2017 EKİM Anne adayları

Sadece anne sütü mü veriyorsn canım mama vermiyorsn değil mi ben dün sağmaya kalktm 5ml bile çıkmadı

Sadece anne sütü mü veriyorsn canım mama vermiyorsn değil mi ben dün sağmaya kalktm 5ml bile çıkmadı
Evet canim sadece anne sütü.
Ne kadar sagdin en az ikisini toplam 30dk. Sagmalisin.
Eğer oyleyse sanirim sütün azaldı bol bol sıvı tüket. Doktor ne dedi?

Evet canim sadece anne sütü.
Ne kadar sagdin en az ikisini toplam 30dk. Sagmalisin.
Eğer oyleyse sanirim sütün azaldı bol bol sıvı tüket. Doktor ne dedi?
Bol sıvı tüketip bol bol uyumamı söyledi ama bebiş uyumadan uyumak hayal saat başı uyanıyor sütüm azalmış eskiye göre geceye kadar süt kalmıyor sabah kalktığımda sadece dolu hissediyorum kızımda gece 5 dk emip çekiştirmeye başlıyor

Canım arkadaşım da aynı oda geceleri mama veriyor kendide sürekli sagiyorki sütü artsın. Bence sende dene

Cekistirmesi gaz olunca oluyordur gazini al tekrar emzir canim 2 saatte bir emzirilmeyince gogusler yeterince dolmuyor emzik biraz oyaliyor bebekleri bu sirada sende uyumus oluyorsun dr dedigi dogru uyuyunca gercekten doluyo gogusler birde emzirdikten sonra mutlaka cokca sivi tuket buda ise yariyor

Kızlar arasıra bakıyorum da sütü azalanlara yazayım dedim ilk zamanlar çok sütüm olmasına rağmen akşamları azalıyordu galiba ki bebek uykuya geçemiyor diye bizimkiler de tam doymadığından deyip bi kaç gece mama verdi çok sinir oldum bolbol su içtim uyudum hurma (5 tane, tek sayı yenilmeli) ve dut kurusu yedim ayda 1 kilo nun üzerinde kilo aldı gayet minyonum göğüslerim bile küçük herkes laf etti ilk doğum yaptığımda aman takılmayın sakin kalın dua edin maşallah hepimize

Süt arttırımı için galactago diye bitkisel mix var. Fac.bo.ktan mesaj atın numune istiyorum diye. Ertesi gün, en fazla iki gün sonra elinizde olur. Sadece 5₺ kargo ücreti ödüyorsunuz. İki küçük şişe gönderiyorlar. İçme suyuna damlatıp içiyorsunuz. Ben düzenli yapmamama rağmen göğüslerimin şişkinliğini hissettim. Deneyin bence

Gaz sancısı zaten her akşam oluyor. Çok da birsey anlamayacağız o zaman. Bugün rutin kontrole gittik dr. Aç karnına yapın dedi. Siz de öyle mi yaptırdınız?

Ben ilk ay kullandım onu. Humana süt arttırıcı cayına koyup içtip. Çok arttı sütüm. Bence de deneyin.

3 gün sonra tam 3 aylık olacak. Bugün gittik dr. 6 kilo 50 gram kilosu. Boy 56 cm. Doktor iyi dedi. Neden moralin bozuk? Doktor olumsuz birşey mi söyledi?

Sünen şeyler dediğin ne anladım? Dr söyledin mi? Süt alerjisi mi dedi? Çunkü alerji yoksa peynir yoğurt yiyebilirsin demişti bana doktor.

Gaz sancısı zaten her akşam oluyor. Çok da birsey anlamayacağız o zaman. Bugün rutin kontrole gittik dr. Aç karnına yapın dedi. Siz de öyle mi yaptırdınız?
Ilaci kusmasın diye öyle demiştir doktorunuz, benimki öncesinde emmişti 1 saat önce falan, bir saatte ilaçtan sonra emzirmedim risk almamak için bir sorun yaşamadan atlattık şükür.

Saol canım dün biraz sağdım gece onu verdim iyi uyudu sabahta göğüslerin doluydu böyle yapacam artık

Ben yazdm numune gönderimimiz bitmiştir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…