- 2 Kasım 2016
- 778
- 728
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.741
ben sabah kendi yastığıma yatırmıştım bi kaldırdım yastık su olmuşGünaydın kızlar benim oğlumun başı çok terliyor ense bölgesi ozellikle. Emerken ge geceleri hep terli. Geceleri üzerini ince örtüyorum artık ama yine değişmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.
Aynen foto cekcem drye .ben sabah kendi yastığıma yatırmıştım bi kaldırdım yastık su olmuş
bnmki günde 1 kere yapıo onuda ben göremiyorum bi haftadır nasıl yapıo acabaSiz yesillik uiyince oluyo.yesil sogan ıspanak vs.ben yiyince bebegin kakasi yesil olmustu.ama laktaz alerjisi oldugunda daha degisik bi yesil küf rengi gibi.bunu farkedersiniz zaten.emin olun her yeşil renk kafanzi karistrmasn kizlar
Canım bende de aynı gece kafa kısmına müslin koyup emzirdikçe değişiyorum el ve ayakta da terleme başladı dr a sorcam neden acabaGünaydın kızlar benim oğlumun başı çok terliyor ense bölgesi ozellikle. Emerken ge geceleri hep terli. Geceleri üzerini ince örtüyorum artık ama yine değişmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.
Canım sorunca beni de etiketleyip burda paylaşır misin. Aynen bende sürekli bez koyuyorum. Hatta sırtına da koyuyorum gece uyanincaCanım bende de aynı gece kafa kısmına müslin koyup emzirdikçe değişiyorum el ve ayakta da terleme başladı dr a sorcam neden acaba
Günaydın kızlar benim oğlumun başı çok terliyor ense bölgesi ozellikle. Emerken ge geceleri hep terli. Geceleri üzerini ince örtüyorum artık ama yine değişmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.
Benimki de aynı. Dr a sordum bebeklerin genelinde var o ya dedi geçti. Yatak bile sırılsıklam oluyor. Mini havlulardan almıştım onu koyuyorum artık. Havlu emiyor terini.Canım bende de aynı gece kafa kısmına müslin koyup emzirdikçe değişiyorum el ve ayakta da terleme başladı dr a sorcam neden acaba
Bende tulbent koyuyorum. Üzerini değiştirirken usumesinden korkuyorum.Benimki de aynı. Dr a sordum bebeklerin genelinde var o ya dedi geçti. Yatak bile sırılsıklam oluyor. Mini havlulardan almıştım onu koyuyorum artık. Havlu emiyor terini.
Kıyafet değiştirmeye uğraşırsam bütün uykusu kaçıyor
Günaydın kızlar benim oğlumun başı çok terliyor ense bölgesi ozellikle. Emerken ge geceleri hep terli. Geceleri üzerini ince örtüyorum artık ama yine değişmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba.
Tinylove çok sevdi:)Hanimlar oyun halisi aldiysaniz isim paylasir misiniz bir de memnun kaldiniz mi?
Bunu arastirdim canim benim kizimda da goruyordum. Sebebi evler kaloriferli oldugundan nem kalmiyormus bebeklerin bogazi burnu kuruyormus. Bende buhar makinesi yok cokta saglikli gelmiyor o bana herneyse gece su isiticisinda suyu kaynattim uyudugumuz odaya getirdim kapagini actim buhar ciksin diye birde sabah yaptim bugun oksurdugunu duymadim :)Kizlar arada kuru oksuruyor sanki.
Bende benimkni pek calistirmiyorum bari arada bir çalıştıralım. Ya kalorifer besik yuzunden yatagin oraya sıkıştı o yuzden su koysam yatak mahvolur. Ben makine calistircam maalesef :) ama doktor soğuk hava ufurenleri oneriyorBunu arastirdim canim benim kizimda da goruyordum. Sebebi evler kaloriferli oldugundan nem kalmiyormus bebeklerin bogazi burnu kuruyormus. Bende buhar makinesi yok cokta saglikli gelmiyor o bana herneyse gece su isiticisinda suyu kaynattim uyudugumuz odaya getirdim kapagini actim buhar ciksin diye birde sabah yaptim bugun oksurdugunu duymadim :)
Benim oğluma aldığım Fisher Price Yağmur Ormanı Üçü Bir Arada Jimnastik Merkezi olarak geciyor. Cok hosuna gitti. Piyanolu vardi onda bebekler korkuyormus diye duydum o yuzden bunu sectim. Cingirak kumas cesit oyuncakları var. Aslan var şarkı soyluyor. Benim oglumun pek dikkatini cekmedi ama asılı olan oyuncaklari cok sevdiHanimlar oyun halisi aldiysaniz isim paylasir misiniz bir de memnun kaldiniz mi?
Bende Çankırı kaya tuzları var gece labbasi da var ondan kullanıyorum 2 hafta oldu çok faydasını gördümBunu arastirdim canim benim kizimda da goruyordum. Sebebi evler kaloriferli oldugundan nem kalmiyormus bebeklerin bogazi burnu kuruyormus. Bende buhar makinesi yok cokta saglikli gelmiyor o bana herneyse gece su isiticisinda suyu kaynattim uyudugumuz odaya getirdim kapagini actim buhar ciksin diye birde sabah yaptim bugun oksurdugunu duymadim :)