- 7 Nisan 2015
- 336
- 195
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #33.241
Ben salliyorum cok fena bizimki durmuyor uyumuyor. Sabah 6ya kdar uyumuyoruz baska care yok alıştıKızlar bebeğini sallayarak uyutan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben salliyorum cok fena bizimki durmuyor uyumuyor. Sabah 6ya kdar uyumuyoruz baska care yok alıştıKızlar bebeğini sallayarak uyutan var mı?
Normaldir halsizlik yapabilirVerem aşısı yaptıran kızlar bugün sabahtan bizde yaptırdık öğlenden biri uyuyor oğlan sadece emmek için ağlıyor gözünü bile açmıyor normalmi bu
evet benimkide bos bos cekiyor bir kac dakika sonra bi sut geliyor yutkunmasini duyuyorum. sonra yine kesiliyor. anlamadim ben bise ya.Canım ben şagdim el pompasiyla 15 ml zor çıktı on dk da kız 20 dk da falan doyuyor bide bak ısrarla ver çocuğa boş çekiyor deme emdikce gelir bazen benim kızım emiyor boş boş sonra bı süt geliyor yutkunma sesinden anlıyorum bazen emip emip bırakınca akıyor süt yani kısacası emdikce çoğalır
incir kurumu bide uzum siyah mi canim. ben beyaz uzumu seviyorum yiyordumda bol bolSut arttirmak icin yas uzum ve incir cok etkili. Ibrahim saracoglu diyor ben uzum yiyorum cokta ise yariyo canim
ben kiskaniyordum ne yalan soylim. esimden baskasi elini surmesine tahammul edemiyordum.Kızlar bebegini kıskanan var mı :/ ben çok kıskanıyorum ya kimseye vermek istemiyorum verirsemde geri almamak için verdiğim kişiye hiç bakmıyorum ki bi bahane bulup hemen almayayım diye.
Ayni dert bendede var. Gunduz uyandiramiyorum gece uyumuyor. CaresizimGünaydın hanımlar benim kız gündüz uyuyor gece uyumuyor var mı bı çözümü olan gündüz oyalayim diyorum uyandırıyorum yok gözleri geri gidiyor uyuycam diye ağlıyor gece tek gözümle iş yapıyorm resmen gündüz de ev işi bitmiyor bitse de ben gündüz uyuyamıyorum dün misafirim vardı ablama güvendim oda gelmedi 3.5 saatlik uykuyla durdum kızda kucağımdan başka yerde uyumuyor baba da da uyumuyor sallamayla da ( sallama ya ben alıştırma dim ama bazen gözümden uyku akıyor dusurucem diye korkudan sallamak istiyorum bide bazen
Gece korkuyla kalkıp kızı arıyorum yatakta yatağına yatirdigimi unutup kizi kucağımdan düşürüp uyuya kaldım saniyorum
Ben ablama sordum bebek büyüdü dedi artık goguslerin sertlesmez dedi eğer ayda 1 kilo aldıysa sütun yetiyordur cnm artık hızlı çekip hemen bosaltiyorlarevet benimkide bos bos cekiyor bir kac dakika sonra bi sut geliyor yutkunmasini duyuyorum. sonra yine kesiliyor. anlamadim ben bise ya.
ilk dogdugundan beri dogru duzgun emziremedim kafayi yemek uzereyim.
ilk iki uc hafta sutum boldu goguslerim agrir kendi kendine tasardi. simdi doymuyor.
bide en fazla 5 dk emiyor.
dedigini yapiyorum memede uyuyo veya birakiyo doydu diyorum 10 dk sonra agliyo acliktan.
incir kurumu bide uzum siyah mi canim. ben beyaz uzumu seviyorum yiyordumda bol bol
Ben gece hiç konuşmuyorum kızla ki anlasın gündüzde emzirirken uyandırınca hep konuşuyorum ayırt etsin diyeAyni dert bendede var. Gunduz uyandiramiyorum gece uyumuyor. Caresizim
Ben salliyorum cok fena bizimki durmuyor uyumuyor. Sabah 6ya kdar uyumuyoruz baska care yok alıştı
Bende geceleri hiç konuşmuyorum.emzirip salliyorummBen gece hiç konuşmuyorum kızla ki anlasın gündüzde emzirirken uyandırınca hep konuşuyorum ayırt etsin diye
mama agirlikli tam 1 kilo almisdi canim. oda en cok mamayla besliyorum.Ben ablama sordum bebek büyüdü dedi artık goguslerin sertlesmez dedi eğer ayda 1 kilo aldıysa sütun yetiyordur cnm artık hızlı çekip hemen bosaltiyorlar
Ben sallayarak uyutuyorum malesef.Kızlar bebeğini sallayarak uyutan var mı?
