- 2 Kasım 2016
- 778
- 728
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.661
Bebek arabasi alan kullanan ve memnun kalan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz bayadir araştırıyorum bugün yarın alcaz ama karar veremedim. Hafif olsun istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beneto aldım ve çok memnunuz inanır mısı?? Cok basit ve hafif ama çok kaliteli degilBebek arabasi alan kullanan ve memnun kalan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz bayadir araştırıyorum bugün yarın alcaz ama karar veremedim. Hafif olsun istiyorum
Beneto bt 500 mu aldın. 650 tl burda. N11 de yorumlar çok güzel. Bende düşünmüyor degilimBeneto aldım ve çok memnunuz inanır mısı?? Cok basit ve hafif ama çok kaliteli degil
Ayni korkulari hepimoz yasiyoruz. Bende kasikla bisey verirken cok korkuyoru . Bizimkisi de çekiyor burnu bu sayede akıyor. Temizlenmiş oluyor.Kızlar kızıma banyo yaptırırken burnuna su kaçtı boyle biraz sanki nefessiz kaldi cok korkuyom bisiy olmaz dimi???
Canım evet oyleymis bt 500trio hem Türk malı hemde çok kullanışlı... Casual alicaktik ebebekte tekerlerde sorun olduğunu sonrada duzeltmediklerini soyleyince boslukta bulunduk ve aldik inan mutluyuzBeneto bt 500 mu aldın. 650 tl burda. N11 de yorumlar çok güzel. Bende düşünmüyor degilim
sen en azindan dinleyipte mama vermemissin.candy4 ShellShock kizlar cok uzuldum yasadigiz seylere bende yasadim dediginiz seyleri 2 hafta once kayseriye gittim gezmeye bebegim geceleri uyumuyor agliyordu annem ve ablam yoksa bu doymuyor mu dogru duzgun uyumuyorda niye mamayi getirmedingece mama versen sunun cocugu soyle bende illa emzirecem diye direndim ama benim kizda doymuyormus vs vs basladilar yine beni sinir etmeye. Diyorum doymasa kilosu dusuk olur kilo alimi iyi diyorum. Anlatamiyorum bayagi bildiginiz sesimi yukselttim ablam ve anneme beni inat etmekle suçladılar bende hic destek olmadiklarini soyledim bu cocuk mamaya baslarsa beni birakir diyorum anlatamiyorum. Oysa gorumcem ve kayinvalidem masallah sutun yariyo diye insani mutlu ediyorlar bekledigim destek bu cunku. Ailemin bu yaptigini unutamiyorum bisey soylesem hemen muhalefet oluyorlar hep kendimi aciklama yapmakla buluyorum. Bence bi ortama girince karsidaki sormadugi surece kimse kimseye tavsiyede bulunmasin bu beni acayip bunaltiyo birde birinin soyledigi otekini tutsa bari cok dertliyim bu hususlarda sizede Allah yardim etsin sabir versin anne olmak zorken birde baskalarinin agzini cekiyoz
baby hope aldim kucuk kibar. ve cokk hafifBebek arabasi alan kullanan ve memnun kalan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz bayadir araştırıyorum bugün yarın alcaz ama karar veremedim. Hafif olsun istiyorum
Joie marka aldım 3 tekerlek li çok rahat inanki e bebek te indirim vardı bak istersenBebek arabasi alan kullanan ve memnun kalan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz bayadir araştırıyorum bugün yarın alcaz ama karar veremedim. Hafif olsun istiyorum
Ama kuzum sanki nefes alamadı ne yapacağımı şaştım nasıl yikiyonuz başını?Ayni korkulari hepimoz yasiyoruz. Bende kasikla bisey verirken cok korkuyoru . Bizimkisi de çekiyor burnu bu sayede akıyor. Temizlenmiş oluyor.
