- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.261
Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah. Ben felaket bir mide bulantısıyla güne başladım inşallah geçer kustum kusucam modundayım
Evet benimde aslinda pek kalmadi unutuyorum hamiel oldugumu ama gerginim iste surekli dinleyip kendimi yok yok agriyo galiba diyorum rahatlatiyorum allahim insallah sorunsuz atlatiriz vala o kadar kaygiliyim ki bazenYani ilk zamanlar ağrıması normal eğer ağrılar gece hiç uyutmuyorsa ve çok çok şiddetli oluyorsa o zaman korkmak lazım.fazla düşünme ben hamile olduğumu unuttum bile :)
Bende senin gibi diyodum niye başlamadı niye başlamadı diye , al başladı bakBulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
Canim ilk bebegim ksrnimda kalbi durmjstu ve hic hissetmedim tesadufen kontrolde gorduk o yuzden cok tedirginim yani agri olsun olmasin akinti kanama olmasin beni hicbirsey rahatlatmiuor cok korku icindeyim o yuzdenCanım sürekli ultrasona girmek bebeğe zararlı zaten yurtdışında gebelik boyunca 3 kez falan ultrason ile bakıyorlarmış bizim burda çerez gibi maşallah :) bir sorun olsa hissedersin emin ol korkular gereksiz. Daha önceki iki düşüğümde içim hiç rahat değildi şimdi bahsettiğimiz ağrılar sabaha kadar sürüyor ve hiç uyutmuyordu böyle durumlarda telaş yapmak lazım
bizde hiçbirşeyden memnun olmuyoruz gerçektenBende senin gibi diyodum niye başlamadı niye başlamadı diye , al başladı bak
4 gündür akşamları içtiğim sadece 1 bardak süt , dün sabah yine tartıldım 2 kilo vermişim
Bnmde çok yok arada bir yokluyor bnde hemen yatağa giriyorum karnımı aç bırakmamaya çalışıyorum az az sık sık yiyorumBulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
Yok 1 bardak sütü içiyorum azcık bal ile , yok daha yiyemiyorum kusucak gibi oluyorum öyle gidiyo ,bizde hiçbirşeyden memnun olmuyoruz gerçekten
ben yemek yemeyi pek sevmem ama motive olayım dıye topık actım
ertesi gün yazıyorum ne yedım vs
zorla sende kendini
Canım sen kendini böyle dinledikçe hamileliğini kendine zehir edersin allah ın izniyle hiç bir şey olmayacak inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız bebişlerimizi bol bol dua et bence ve tadını çıkarmaya çalışCanim ilk bebegim ksrnimda kalbi durmjstu ve hic hissetmedim tesadufen kontrolde gorduk o yuzden cok tedirginim yani agri olsun olmasin akinti kanama olmasin beni hicbirsey rahatlatmiuor cok korku icindeyim o yuzden
Olmasında ne güzel işte çok zor bişeymiş ben mahvoldum valla sürekli de halsizim bu yüzden yataktan çıkamıyorum o dereceBulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
Herkes duygusala bağlıyor bende aşırı sinirliyim malesefYok 1 bardak sütü içiyorum azcık bal ile , yok daha yiyemiyorum kusucak gibi oluyorum öyle gidiyo ,
evet valla hiçbişeyden memnun olamıyoruz , bide ben triplere ağlamalara başladım , herşeye bi kılıf uyduruyorum ya
kıyamam yaOlmasında ne güzel işte çok zor bişeymiş ben mahvoldum valla sürekli de halsizim bu yüzden yataktan çıkamıyorum o derece
sinirimden ağlıyorum zaten , normal zamandada hamile kalmadan önce , sinirlensem hemen ağlarım şimdi daha kötüyümHerkes duygusala bağlıyor bende aşırı sinirliyim malesef
Çok özeniyorum şükretmellisin tadını çıkar cnm bol bol su iç benim yerime de o kadar susuzum kii amma içemiyorumBulantısı başlamayan bir tek benmi varım
Benim neden yok
Yazık etrafımızdakilere sen sinirlenince burdan mesaj fala at bize ağlamasinirimden ağlıyorum zaten , normal zamandada hamile kalmadan önce , sinirlensem hemen ağlarım şimdi daha kötüyüm
Ya canım bi doktora danışsaydın bi çaresi vardır bununÇok özeniyorum şükretmellisin tadını çıkar cnm bol bol su iç benim yerime de o kadar susuzum kii amma içemiyorum
Yazık etrafımızdakilere sen sinirlenince burdan mesaj fala at bize ağlama
Yazmaya vakit kalmıyor ki direk patlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?