- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.281
Bende de yok bulanti. Sadece acikinca hafiften bulaniyor biseyler yiyince geçiyor çok şükürBulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
YAŞASIN YANLIZ DEĞİLMİŞİMBende de yok bulanti. Sadece acikinca hafiften bulaniyor biseyler yiyince geçiyor çok şükür
Aynen ben çok sinirliyim aşırı derecede
Ben de sen oyle yazinca cok sevindim yalniz olmadigim içinYAŞASIN YANLIZ DEĞİLMİŞİM
Evet dr bu yuzden fircaladi zaten:) insallah gececek hersey ya simdi onu diyorum olacagin onune gecemeyiz ama diyorum gecende pihtilasma oldugundan haberim yoktu bu kez igne kullaniyorum aldim onlemimi allaha emanet olmaz birsey diye teselli ediyorum kendimi ama iste korkular bazen cok etkiliyor. İnsallah rabbim tekrar gostermez oyle aci gunler hepimiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza saglikla sihatleCanım sen kendini böyle dinledikçe hamileliğini kendine zehir edersin allah ın izniyle hiç bir şey olmayacak inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız bebişlerimizi bol bol dua et bence ve tadını çıkarmaya çalış
.kıyamam ya
İnşallah azalır bir an önce rahatlarsın
inşallah büyük bir umutla bekliyorumkıyamam ya
İnşallah azalır bir an önce rahatlarsın
Amin canım inaşşalhEvet dr bu yuzden fircaladi zaten:) insallah gececek hersey ya simdi onu diyorum olacagin onune gecemeyiz ama diyorum gecende pihtilasma oldugundan haberim yoktu bu kez igne kullaniyorum aldim onlemimi allaha emanet olmaz birsey diye teselli ediyorum kendimi ama iste korkular bazen cok etkiliyor. İnsallah rabbim tekrar gostermez oyle aci gunler hepimiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza saglikla sihatle
Evet cogul gebelik olabilir fazla cok yukselmis deger:)Merhabalar kızlar bugün bende bebeğimi usg ' de gördüm 4+4 gebeliğim fakat haftama göre kan değerim çok yüksek bu durumda çoğul gebelik olabiliyormus bu sekilde ikiz gebelik öğrenen varmı acaba :) Kan değerim adetten iki gün önce 298
Adetten 3 gün sonra 5465 çıkti cevaplarınız için teşekkürler
Vallahi ben herşeyi denedim yok geçmiyor hamilelikten önce de midemden çok çekmiştim ondan bu kadar etkiliyo heralde istifra etmeden rahatlayamıyorum bi türlüBu arada ayvaya tuz döküp , limon sıkıp yemek bulantıyı azaltıyor diye biliyorum kızlar seviyorsanız eğer deneyin bi
Benimde yok ama beklemiyorum da. Biz 5kardeşiz, annem hiçbirinizde bulantı ne bilmedim diyor. 3yeğenim var, ablamlar da öyle dedi. Geceleri bazen midem kıyılmış gibi uyanıyorum kalkıp bişeyler atıyorum ağzıma o kadar. Bulantımız olmasın boşver, tatlı tatlı geçsin bu süreçBulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
Sabahtan beri çok kötüydüm şimdi kustum rahatlarım heralde artıkvalla canım ben geçen haftadan beri fenayım bulantılar yüzünden kusuyorsan şanslısın ben kusamıyorum da mahvoldum gece hiç uyumadım sağımdan soluma dönerken bile midem ağzıma geliyor dün yoktu dün iyiydim biraz ama bugün gene kötü canım bişeyde istemiyor
Ama stres bebeği etkiliyor onu düşün biraz benimde iki düşüğüm var aklıma getirmiyorum bileCanim ilk bebegim ksrnimda kalbi durmjstu ve hic hissetmedim tesadufen kontrolde gorduk o yuzden cok tedirginim yani agri olsun olmasin akinti kanama olmasin beni hicbirsey rahatlatmiuor cok korku icindeyim o yuzden
Hem son adet tarihime göre hemde dr un ölçüp söylediği değere göre ikisinde aynı benim birebir gidiyor maşallah sat 10 ocaktıHayirli olsun canim son adet tarihine gore mi 7+2sin ben de gidicem de ona gore gideyim kalp atisi icin
Teşekkür ederim canım çok şükürOhh ohh rahatladın hadi gözünaydın :)
Sabahtan beri çok kötüydüm şimdi kustum rahatlarım heralde artık
Darisi basima insallah:) rabbim yasatmasin tekrar kayip vala ama insallah hersey yolunda gidecekAma stres bebeği etkiliyor onu düşün biraz benimde iki düşüğüm var aklıma getirmiyorum bile
Nasılsınız kızlar , mide bulantılarım devam ediyor , kussam rahatlıcam ama olmuyor yaaaa
Ben de çalışıyorum canım sabah 7'den beri mahvolmuştum şimdi biraz rahatladım.sen ne güzel kusabiliyorsun ben kusamıyorum da sadece öğürtü geliyor birde çalışıyorum sabahtan beri mahvoldum öğürmekten valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?