2017 EKİM Anne adayları

Geçmiş olsun canım. Üzme kendini ne kadar üzerlerine titresekte oluyor.
Bizde şuan enfeksiyon ve ishal için ilaç kullanıyoruz. Klamer antibiyotik, flagyl ishal ilacı ve maflor probiyotik. Az önce dr dan geldik. Düzelme olmasına rağmen mafloru bırak enterogermina başla dedi. Maflor okadar etkili değilmişmiş. Bir hafta önce kendisi verdi halbuki.
Dr lar ne kadar bayılıyor Fuzuli ilaç yazmaya. Çorba oldu yavrumun midesi. Ondan önce de yerine bakan dr biogaia verdi yarıdan fazlası dolu iken çöpe attım, süresini unuturda kullanırım diye.
Bence de en iyisi enterogermina ama elimdeki biter de lazım olursa alıcam. Muhtemelen size de dr probiyotik yazar o yüzden paylaştım bunu.

Kızlar bikaç gündür nurse harvey's surup veriyorum bebegime gaz sancilarindan dolayi ama içime pek sinmiyor açıkçası. Kendi agacimizdan organik şekersiz kayısı marmelati yaptık ondan versem bir sakıncası olur mu acaba. Bebeğim 3 aylık ve anne sütüyle besleniyor

Ben vermezdim

Ben de vermezdim. Sen bol bol ye ona geçiyor zaten. Ben kayısı yediğimde bebeğim çok ıkınmadan yapıyordu, yemediğim zaman ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu. Artık gaz ve kaka sorunumuz kalmadı zaten çok şükür

acildiktan sonra bir ay icinde tuketiesi gerekiyor.
bir ayi gectiyse verme.
keske daha kucuk boylari olsaydi 250'lik falan ama malesef sadece bebelacin kucuk boylari var
cok nadir veriyorsan bebelacin kucuk paketini alabilirsin

Biz de sab simplex kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedim. Bence verme. Biz de 3 aylığız. Az kaldı gaz sancılarınin geçmesine. Sabrediyorum. Her akşam aynı terane. 2-3 saat ağlama krizi.

1 ayı geçtiyse açalı verme. Ben de öyle 1 kutu mamayı attım çöpe. İlk ay takviye veriyordum. Sütüm yetmiyordu. Şimdi yetiyor. Sadece emziriyorum.

Atak döneminde olabilir. Bazı haftalar büyüme atakları yaşıyorlar. O dönemler huysuzlukları artıyor. O haftalar belli. Şu yukarıdaki resime bak istersen. Geçen hafta bizimde aynıydı.

Rota aşısı yaptıran oldu mu? Haftaya yaptıracağım ama çok endişelerim var. Çok ishal olursa diye korkuyorum.

Canim benim bir bez oldu sonra duzeldi ama karni benim baya guruldadi:)
Biz kan damlasina başladık :)
Rota aşısı yaptıran oldu mu? Haftaya yaptıracağım ama çok endişelerim var. Çok ishal olursa diye korkuyorum.

Biz iki gün önce yaptırdık canım, ishal gibi bir sorun yaşamadık, aynı akşam biraz karında huzursuzluk oldu gaz sancılarına benzeyen bir durum, onuda doktorumuz başta söylediği için sorun etmedik ilk dozu böylece atlatmış olduk şükür, darısı size inşallah :)

acildiktan sonra bir ay icinde tuketiesi gerekiyor.
bir ayi gectiyse verme.
keske daha kucuk boylari olsaydi 250'lik falan ama malesef sadece bebelacin kucuk boylari var
cok nadir veriyorsan bebelacin kucuk paketini alabilirsin

Etrafimda bebelac kullananlarin da bebekleri resmen sisik gibi ya ayni o yuzden onu da almk istemiym neyse bakcaz artik bi caresine

Su kaka olayimiz hala bitmedi kizlar yaa hala sunen seyler var rengi duzeldi ama sunen seylerin sebebi nedir acaba bu arada kizimin tukurukleri cogaldi bazen dudaginda topluyor balonlar yapiyor bununda mukuslu kaka yaptigini yazmisti bi arkadas ondan mi acaba ben birde perhiz yapiyorum sut ve sut urunleri yemiyorum cikolata dahi yemiyorum 1 hafta olcak bi ara birakacam tekrar yogurt falan yiyecem bu mukus olayi artarsa teshisi koycam insallah korktugum olmaz. Onceden ne cok peynir yerdim bisey olmazdi bi arkadasim uyardi kakada sunen seyler olursa dikkat et iyi degil dedi ondan sonra ben takibe basladim ve bunlarda olmaya basladi onceden hic yoktu yani sonradan mi cikiyor bu alerjiler anlamadim. Hic biseyin net olmamasi sinir ediyo beni insallah yoktur alerjisi diye dua ediyorum

Arkadaşlar bugün 3 aylık oldu sağlık ocağında kontrolümüz vardı kızım sadece yarım kilo almış ve 2 cm uzamış moralim çok bozuk sizin 3 aylık bebekleriniz kaç kgdı ve boyları kaç cmdi

Bizdede iki defadır küçük kivi çekirdeğine benzer siyah parçacıklar var kafam karıştı ya ne bu bi dert bitiyo biri başlıyo

Olabilir bu ayda benimde oyleydi sukur duzeldi ? Neyle besliyon ? Bana doktor sagip biberonlada ver dedi cok yararini gordum senn kilo ve boy ne ?

Canım üzülme kötü bir durum değil.
Boy bazi bebeklerde birden atıyor.
Kilo 500 kızlar için sınır
Gecen ay benim minigim 600 gr almıştı doktor da dedi ki " Belkide tembeldir yorulup birakiyordur sn sag emzirdikten sonra gunde 5 kez biberonla ver" Bende bebedor 0+ biberon aldım onun ucu daha büyük daha cabuk eforsuz emiyor ve yorulmuyor.
Sukur bu ay gittik 900 gr almış kızım
5 buçuk kilo ve 58 cm olmuş neden sağmanı istedi ki doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…