- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #31.961
Silme banyosu yaptırdım ben yani pis de bırakmadım çocuğuGec dusmesinin ne gibi bi zarari var? Bana da bebegin o kadar uzun sure yikanmadan durmasi daha tuhaf geliyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silme banyosu yaptırdım ben yani pis de bırakmadım çocuğuGec dusmesinin ne gibi bi zarari var? Bana da bebegin o kadar uzun sure yikanmadan durmasi daha tuhaf geliyo.
Benim de göğsünün ucu yoktu cekistirdim agİna soktum emdiği için şuan göğüs ucunu çıktı CNmSutum kendi kendine akiyor hatta benim sorunum gazdan ememiyo bagriyo cagriyo ve bir bakiyorum omzu sut olmus ben gogus ucu kullaniyorum gogusumun ucu olmadigi icin bundanda yarisi heba oluyo sanirim doymuyo gibi yaa cok uzucu (((
Bazı dr.lar 1 haftadan sonra korse öneriyormuş. Benim dr 2 gün sonra takabilirsin dedi. Çok faydasını gördüm. Yatarken çıkarıyorum. Ama uzun süre oturacaksan da sıkıyor biraz. Ara ara tak ve çıkart. Sen nasıl oldun? Dikişlerin ağrısı biraz geçti mi? Gaz çıkmıştır artik herhalde.
Göğüs ucunu çıkartmak içim çeşitli yöntemler deneyebilirsn canım mesela şırınganın ucunu kesip göğüs ucunu çekiyosun yada pompayla sağınca da çıkıyor silikon uç gıcık bişey benm kızımın ağzını yara yapmıştı ten teması bambaşka oluyor hem çocuk daha verimli emiyor şırıngayı dene istersen canım hastanede hemşireler yapıyor bunu bi tehlikesi yokSutum kendi kendine akiyor hatta benim sorunum gazdan ememiyo bagriyo cagriyo ve bir bakiyorum omzu sut olmus ben gogus ucu kullaniyorum gogusumun ucu olmadigi icin bundanda yarisi heba oluyo sanirim doymuyo gibi yaa cok uzucu (((
Ne yapsam geri kaciyor icine bu uclarla biraz oluyo gibi cenesi az kuvvetlensin bende birakcam yoksa yika kurula yapistir bayagi kulfet tek olumlu yani goguslerim yara olmadiBenim de göğsünün ucu yoktu cekistirdim agİna soktum emdiği için şuan göğüs ucunu çıktı CNm
Banada yapip verdi hemsire ihmal ettim yapamadim pek yara olmasin yaa oyle tehlikesi mi var nasil yara oluyor?Göğüs ucunu çıkartmak içim çeşitli yöntemler deneyebilirsn canım mesela şırınganın ucunu kesip göğüs ucunu çekiyosun yada pompayla sağınca da çıkıyor silikon uç gıcık bişey benm kızımın ağzını yara yapmıştı ten teması bambaşka oluyor hem çocuk daha verimli emiyor şırıngayı dene istersen canım hastanede hemşireler yapıyor bunu bi tehlikesi yok
yavrum ya nas felak oku istersen.Oğlum uyusada bende yatsam dedim. Gözümden uyku akıyordu fena halde. Uyudu tam bende yatıcam öyle bir bağırarak uyandı ki gözleri fal taşı gibi açık. Kollar çırpınıyor. Nasıl korkmuş yavrum, Öyle bağırınca benim bile ödüm koptu. Besmele çekip burdayım annecim deyince sustu hemen. Bende Uyku muyku kalmadı. İçim acıdı.
bebegim 44 gunluk en sabah gunde 5 damla olarak kullaniyorum. Prospektusunde gunde 5 damla diye okudum. 10damla cok gelmezmiki. Sizin bebek kac gunlukkaç günlük bebeğin bende biogaia kullanıyorum kızımda da çok memnundum.şimdide faydasını çok gördüm sabah 5 akşam 5 damla veriyorum.doktorun söylediği diğer damlalar sab falan olan gazi çıkartmaya yardımcı oluyormuş ama bu damla bağırsakları düzenleyip devamlilik sağlıyormuş
Ağzı küçücük canım daha o silikon uçlarda meme ucuna göre uzun ve sert ağzına sürtüne sürtüne yara yapmştı benim bebişi sonra almaz oldu silikon ucuda sağıp verdim iki gün 8 günün sonunda göğsüme pekmez süre süre zorla aldırdım şimdi de bırakmıyor yapışık yaşıyoruzBanada yapip verdi hemsire ihmal ettim yapamadim pek yara olmasin yaa oyle tehlikesi mi var nasil yara oluyor?
Ayy ya bende oyle yapisik yasamak istiyorumAğzı küçücük canım daha o silikon uçlarda meme ucuna göre uzun ve sert ağzına sürtüne sürtüne yara yapmştı benim bebişi sonra almaz oldu silikon ucuda sağıp verdim iki gün 8 günün sonunda göğsüme pekmez süre süre zorla aldırdım şimdi de bırakmıyor yapışık yaşıyoruz
31 ekim doktora gittim yani 41. Haftamda.sancım yine yoktu doktorumda muayene edince suyumun baya azaldıgını söyledi ve o gün yatış verdi suni sancıyla doğumu yaptım çok şükür.Aynen benim durumdasin ne sanci ne bisey var dr 41e kadar bekleriz olmadi dogurturuz dedi suan 40+1 gunluk artik ne olacak bilmiyorum cokta sabirsizlastim yememem gereken ne varsa yiyorum bogurtlen olsun nar olsun ama yok
Ay canim hiç eğlenceli değil inan yapışık yaşamak ver bütün gün öyle oturalım diyor inanAyy ya bende oyle yapisik yasamak istiyorum
Ya yavrum benim kiyamam biliyorum onu seninki bir kere olmus en azindan benim kizim kac defa oyle oldu.Oğlum uyusada bende yatsam dedim. Gözümden uyku akıyordu fena halde. Uyudu tam bende yatıcam öyle bir bağırarak uyandı ki gözleri fal taşı gibi açık. Kollar çırpınıyor. Nasıl korkmuş yavrum, Öyle bağırınca benim bile ödüm koptu. Besmele çekip burdayım annecim deyince sustu hemen. Bende Uyku muyku kalmadı. İçim acıdı.
bnn ıkınmaktan oldu kanama ağrı fln yok bnde ama bitane meme çıkmış nasıl geçer kiKızlar doğumdan sonra hemoroit oldum suya batikon döküp oturma banyosu yapiyorum ondan başka önerisi olan varmı ? Aynı durumu yaşayan varmı?
Ben de aynı damlayi kullanyrm gunde 1 defa 5 damla.sizler bu damlayi kac tl ye aldnz?bana fiyatı biraz fazla geldi de.bebegim 44 gunluk en sabah gunde 5 damla olarak kullaniyorum. Prospektusunde gunde 5 damla diye okudum. 10damla cok gelmezmiki. Sizin bebek kac gunluk