2017 EKİM Anne adayları

Ben de çalışıyorum canım sabah 7'den beri mahvolmuştum şimdi biraz rahatladım.

ay ne güzel canım sevindim senin adına çubuk kraker iyi geliyor mide bulantısına azcık bastırıyor birde sarı leblebi dediler bana oda iyi geliyormuş mide bulantısına

al benden de o kadar canım bir dün iyiydim bişeyim yoktu ama bugün yine berbatım gecede uyuyamadım. bende kusamıyorum sadece öğürtü var o yüzden mahvediyor beni belki kussam rahatlıcam
Aynen kussak rahatlıcaz , sürekli uykum geliyor , ağrım var ağlayasım var bi an önce çıkmam lazım benim işten dayanmıcam artıkkk

YAŞASIN YANLIZ DEĞİLMİŞİM
Ben de sen oyle yazinca cok sevindim yalniz olmadigim için benzer durumlar yasayanlari gorunce rahatlama geliyor
Endisenizi anlıyorum ama kusmak ta çok iyi değil gunlk ye çıkar ye çıkar kötü oluyor normal zamnda cok bulantm yok ama birden bir koku duyuyorum yada birden bulaniyor kalkıyor migdem koş lavaboya çok kötü oluyor inaninn ki

Kizlar nasilsiniz? Iyisinizdir insallah giremedim pek. Bu arada bugun hastaneye gittim cok sukur hersey yolunda bebekim cok küçük oldugundan kalbini dinleyemedik cuma tekrar gidecez. Dr bana vinalac immunitum verdi kullanan var mi? Her zaman ilac kullanimina karsiyimdir kullanip kullanmamada tereddut yasiyorum suan

Ne için verdi bana da vitamin verdi kullaniyorum hatta mide bulantısı icin bile bi tane var :)

Tahmin edebiliyorum. Zaten en nefret ettigim seydir kusmak... Ama belirti az olunca korkuyor insan

Tahmin edebiliyorum. Zaten en nefret ettigim seydir kusmak... Ama belirti az olunca korkuyor insan
Aynen canm bugn sabahtan beri 3 oldu sanırm hala bulaniyor gene kustm kusacam yani .. iki gündür dahda kötü oldum yemeği eşim hazirliyo akşamda yok nasıl hazırlayıp yiiyecm onu düşünüyorum suan

Benim cok bulaniyodu ozellikle sabahlari ama simdi antibiyotik kullanmaya basladigimdan beri hafifledi ama kokulara hassassiyet fazlasiyla var bak simdi de yedigim bir kasik bulgur pilavi mahvetti beni sodaya dayandim
Onu hiç icmezdm smdi mecbur iciyorum ya rahatlatıyor çünkü . Beypazarı iciyorum iyi geliyor yoksa yediğim geri çıkar herlde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…