• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Sutum kendi kendine akiyor hatta benim sorunum gazdan ememiyo bagriyo cagriyo ve bir bakiyorum omzu sut olmus :KK43: ben gogus ucu kullaniyorum gogusumun ucu olmadigi icin bundanda yarisi heba oluyo sanirim :KK43: doymuyo gibi yaa cok uzucu :KK43:(((
Benim de göğsünün ucu yoktu cekistirdim agİna soktum emdiği için şuan göğüs ucunu çıktı CNm

Bazı dr.lar 1 haftadan sonra korse öneriyormuş. Benim dr 2 gün sonra takabilirsin dedi. Çok faydasını gördüm. Yatarken çıkarıyorum. Ama uzun süre oturacaksan da sıkıyor biraz. Ara ara tak ve çıkart. Sen nasıl oldun? Dikişlerin ağrısı biraz geçti mi? Gaz çıkmıştır artik herhalde.

Gün gectikce daha iyiyim canım. Oglumla da ilgilenmeye basladim allaha sukur. Ben bide hala uyurken yatakta oturarak uyumak zorunda kaliyorum gobegim hala yumusacik saga sola yattim mi cok sanci yapiyo bugun bi deneyeyim dedim olmadi . Yatis poZisyonuna bi çare bulmam lazim simdide offf ne agladim dimi:eek:

Sutum kendi kendine akiyor hatta benim sorunum gazdan ememiyo bagriyo cagriyo ve bir bakiyorum omzu sut olmus :KK43: ben gogus ucu kullaniyorum gogusumun ucu olmadigi icin bundanda yarisi heba oluyo sanirim :KK43: doymuyo gibi yaa cok uzucu :KK43:(((
Göğüs ucunu çıkartmak içim çeşitli yöntemler deneyebilirsn canım mesela şırınganın ucunu kesip göğüs ucunu çekiyosun yada pompayla sağınca da çıkıyor silikon uç gıcık bişey benm kızımın ağzını yara yapmıştı ten teması bambaşka oluyor hem çocuk daha verimli emiyor şırıngayı dene istersen canım hastanede hemşireler yapıyor bunu bi tehlikesi yok

Benim de göğsünün ucu yoktu cekistirdim agİna soktum emdiği için şuan göğüs ucunu çıktı CNm
Ne yapsam geri kaciyor icine bu uclarla biraz oluyo gibi cenesi az kuvvetlensin bende birakcam yoksa yika kurula yapistir bayagi kulfet tek olumlu yani goguslerim yara olmadi

Göğüs ucunu çıkartmak içim çeşitli yöntemler deneyebilirsn canım mesela şırınganın ucunu kesip göğüs ucunu çekiyosun yada pompayla sağınca da çıkıyor silikon uç gıcık bişey benm kızımın ağzını yara yapmıştı ten teması bambaşka oluyor hem çocuk daha verimli emiyor şırıngayı dene istersen canım hastanede hemşireler yapıyor bunu bi tehlikesi yok
Banada yapip verdi hemsire ihmal ettim yapamadim pek :( yara olmasin yaa oyle tehlikesi mi var nasil yara oluyor? :KK35:

Oğlum uyusada bende yatsam dedim. Gözümden uyku akıyordu fena halde. Uyudu tam bende yatıcam öyle bir bağırarak uyandı ki gözleri fal taşı gibi açık. Kollar çırpınıyor. Nasıl korkmuş yavrum, Öyle bağırınca benim bile ödüm koptu. Besmele çekip burdayım annecim deyince sustu hemen. Bende Uyku muyku kalmadı. İçim acıdı.

Oğlum uyusada bende yatsam dedim. Gözümden uyku akıyordu fena halde. Uyudu tam bende yatıcam öyle bir bağırarak uyandı ki gözleri fal taşı gibi açık. Kollar çırpınıyor. Nasıl korkmuş yavrum, Öyle bağırınca benim bile ödüm koptu. Besmele çekip burdayım annecim deyince sustu hemen. Bende Uyku muyku kalmadı. İçim acıdı.
yavrum ya nas felak oku istersen.

kaç günlük bebeğin bende biogaia kullanıyorum kızımda da çok memnundum.şimdide faydasını çok gördüm sabah 5 akşam 5 damla veriyorum.doktorun söylediği diğer damlalar sab falan olan gazi çıkartmaya yardımcı oluyormuş ama bu damla bağırsakları düzenleyip devamlilik sağlıyormuş
bebegim 44 gunluk en sabah gunde 5 damla olarak kullaniyorum. Prospektusunde gunde 5 damla diye okudum. 10damla cok gelmezmiki. Sizin bebek kac gunluk

Banada yapip verdi hemsire ihmal ettim yapamadim pek :KK43: yara olmasin yaa oyle tehlikesi mi var nasil yara oluyor? :KK35:
Ağzı küçücük canım daha o silikon uçlarda meme ucuna göre uzun ve sert ağzına sürtüne sürtüne yara yapmştı benim bebişi sonra almaz oldu silikon ucuda sağıp verdim iki gün 8 günün sonunda göğsüme pekmez süre süre zorla aldırdım şimdi de bırakmıyor yapışık yaşıyoruz

Ağzı küçücük canım daha o silikon uçlarda meme ucuna göre uzun ve sert ağzına sürtüne sürtüne yara yapmştı benim bebişi sonra almaz oldu silikon ucuda sağıp verdim iki gün 8 günün sonunda göğsüme pekmez süre süre zorla aldırdım şimdi de bırakmıyor yapışık yaşıyoruz
Ayy ya bende oyle yapisik yasamak istiyorum :KK30:

Aynen benim durumdasin ne sanci ne bisey var dr 41e kadar bekleriz olmadi dogurturuz dedi suan 40+1 gunluk artik ne olacak bilmiyorum cokta sabirsizlastim yememem gereken ne varsa yiyorum bogurtlen olsun nar olsun ama yok :KK43:
31 ekim doktora gittim yani 41. Haftamda.sancım yine yoktu doktorumda muayene edince suyumun baya azaldıgını söyledi ve o gün yatış verdi suni sancıyla doğumu yaptım çok şükür.

Kızlar doğumdan sonra hemoroit oldum suya batikon döküp oturma banyosu yapiyorum ondan başka önerisi olan varmı ? Aynı durumu yaşayan varmı?

Ya yavrum benim kiyamam biliyorum onu seninki bir kere olmus en azindan benim kizim kac defa oyle oldu.
Bi ara odada yalniz birakmaya korkuyordum vcye gitsem kizimin ciglik sesiyle geliyodum.
Kipkirmizi oluyo kendinden geciyo kollarini arkaya yapistiriyo.
Hala korkuyo titredigi an dokunuyorum kendine burdayim bebegim diyorum tekrar sakinlesiyo.
Birazda olsa cozumunu buldum ben. Yan yatirmak.
En cok duz yatinca oluyor canim.

Back