• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydınlar bende de ara ara kıpırtı oluyo sol tarafımda kasıklardakini normal karşılıyorum artık çünkü her gün oluyo bence çokta takılmamak lazım benim mide bulantım inanılmaz safhada yemek yesem bile mutlaka istifra etmem gerekiyo başka türlü geçmiyo internette araştırdım şimdi zencefil çok iyi geliyomuş bi deneyeceğim bende

Günaydınlar bende de ara ara kıpırtı oluyo sol tarafımda kasıklardakini normal karşılıyorum artık çünkü her gün oluyo bence çokta takılmamak lazım benim mide bulantım inanılmaz safhada yemek yesem bile mutlaka istifra etmem gerekiyo başka türlü geçmiyo internette araştırdım şimdi zencefil çok iyi geliyomuş bi deneyeceğim bende
Zencefil dusugu tetikleyebiliyomus canim cok dikkatli tuketmek ferekiyormus hamilelikte aman dikkat et

Günaydın arkadaşlar doğum sigortası konuşulmuş fikir vermek istedim.
Ben kızıma hamileyken yani 2014 te yaptirmistim. Mapfre sigorta yanılmıyorsam 7 tane muayene hakkımız vardı bir de doğumu kapsıyordu. Ankara Medicana da yaptım dogumu, çok da iyiydi her şey. 3500 tl idi sigorta. Dogumu özelde yapmak istedim.Bize mantıklı gelmişti.

Midesi bulanan arkadaşlara kolaylıklar dilerim. Kızımda 16. Haftaya kadar kustum. Artık bogazimdan kan geliyordu. Bi gece soluğu acil de aldım. Serum takmislardi. Ben o süreçte kilo verdim. Yediğim şeyler çok azdı tarhana çorbası,grissini falan yiyodum çoğunlukla tuzlu şeyler. Bulantilar geçince de bayaaaaa bi kilo aldım :)

Günaydın arkadaşlar doğum sigortası konuşulmuş fikir vermek istedim.
Ben kızıma hamileyken yani 2014 te yaptirmistim. Mapfre sigorta yanılmıyorsam 7 tane muayene hakkımız vardı bir de doğumu kapsıyordu. Ankara Medicana da yaptım dogumu, çok da iyiydi her şey. 3500 tl idi sigorta. Dogumu özelde yapmak istedim.Bize mantıklı gelmişti.
İyiymis cidden ama heryerde gecerlimi acaba merak ettim. gerci belirttiginiz fiyat 3 yil oncesi icin. Su an yine bir fiyat almak lazim

İyiymis cidden ama heryerde gecerlimi acaba merak ettim. gerci belirttiginiz fiyat 3 yil oncesi icin. Su an yine bir fiyat almak lazim
Birkaç hastanenin anlaşması vardı sanırım memorial diye bi hastane hatırlıyorum bi de. Arayıp sorulabilir.Geçmiş zaman hepsini hatırlayamıyorum tabi ama bence de mantıklı. O zaman ankara da özel hastaneleri sorduğumuzda dudagimiz ucuklamisti. Kizimdan önce düşük yaptım o yüzden Kızımda çok tedirgindim.Özel dışında devlete de gidiyordum ancak içim rahat ediyordu. Doktorlar çoğu zaman iki kontrol arasına uzun zaman koyuyorlar. O kadar süre beklemek bi hamile için çok kolay olmuyor açıkçası :)

Aaa öyle miymiş bilmiyodum ibrahim saraçoğlu hamilelikte mide bulantısı için önermiş ama diz böyle söyleyince bilemedim şimdi :KK43:
Gecen haftalarda bogazimda agri oldu cok ogretmenim kronik faranjit malum bim de satilan zencefilli sekerden alayim pastil kullanmayayim dedim ki o arada aklima geldi arastirmak baktim cok dikkatli tuketilmelidir yaziyodu korktum hic yemedim

Birkaç hastanenin anlaşması vardı sanırım memorial diye bi hastane hatırlıyorum bi de. Arayıp sorulabilir.Geçmiş zaman hepsini hatırlayamıyorum tabi ama bence de mantıklı. O zaman ankara da özel hastaneleri sorduğumuzda dudagimiz ucuklamisti. Kizimdan önce düşük yaptım o yüzden Kızımda çok tedirgindim.Özel dışında devlete de gidiyordum ancak içim rahat ediyordu. Doktorlar çoğu zaman iki kontrol arasına uzun zaman koyuyorlar. O kadar süre beklemek bi hamile için çok kolay olmuyor açıkçası :)
Of evet beni en son doktorum fircaladi cum gunu:( ilk bebegimin kalp atisi durmustu o yuzden hafatda 3 defa gitmeye basladim en son cuma aksami gittigimde bana gelmene gerek yok psikologuna git bence dedi:) hersey yolunda hic hir sorun yok ama sen hala elin ayagin titrek boyle gecmez 9 ay kendini toplaman lazim dedi gonderdi beni bende simdi 4-5 hafta sonra ikili test zamani var o vakte kadar direnip gitmemeyi dusunuyorum insallah dayanirim

Canım telefon bozuldu cevap yazamadım bugün d&r dan 9 aylık bekleyişin heyecanı hamilelik günlüğü diye bir defter aldım.resim atacaktım beceremedim
:skandal:

aaa ne güzel canım bende istiyom ondan nasıl bişey resim atabiliyorsan atar mısın canım birde ayıp olmazsa ne kadara aldın?

Of evet beni en son doktorum fircaladi cum gunu:KK43: ilk bebegimin kalp atisi durmustu o yuzden hafatda 3 defa gitmeye basladim en son cuma aksami gittigimde bana gelmene gerek yok psikologuna git bence dedi:) hersey yolunda hic hir sorun yok ama sen hala elin ayagin titrek boyle gecmez 9 ay kendini toplaman lazim dedi gonderdi beni bende simdi 4-5 hafta sonra ikili test zamani var o vakte kadar direnip gitmemeyi dusunuyorum insallah dayanirim
Canım sürekli ultrasona girmek bebeğe zararlı zaten yurtdışında gebelik boyunca 3 kez falan ultrason ile bakıyorlarmış bizim burda çerez gibi maşallah :) bir sorun olsa hissedersin emin ol korkular gereksiz. Daha önceki iki düşüğümde içim hiç rahat değildi şimdi bahsettiğimiz ağrılar sabaha kadar sürüyor ve hiç uyutmuyordu böyle durumlarda telaş yapmak lazım

Back