Aynisini esim ve ailesi yapti. Psikolojik baski yaptilat sutun yetmiyor geceleri ver diye bende direndim ego yapiyosun dediler beni unutur dedigimde. Sonunda sadece geceleri vermemle biberona bagimli bir cocugum oldu simdi esime bu konuda destek olmadin dedigimde piskin piskin he senin olmayan sutunu kiskaniyorduk dedi hatta bu yaptiracagim uygulamada bile destekcim degil ne yazikki birde kv utanmadan nasibi bu kadarmis diyor. Ustelik kv ve iki gorumcemle ayni sokakta oturuyorum bir kere bile ne yardima ne yemek yapmaya geldiker evde peynir zeytinle gunlerimi gecirdim. Sut mu gelir boyle? Allah a havale ettim. Sizin isiniz daha zor yani insanin ailesi de destekci olmayacaksa kim olacak ? Saka gibilermis. Pes etmeyin bebeginiz emdikce zaten sut uretimi artiyor keske bende sizin kadar direncli kalabilseydim cok pismanimcandy4 ShellShock kizlar cok uzuldum yasadigiz seylere bende yasadim dediginiz seyleri 2 hafta once kayseriye gittim gezmeye bebegim geceleri uyumuyor agliyordu annem ve ablam yoksa bu doymuyor mu dogru duzgun uyumuyorda niye mamayi getirmedingece mama versen sunun cocugu soyle bende illa emzirecem diye direndim ama benim kizda doymuyormus vs vs basladilar yine beni sinir etmeye. Diyorum doymasa kilosu dusuk olur kilo alimi iyi diyorum. Anlatamiyorum bayagi bildiginiz sesimi yukselttim ablam ve anneme beni inat etmekle suçladılar bende hic destek olmadiklarini soyledim bu cocuk mamaya baslarsa beni birakir diyorum anlatamiyorum. Oysa gorumcem ve kayinvalidem masallah sutun yariyo diye insani mutlu ediyorlar bekledigim destek bu cunku. Ailemin bu yaptigini unutamiyorum bisey soylesem hemen muhalefet oluyorlar hep kendimi aciklama yapmakla buluyorum. Bence bi ortama girince karsidaki sormadugi surece kimse kimseye tavsiyede bulunmasin bu beni acayip bunaltiyo birde birinin soyledigi otekini tutsa bari cok dertliyim bu hususlarda sizede Allah yardim etsin sabir versin anne olmak zorken birde baskalarinin agzini cekiyoz
Ya internettende arastirdim o maddenin oldugu ilaclari kesinlikle emziren anneler kullanmasin diyo o yuzden kurt bi kere dustu icime kullanamam kibenim kullandığım mantar ilacı da aynısı yazıyordu eczaneye sordum Dr yazdıysa sorun olmaz demişti kullanabilirsin bence
Bende bi kere sirtini lifliyodum kolum asagi inmis biraz o sira burnuna cekmisti suyu cok korktum esim soylemese farkedemeyecektim ama cok sukur bisey olmadi artik esim tutuyo oyle yikiyoruz bastan her zaman korkuyorum kulagina su gidecek diyeKızlar kızıma banyo yaptırırken burnuna su kaçtı boyle biraz sanki nefessiz kaldi cok korkuyom bisiy olmaz dimi???
Ya cok gittim geldim eger kilosu dusuk gelse idi kesin mamaya baslayacaktim o sira bu topigede yazmistim cok iyi geldi buradaki destekte yalniz degilmisim dedimsen en azindan dinleyipte mama vermemissin.
en iyisini yapmissin. bende verdigim icin cok pismanim.
mama bagimlilik gibi. bir kere verirsen ardi ucu gelmiyor anne sutu diye birsey kalmiyor.
iyiki vermemissin.
