2017 EKİM Anne adayları

kızlar merhaba;

benı hatırlayanlarınız vardır belkı ekım annesı olacaktım aagustos annesı oldum melegımı erkenden cennete yoladım.. allahım onu benden daha cok sevmıs.. preeklampsi yuzunden erkenden geldı bebegım erkenden de gitti..

hepınızı tebrık edıyorum yavrularınızı almıssınız kucagınıza.. canlarım benım... benım yerımede cekın o cennet kokuyu ıcınıze.. keske sızın yasadıgınız sevınclerı bende yasayabılseydım melegımle.. bende arkanızdan gelırım umarım..

sız meleklerınızın uyku ve sevgı hırsızlarınızı opun koklayın benım yerımede..

hepınızı optum cok..

Ayy gözümde canlandı anlatımınla. Olmasın kuzular böyle ya. Ben hemen yanına muska koydum. Korunma duaları var içinde.
Bizimkinin yatağı hem reflü için yani baş kısmı ayaklara göre 4parmak yukarda, hemde yan yatış yastığı var. Besmelesiz yatırdım herhalde dedim. 40 ları çıkınca geçer canım İnşaAllah.
Ben de aynı damlayi kullanyrm gunde 1 defa 5 damla.sizler bu damlayi kac tl ye aldnz?bana fiyatı biraz fazla geldi de.
Bize Dr ishal için yazmıştı. 45₺ idi fiyatı galiba. Kazık maalesef. Üstelik 3gün kullandım sadece . Açıldıktan sonra da 1aymış süresi. Konu bebiş ve ishal vakası olunca Dr ne derse alıyor işte insan

bnn ıkınmaktan oldu kanama ağrı fln yok bnde ama bitane meme çıkmış nasıl geçer ki
Kanama da vardı o geçti ağrı var meme de 1 tane baya çıkmış bi tane küçük çıkmaya meyilli hamilelik te son ay hafif vardı doğumda ikin ikin çıkmış hemen kan hapini biraktm o daha kötü yapiyo e kan degerleride düşük off :/ bu arada bnm kanama hala devm ediyo 34 gün oldu hatta 35 diyelim..

Unutmadık sizi canım. Yaşadıklarınız hepimizi çok üzdü. Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşaAllah.

Rabbim sana da anneliği tattirsin inşallah CNm sağlıcakla buyutursun doğacak evlatlarını inşallah rabbim sabrını bol versin cennet de seni bekliyor meleğin seni almadan da cennete gitmeyecek kuzun

Allahım sabır versin canm inslh sağlıklı sahatli bir evlat nasip etsn Rabbim sna tez zamanda

Insallah canim bosuna dememis eskiler kirki cikmayan bebek yalniz birakilmaz diye.
Dikkat etmemiz lazim.
Bi atlatsaydik bunlari. Ama cok kotu bir durum ben bile korkuyorum insallah bidaha yasamazlar.

slm kızlar, doğumdan sonra giremez oldum. kızım 4-5 günlükken pişik oldu ne yapsam geçmedi iki haftalıkken doktora gittim geçmiyor diye mantar dedi travazol ve hamazinc krem verdi travazol daha kötü yaptı kanıyor pazartesi kontrol var. 18 günlük oldu. Bu arada benim kanamam bitti 15 günde böyle erken biten var mı? namaz kılayım de mi?

Unutmadik seni canim. Ikimizin Takvimi seninle ayniydi. Inan cok uzuldum. Senin icin dua ettim.
Dirayetli ol. Melegin cennette annesi.
Insallah rabbim sana yeniden yasatir hamileligini kavusturur sana bebegini.

benim doğumda aşırı kanamam oldu o beni çok yıprattı demir hapını 2 şer içiyorum nesi kötü yapıo kabız yapıo diemi peki nasıl geçicek bunlar okdr kuvvetli ıkınıosun ki çıkması normal

kanamada ben pedi bırakamadm bi türlü bnmde 30 oldu renkli akıntı şeklinde gelio kanama bitti ama pedi ne zaman bırakabilicem merak ediyorum

Aynen bnde :/ herlde kırk çıkana kadr devam eder böyle . Bnada ikişer yazmıştı demir hapini önce bire dusurdm baktm hala devam ediyor digerinide kestm biraz duzelsn öyle baslarm artk napim

Kızlar doğumdan sonra hemoroit oldum suya batikon döküp oturma banyosu yapiyorum ondan başka önerisi olan varmı ? Aynı durumu yaşayan varmı?
Bende de çatlak olmuş canım dün gittim doktora iki merhem bi şurup verdi iyiki gelmişsin şimdi yeni ilaçla geçer dedi doktor yoksa ameliyat gerekebilirdi dedi sende git ihmal etme canım zaten doğumdan olduğunu söyleyince muayene etmedi çok şükür

Genel cerraha gitmem gerek dimi . Aslinda gidim dedm de emziroyorsn ilaç vermezler verdikleri de çok tesir etmez faln dediler bnde doğal şeyler deniim dedm . Bari artmadan gideym

Genel cerraha gitmem gerek dimi . Aslinda gidim dedm de emziroyorsn ilaç vermezler verdikleri de çok tesir etmez faln dediler bnde doğal şeyler deniim dedm . Bari artmadan gideym
Evet canım genel cerraha gitmen gerek tereddüt etme emziriyosn ama kullanabilirsn dedi üstüne basarak cnm çatlağın geçmesi için 15 20 gün kabız olmamak gerekmiş ilaçlar sayesinde kabız olmuyosn azından

31 ekim doktora gittim yani 41. Haftamda.sancım yine yoktu doktorumda muayene edince suyumun baya azaldıgını söyledi ve o gün yatış verdi suni sancıyla doğumu yaptım çok şükür.
Benimde 29 ekim sabah 8de suyum gelmeye basladi 30 ekim gece 3 bucukta dogurdum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…