2017 EKİM Anne adayları

ben bugün gittim doğum kilomus2875 1 ay 3980 şimdi 4720 ben bile oturdum düşünüyorum yetmiyor mu ilk aya göre az almış diye bizim dogum da 50 cm şimdi 58 olmuş senin bebiş ilk ay az almış gibi geldi bana ama şimdi ki kilosu iyi ebe ne dedi bana iki saate bir emzir dedi
Maşallah sadece emzirerek mi bu kadar aldı peki?

Maşallah sadece emzirerek mi bu kadar aldı peki?
Evet cnm sadece emziriyorum istedikce ama ebe iki saatte bir diyo bu seferde midesi almıyor çocuğun ben bı gogusun bitmeden ötekini vermiyorum 20 dk da olsa tekini veriyom çünkü yağlı süt arkada burda ilk ay 1500 gram alanlar var cnm benim kızımin ki normal

Bugün aşılarımızı yaptırdık
İkisini oldu birini pazartesi yapacaklar
Önceden aşı olanlar sonrasında ne gibi durumlar oldu
Aşırı uyku ateş vs gibi
benimki asidan birkac saat sonra aglama krizlerine girdi. ateslenmesi olmadi calpol vermisdim bi cay kasigi.
ama o aglama krizi kotuydu iki uc saat devam etti.
baska bisey olmadi

Merhaba güzel ekim anneleri sağlıkla huzurla, mutlulukla,büyütün bebeklerinizi.
Bende ekim annesiydim 28 eylül de doğum yaptım.1hafta yaşadı bebegim melek oldu.hamileligimde hep okudum sizleri şimdi sizlerle beraber olabilmek için neler vermezdim.en güzel günleriniz kıymetini bilin.benim için bebeklerinizi öpün lütfen.sevgiyle kucaklıyorum hepsini.

Bende ekim annesiydim 28 eylül de doğum yaptım.1hafta yaşadı bebegim melek oldu.hamileligimde hep okudum sizleri şimdi sizlerle beraber olabilmek için neler vermezdim.en güzel günleriniz kıymetini bilin.benim için bebeklerinizi öpün lütfen.sevgiyle kucaklıyorum hepsini.
Başın sağolsun canım Allah sana ve eşine sabırlar versin..Çok zor canından bir parça kaybetmek hiç azalmayacak acın ama alışacaksın...Allahım giden cennet meleğinin yerine hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..

Allah razı olsun canım Rabbim sana da sabır versin inşaallah en kısa zamanda sağlık bir şekilde kucağını da doldurmayı nasip etsin inşaallah Rabbim

Geçmiş olsun. Yaşadıkların çok zor, Rabbim sabır versin. Rabbim en kısa zamanda kucağını sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun, meleğini de ahirette şefaatçi kılsın.

Allah sabır ve dayanma gücü versin.ins kısa sürede kucağına alacağın buyutecegin bi bebegin olur.bir zamanlar bu yazdığın msjn aynısı ben de mart annelerine yazmıştım.yasayan bilir ancak.

Canım benim çok çok üzüldüm Rabbim sabrını versin. Başın saolsun melegin cennette şefaatcin olsun insallah

2. Ay aşılarımızı yaptırdık. Çok ağladı yavrum içim parcalandı. Bi de bana tutturdu hemsire bacaklarini. İşkence ediyormuşuz gibi hissettim bebeğime. Kıyamam tek tutunduğu dal benim oysaki. Evde ağlatmayayım bebeği diye hemen kucağima alıyorum. Bazen 1 saat dolaşıyoruz evde. Oturunca veya bırakınca agliyor çünkü. Insallah aşilar yan etki göstermez. Beklemedeyim bakalım. Sizin nasıl oldu sonrasinda ateş huzursuzluk yaptı mı?

Canım benim kıyamam. Çok üzüldüm. Allah bebegine rahmet, sana da sabır versin.

Evet cnm sadece emziriyorum istedikce ama ebe iki saatte bir diyo bu seferde midesi almıyor çocuğun ben bı gogusun bitmeden ötekini vermiyorum 20 dk da olsa tekini veriyom çünkü yağlı süt arkada burda ilk ay 1500 gram alanlar var cnm benim kızımin ki normal
Her seferinde iki göğsü de veriyor musun? Ben sadece tek göğüs veriyorum. 2 saatte bir emiyor. Her seferde diğer gögsü veriyorum. Ama emme süresi ilk zamanlara göre çok azaldı. Nerdeyse 5 dk emiyor.

Kızlar Tracy Hogg'un kitabını okuyorum. Sabah saatlerindeki süt çok faydalıymış. Hempsini emsin bebişler. Özellikle sonsütü. Benimki 5 dk sonra doyup bırakıyor. En değerli sütü içmiyor. Böyle durumda sağıp daha sonra onu verin diyor Tracy.

Kızlar Tracy Hogg'un kitabını okuyorum. Sabah saatlerindeki süt çok faydalıymış. Hempsini emsin bebişler. Özellikle sonsütü. Benimki 5 dk sonra doyup bırakıyor. En değerli sütü içmiyor. Böyle durumda sağıp daha sonra onu verin diyor Tracy.
göğüslerim süt dolunca ben iki kere aynı taraftan emziriyorum çünkü bitiremiyo 3. emme de diğer göğse geçiyorum

2. Ay aşılarımızı yaptırdık. Çok ağladı yavrum içim parcalandı. Bi de bana tutturdu hemsire bacaklarini. İşkence ediyormuşuz gibi hissettim bebeğime. Kıyamam tek tutunduğu dal benim oysaki. Evde ağlatmayayım bebeği diye hemen kucağima alıyorum. Bazen 1 saat dolaşıyoruz evde. Oturunca veya bırakınca agliyor çünkü. Insallah aşilar yan etki göstermez. Beklemedeyim bakalım. Sizin nasıl oldu sonrasinda ateş huzursuzluk yaptı mı?
Bizde bugün 10 gün gecikmeli bir şekilde olduk. Aynı şekilde bana da tutturdular. VereM aşısında sadece diğer hemşire tuttu. Oğlumun başına bastırdı içim gitti. Sabah 10 da adı olduk şu saat oldu bi değişiklik yok. Bekliyoruz bakalım inşallah kolay geçer.

X