• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah. Ben felaket bir mide bulantısıyla güne başladım inşallah geçer kustum kusucam modundayım :KK43:

valla canım ben geçen haftadan beri fenayım bulantılar yüzünden kusuyorsan şanslısın ben kusamıyorum da mahvoldum gece hiç uyumadım sağımdan soluma dönerken bile midem ağzıma geliyor dün yoktu dün iyiydim biraz ama bugün gene kötü canım bişeyde istemiyor :KK43::KK43:

Yani ilk zamanlar ağrıması normal eğer ağrılar gece hiç uyutmuyorsa ve çok çok şiddetli oluyorsa o zaman korkmak lazım.fazla düşünme ben hamile olduğumu unuttum bile :)
Evet benimde aslinda pek kalmadi unutuyorum hamiel oldugumu ama gerginim iste surekli dinleyip kendimi yok yok agriyo galiba diyorum rahatlatiyorum allahim insallah sorunsuz atlatiriz vala o kadar kaygiliyim ki bazen

Canım sürekli ultrasona girmek bebeğe zararlı zaten yurtdışında gebelik boyunca 3 kez falan ultrason ile bakıyorlarmış bizim burda çerez gibi maşallah :) bir sorun olsa hissedersin emin ol korkular gereksiz. Daha önceki iki düşüğümde içim hiç rahat değildi şimdi bahsettiğimiz ağrılar sabaha kadar sürüyor ve hiç uyutmuyordu böyle durumlarda telaş yapmak lazım
Canim ilk bebegim ksrnimda kalbi durmjstu ve hic hissetmedim tesadufen kontrolde gorduk o yuzden cok tedirginim yani agri olsun olmasin akinti kanama olmasin beni hicbirsey rahatlatmiuor cok korku icindeyim o yuzden

Bende senin gibi diyodum niye başlamadı niye başlamadı diye , al başladı bak
4 gündür akşamları içtiğim sadece 1 bardak süt , dün sabah yine tartıldım 2 kilo vermişim
bizde hiçbirşeyden memnun olmuyoruz gerçekten
ben yemek yemeyi pek sevmem ama motive olayım dıye topık actım
ertesi gün yazıyorum ne yedım vs
zorla sende kendini

bizde hiçbirşeyden memnun olmuyoruz gerçekten
ben yemek yemeyi pek sevmem ama motive olayım dıye topık actım
ertesi gün yazıyorum ne yedım vs
zorla sende kendini
Yok 1 bardak sütü içiyorum azcık bal ile , yok daha yiyemiyorum kusucak gibi oluyorum öyle gidiyo ,
evet valla hiçbişeyden memnun olamıyoruz , bide ben triplere ağlamalara başladım , herşeye bi kılıf uyduruyorum ya

Canim ilk bebegim ksrnimda kalbi durmjstu ve hic hissetmedim tesadufen kontrolde gorduk o yuzden cok tedirginim yani agri olsun olmasin akinti kanama olmasin beni hicbirsey rahatlatmiuor cok korku icindeyim o yuzden
Canım sen kendini böyle dinledikçe hamileliğini kendine zehir edersin allah ın izniyle hiç bir şey olmayacak inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız bebişlerimizi bol bol dua et bence ve tadını çıkarmaya çalış

Yok 1 bardak sütü içiyorum azcık bal ile , yok daha yiyemiyorum kusucak gibi oluyorum öyle gidiyo ,
evet valla hiçbişeyden memnun olamıyoruz , bide ben triplere ağlamalara başladım , herşeye bi kılıf uyduruyorum ya
Herkes duygusala bağlıyor bende aşırı sinirliyim malesef

Merhabalar kızlar bugün bende bebeğimi usg ' de gördüm 4+4 gebeliğim fakat haftama göre kan değerim çok yüksek bu durumda çoğul gebelik olabiliyormus bu sekilde ikiz gebelik öğrenen varmı acaba :) Kan değerim adetten iki gün önce 298
Adetten 3 gün sonra 5465 çıkti cevaplarınız için teşekkürler :KK200::anneadayı:

sinirimden ağlıyorum zaten , normal zamandada hamile kalmadan önce , sinirlensem hemen ağlarım şimdi daha kötüyüm
Yazık etrafımızdakilere sen sinirlenince burdan mesaj fala at bize ağlama :KK19:

:KK70: Yazmaya vakit kalmıyor ki direk patlıyorum :KK70:
hamilelik-zor-is.jpg

Back