batacak diye kizardi takmazdim suan 4 aylik
Benim kuzu gecede uyudu ama bir anda ciglik kiyamet koptu on dk araliksiz ic ceke ceke aglayip uyuya kaldi yavrum ya hemsire 6. Ay asilarini sevmiuorum dedi acaba bizimkilerde ozaman mi kotu olcak cok korktum vallaBenimkide uyumustu ama gece teror :) tabii herkeslerde ayni olmuyor
Bilemedim ya bir arkadas dokuz bucuk kilo diyince birde dis sancilarimiz var bir aydir istahi kesildi az aldi ama saglikli cok sukur kiloya cok takmiyorum zaten yanaklar sarkiyor masallah :) herhalde bu aylarda agiz koordineleri gelisiyor cok komik duruyor sevimli bıdık :)Maşallah canm bencede iyi kilosu boyu . Bizimki de 2 3 gundur onu öğrenmiş dil çıkarıp duruyo acaba bilinclimi yapiyolr .?
Bende sallamak istemedim ama valla ne yalan soyleyim uyku egitimi falan kabul ermedi ne yapayim mecbur kaliyorum ama ben oyle yuksek siddette sallamiyorum cok hafif salliyorum kuzuyu. Ben o olaya hic inanmıyorum dogrusu dediginiz gibi bebekler cok elastik yapiya sahipler simdiden çıt kirildim yaparsak isimiz var.Banada beli kakılır diyorlar ama hic tutarlı gelmiyor. Ilk dogdugunda onun kemikleri elastik düşse bisey olmaz diyorlardı. Simdide beli kakılır diyorlar. O yuzden sallamadım oturtuyorum bende