keske benim annem yanimda olsada destek olsa o her geldiginde sutum cok az olsa dahi zorla memeyi tutturuyor
Evet benim kendi ailem boyle yapiyor ama bilincsizce kotulugumu isteyerek degil tavsiye verecekler ya bilincaltina ne mesaj gidiyo farkinda degiller psikilojiyi etkiliyo gercekten insan acaba yetmiyo mu diyo. Senin kayinvalide ve esin cok gaddar geldiler bana yaa cok uzuldum senin adina sen kendini doktoru olacaksin kendine surekli olumlu pozitif seyler soyleyeceksin bunlarla bas mi edilir Allah yardimcin olsun canim yaa dua ediyorum senin icinde insallah emziriyorum mujdesini verirsin burada bizlere :)Aynisini esim ve ailesi yapti. Psikolojik baski yaptilat sutun yetmiyor geceleri ver diye bende direndim ego yapiyosun dediler beni unutur dedigimde. Sonunda sadece geceleri vermemle biberona bagimli bir cocugum oldu simdi esime bu konuda destek olmadin dedigimde piskin piskin he senin olmayan sutunu kiskaniyorduk dedi hatta bu yaptiracagim uygulamada bile destekcim degil ne yazikki birde kv utanmadan nasibi bu kadarmis diyor. Ustelik kv ve iki gorumcemle ayni sokakta oturuyorum bir kere bile ne yardima ne yemek yapmaya geldiker evde peynir zeytinle gunlerimi gecirdim. Sut mu gelir boyle? Allah a havale ettim. Sizin isiniz daha zor yani insanin ailesi de destekci olmayacaksa kim olacak ? Saka gibilermis. Pes etmeyin bebeginiz emdikce zaten sut uretimi artiyor keske bende sizin kadar direncli kalabilseydim cok pismanim
Evet yapip yapip kendilerini hic suclamadan kenara cekildiler ben yavruma karsi vicdan azabindan kivraniyorum. İnsallah cok tesekkur ederim umarim olumlu sonuc alirim bir arkadas daha var insallah ona da umut olurunYa internettende arastirdim o maddenin oldugu ilaclari kesinlikle emziren anneler kullanmasin diyo o yuzden kurt bi kere dustu icime kullanamam ki
Bende bi kere sirtini lifliyodum kolum asagi inmis biraz o sira burnuna cekmisti suyu cok korktum esim soylemese farkedemeyecektim ama cok sukur bisey olmadi artik esim tutuyo oyle yikiyoruz bastan her zaman korkuyorum kulagina su gidecek diye
Ya cok gittim geldim eger kilosu dusuk gelse idi kesin mamaya baslayacaktim o sira bu topigede yazmistim cok iyi geldi buradaki destekte yalniz degilmisim dedim
Evet benim kendi ailem boyle yapiyor ama bilincsizce kotulugumu isteyerek degil tavsiye verecekler ya bilincaltina ne mesaj gidiyo farkinda degiller psikilojiyi etkiliyo gercekten insan acaba yetmiyo mu diyo. Senin kayinvalide ve esin cok gaddar geldiler bana yaa cok uzuldum senin adina sen kendini doktoru olacaksin kendine surekli olumlu pozitif seyler soyleyeceksin bunlarla bas mi edilir Allah yardimcin olsun canim yaa dua ediyorum senin icinde insallah emziriyorum mujdesini verirsin burada bizlere :)
Ben kac kez denedim çoğalmıyor. Bebegin emmesi lazim ... pompa bebek emdikten sonra yapılırsa evet cogalir ama bebek de emmiyor ben farkli farkli cozumler aramaya calisiyorum . Siz daha once mama verdiniz miEmziremeyen arkadaslar sürekli pompalarsaniz o sut gelir ve bebek belki tutar benim kizim iki aydan sonra tuttu :)
Doktorlarada guven kalmadi iyiki israr etmissiniz. Cok gecmis olsun kuzuya tesekkur ederiz bilgi verdiginiz icinKızlar dr kontrolunden birgün once bebeğim 6 defa kaka yaptı dr soyledim pekciddiye almadı.ailemin yanına memlekete geldk.ama bu durum değişmedi bir haftadr gunde 6 7 defa yapıyo.dayanamadm burda bi daha dr götürdüm burdaki dr da tahlilll istemedi sonra benim israrmla yapıldı.ve kakada bi bakteri görüldü.yarn dr. Sonucu gösterecem büyük ihtimal antibiyotik kullanacaz o kadar dikkat edyrm yine de hastalandı.ustellik tahlil icin gec kaldk.8 gündür perişan oldu cocuk.siz dikkat edin ihmal etmeyin
Insallah canim amiiinEvet yapip yapip kendilerini hic suclamadan kenara cekildiler ben yavruma karsi vicdan azabindan kivraniyorum. İnsallah cok tesekkur ederim umarim olumlu sonuc alirim bir arkadas daha var insallah ona da umut olurun