- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.301
Ben de çalışıyorum canım sabah 7'den beri mahvolmuştum şimdi biraz rahatladım.
Aynen kussak rahatlıcaz , sürekli uykum geliyor , ağrım var ağlayasım var bi an önce çıkmam lazım benim işten dayanmıcam artıkkkal benden de o kadar canım bir dün iyiydim bişeyim yoktu ama bugün yine berbatım gecede uyuyamadım.bende kusamıyorum sadece öğürtü var o yüzden mahvediyor beni belki kussam rahatlıcam
Cok yoruyor ogurmeksen ne güzel kusabiliyorsun ben kusamıyorum da sadece öğürtü geliyor birde çalışıyorum sabahtan beri mahvoldum öğürmekten valla
YAŞASIN YANLIZ DEĞİLMİŞİM
Endisenizi anlıyorum ama kusmak ta çok iyi değil gunlk ye çıkar ye çıkar kötü oluyor normal zamnda cok bulantm yok ama birden bir koku duyuyorum yada birden bulaniyor kalkıyor migdem koş lavaboyaBen de sen oyle yazinca cok sevindim yalniz olmadigim içinbenzer durumlar yasayanlari gorunce rahatlama geliyor
Ne için verdi bana da vitamin verdi kullaniyorum hatta mide bulantısı icin bile bi tane var :)Kizlar nasilsiniz? Iyisinizdir insallah giremedim pek. Bu arada bugun hastaneye gittim cok sukur hersey yolunda bebekim cok küçük oldugundan kalbini dinleyemedik cuma tekrar gidecez. Dr bana vinalac immunitum verdi kullanan var mi? Her zaman ilac kullanimina karsiyimdir kullanip kullanmamada tereddut yasiyorum suan
Tahmin edebiliyorum. Zaten en nefret ettigim seydir kusmak... Ama belirti az olunca korkuyor insanEndisenizi anlıyorum ama kusmak ta çok iyi değil gunlk ye çıkar ye çıkar kötü oluyor normal zamnda cok bulantm yok ama birden bir koku duyuyorum yada birden bulaniyor kalkıyor migdem koş lavaboyaçok kötü oluyor inaninn ki
Aynen canm bugn sabahtan beri 3 oldu sanırm hala bulaniyor gene kustm kusacam yani .. iki gündür dahda kötü oldum yemeği eşim hazirliyo akşamda yok nasıl hazırlayıp yiiyecm onu düşünüyorum suanTahmin edebiliyorum. Zaten en nefret ettigim seydir kusmak... Ama belirti az olunca korkuyor insan
Onu hiç icmezdm smdi mecbur iciyorum ya rahatlatıyor çünkü . Beypazarı iciyorum iyi geliyor yoksa yediğim geri çıkar herlde.Benim cok bulaniyodu ozellikle sabahlari ama simdi antibiyotik kullanmaya basladigimdan beri hafifledi ama kokulara hassassiyet fazlasiyla var bak simdi de yedigim bir kasik bulgur pilavi mahvetti beni sodaya dayandim
Beypazarı hakikaten işin piri :) icine elma dilimliyorum muthis oluyor :)Onu hiç icmezdm smdi mecbur iciyorum ya rahatlatıyor çünkü . Beypazarı iciyorum iyi geliyor yoksa yediğim geri çıkar herlde.
Zaten ya beypazari ya ozkaynak digerlerinde nitrat var cok zararliOnu hiç icmezdm smdi mecbur iciyorum ya rahatlatıyor çünkü . Beypazarı iciyorum iyi geliyor yoksa yediğim geri çıkar herlde.
Elma denemedm canm çok karistirmim bn sade iyi :)Beypazarı hakikaten işin piri :) icine elma dilimliyorum muthis oluyor :)
Bnde senden duydm burda geçenlerde hoş zaten esimde ondan alırmış zatn kendine :)Zaten ya beypazari ya ozkaynak digerlerinde nitrat var cok zararli
4 lüyü bilmiyorum ama 2li yaptrmayacam. 4lüde nelere bakılıyor?Arkadaşlar 2li ve 4lü testleri yaptirmamayi düşünen var mı?
Aynısı gibi birşey 4lü testte ama çoğu kişi yaptırma diyor4 lüyü bilmiyorum ama 2li yaptrmayacam. 4lüde nelere bakılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?