2017 EKİM Anne adayları

Evet dr bu yuzden fircaladi zaten:) insallah gececek hersey ya simdi onu diyorum olacagin onune gecemeyiz ama diyorum gecende pihtilasma oldugundan haberim yoktu bu kez igne kullaniyorum aldim onlemimi allaha emanet olmaz birsey diye teselli ediyorum kendimi ama iste korkular bazen cok etkiliyor. İnsallah rabbim tekrar gostermez oyle aci gunler hepimiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza saglikla sihatle

Bu arada ayvaya tuz döküp , limon sıkıp yemek bulantıyı azaltıyor diye biliyorum kızlar seviyorsanız eğer deneyin bi

Amin canım inaşşalh

Evet cogul gebelik olabilir fazla cok yukselmis deger:)

Bu arada ayvaya tuz döküp , limon sıkıp yemek bulantıyı azaltıyor diye biliyorum kızlar seviyorsanız eğer deneyin bi
Vallahi ben herşeyi denedim yok geçmiyor hamilelikten önce de midemden çok çekmiştim ondan bu kadar etkiliyo heralde istifra etmeden rahatlayamıyorum bi türlü

Bulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
Benimde yok ama beklemiyorum da. Biz 5kardeşiz, annem hiçbirinizde bulantı ne bilmedim diyor. 3yeğenim var, ablamlar da öyle dedi. Geceleri bazen midem kıyılmış gibi uyanıyorum kalkıp bişeyler atıyorum ağzıma o kadar. Bulantımız olmasın boşver, tatlı tatlı geçsin bu süreç

Sabahtan beri çok kötüydüm şimdi kustum rahatlarım heralde artık

Canim ilk bebegim ksrnimda kalbi durmjstu ve hic hissetmedim tesadufen kontrolde gorduk o yuzden cok tedirginim yani agri olsun olmasin akinti kanama olmasin beni hicbirsey rahatlatmiuor cok korku icindeyim o yuzden
Ama stres bebeği etkiliyor onu düşün biraz benimde iki düşüğüm var aklıma getirmiyorum bile

Nasılsınız kızlar , mide bulantılarım devam ediyor , kussam rahatlıcam ama olmuyor yaaaa

al benden de o kadar canım bir dün iyiydim bişeyim yoktu ama bugün yine berbatım gecede uyuyamadım. bende kusamıyorum sadece öğürtü var o yüzden mahvediyor beni belki kussam rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…