2017 EKİM Anne adayları

Benimki sadece memede uyuyor yerine bırakırkende uyanıyor ablam salla rahat edersin diyor. sallayıp uyutunca yerine bırakırken sorun yaşıyor musun?
Yine uyaniyor. En fazla yarim saat uyuyor oda zorla. Artik iyice uykusu degisti. 8de uyuyoruz smdi. Kafayi yemek uzereyim ve calismaya baslayacagim napacagim hic bilmiyorum

Ay ben gece gulucukler saçıyor diye hep konusuyorum. Ama gunduzde hic uyanmiyor ki nereye konusacagim :KK43:
Bende gece konuşmuyorum, bebeğim de bilirmiş gibi hiç ses çıkarmıyor.
Bazen eşim işten geç gelmiş ve görememişse dayanamayıp konuşuyor, sonra ben uğraşıyorum bir saat :sinirli:. Normalde max 20 dk, konuşulunca min. 1saat :KK43:

Ay ben gece gulucukler saçıyor diye hep konusuyorum. Ama gunduzde hic uyanmiyor ki nereye konusacagim :KK43:
gece gündüz ayrımını öğrenememiş canım çok zorlanırsın gündüz uyanmazsa da 2 saatte bi uyandır gündüz olduğunu anlasım oyna konuş 1 saat fln uyanık tut gece de altını değiştirirken emzirirken fln hiç konuşma lambayı yakma loş ışık yap eşinle fln konuşman gerekirse fısıltıyla konuşun bnmki hava karanlıksa gece zannedio gündüzleri normalde 8de uyanıo çok karanlıksa 10 da kdr ayılamıo mesela

Bende gece konuşmuyorum, bebeğim de bilirmiş gibi hiç ses çıkarmıyor.
Bazen eşim işten geç gelmiş ve görememişse dayanamayıp konuşuyor, sonra ben uğraşıyorum bir saat :sinirli:. Normalde max 20 dk, konuşulunca min. 1saat :KK43:
ay onu bnmkide yapıo bn zorla uyutmuşum o gelio oğlummm oğlummm die sevip duruo şşş diorum bidakine yine aynı

Her seferinde iki göğsü de veriyor musun? Ben sadece tek göğüs veriyorum. 2 saatte bir emiyor. Her seferde diğer gögsü veriyorum. Ama emme süresi ilk zamanlara göre çok azaldı. Nerdeyse 5 dk emiyor.
Değişiyor canım bazen tek göğüsle duruyor bazen ikincisini de veriyorum az emerse aynı gogusu tekrar veriyorum

Merhaba güzel ekim anneleri sağlıkla huzurla, mutlulukla,büyütün bebeklerinizi.
Bende ekim annesiydim 28 eylül de doğum yaptım.1hafta yaşadı bebegim melek oldu.hamileligimde hep okudum sizleri şimdi sizlerle beraber olabilmek için neler vermezdim.en güzel günleriniz kıymetini bilin.benim için bebeklerinizi öpün lütfen.sevgiyle kucaklıyorum hepsini.
Basiniz sağolsun.

Bizde bugün 10 gün gecikmeli bir şekilde olduk. Aynı şekilde bana da tutturdular. VereM aşısında sadece diğer hemşire tuttu. Oğlumun başına bastırdı içim gitti. Sabah 10 da adı olduk şu saat oldu bi değişiklik yok. Bekliyoruz bakalım inşallah kolay geçer.
Biz de sabah 9'da olduk. Bizde de bi değişiklik yok. Bu saate kadar olmadiysa olmaz bence.

Benim ki de öyle ama uyandırıp konuşmak uyanık tutmak lazımmış benim kız da gece tavşan gibi bakıyor çok tatlı oluyor ama tutuyom kendimi
Geceyle gündüzü ayırt etsin diye ben gece hiç konuşmuyorum veya fısıltıyla konuşuyorum. Uyur gibiyse hemen emzirip alt degistirip yerine koyuyorum. Ama gündüz ayılsin diye konuşup duruyorum.

X