Yok canım yanlis anlamadım. Sagol önerilerin için. Insallah alistirabilirim.Oh hadi insallah :))) cok rahatlayacaksin basta uclarin yara olabilir aciyabilir birde biloyosundur gogusten emzirirken bebegin burnunu kontrol etmek lazim gogusumuz tikayabiliyor bebekler ilk 6 ay sadece burundan nefes aliyorlar birde kendilerini savunacak ayda degiller cekmiyorlar emmeye devam ediyorlar nefes almasalar bile anneler farkedemeyebiliyor Allah korusun. Sen simdi silikon uclarla hep elin gogsunde hep tetikteydin ya normal emince belki bu sekilde olmazsan diye soyleyeyim dedim bunlari canim yanlis anlamamisindir insallah:)
Ayyy tam tersi bende birileri alsada biraz dinlensem diye bakıyorum yada ev işlerini yemek yapayim diyeKızlar bebegini kıskanan var mı :/ ben çok kıskanıyorum ya kimseye vermek istemiyorum verirsemde geri almamak için verdiğim kişiye hiç bakmıyorum ki bi bahane bulup hemen almayayım diye.
Benimki de aynı. 5 dk emiyor. Ben de doymamistir diye tekrar veriyorum. AlmiyoBen ablama sordum bebek büyüdü dedi artık goguslerin sertlesmez dedi eğer ayda 1 kilo aldıysa sütun yetiyordur cnm artık hızlı çekip hemen bosaltiyorlar
Cnm ben ilk bebedor kullaniyordum.memeye alişti sonra biberon istemedi.Bizim kizi da memeye alistiricam diye biberondan da ettim sanirim biberonu da emmiyor meme saniyor heralde bir de merak ediyorum meme emen bebekler devamli cekiyor mu biberondaki gibi ornegin benim kizim bugun saat 10 bucuk gibi bir 5 dakika emdi sukur memeyi.ama ondan sonra biberon verdim bu saat oldu yopladan 30 cc zor emmistir istemiyor niyeyese.acaba memeden emdigi mi yetti bu saate kadar yoksa biberonu da mu istemiyor artik anlayamadim yardimci olurmusunuz.dogumdan beri dogru duzgun emziremedigim icin emen bebek kac dk emer nasil emer bilemiyorum doyup doymadigini anlayamiyorum.ac olsa aglar kesin dimi yoksa aciktigi halde aglamayadabilir mi.bir de su an biberonu almiyor ama emzige saldiriyor resmen niye ki ac ama biberonu almiyor diye dusunduruyor bu beni.kafamda deli sorular
Ben sallayarak uyutuyorum malesef.
Benim bebegim ilk gunden beri huysuz ve hep kucakta.çok nadirdir yerinde yatsın.hemen agliyo kucak istiyor.kendi kendine hayatta uyumaz.çok zor.
Ayagimda uyusun diye bir saat salladigimi biliyorum gece.
Canim ben aventle basladim lansinohla devam ettim.lansinoh daha az gaz yapiyor gibime geldi ve gercekten ana memesk gibi ama ikisini de emmeyi birakti.annem eski usul bir biberon al dedi dun bebedor aldik ama yok imkansiz emmedi onu.niye boyle yapiyor anlamiyorumCnm ben ilk bebedor kullaniyordum.memeye alişti sonra biberon istemedi.
Bende biberonu değiştirdim.lashonil aldim meme ucu gibi onun ucu.onunla iciyor simdi mamayi.
Evet cok kotu.bende 3 yaş bebesi var hala sallayarak uyuyoo.Ayy cok kötü alışmış şimdi hafif ama buyudukce topukların agrır :/ bende sallasam mı diye dusunuyorm sadece memede uykuya geçebiliyo cunku