- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.921
Boşver duyma artık bazı söylemleri
Bende hem emzirip hem mama veriyorum
Sürekli aa yakında memeyi tutmaz alıştı mamaya vah tüh
Bu çocuğun annesi benim onun için en iyisini ben bilirim diyorum kapatıyolar çenelerini
dogru soyluyorsun ama devamlı aynı seyler sinir bozuyor mamaya alısacak korkusuyla ac bırakılmazki cocukda anlamıyorlar
Aynen ya herkes çok biliyor maşallah :)su sıralar duymaktan sıkıldıgım tek sey emzirdikce sut gelir cumlesi:) ve mamayı ocu gibi gormeleri napalımya cocugu ac mı bırakalım anlam veremiyorum ben bu insanlara bende mamayla buyumusum bagısıklıgımda cok sukur iyidir kolay kolay hastada olmam lohusalıkta kimsenin lafı cekilmiyor yahu:)
Sma kullaniyorum benHangi mamayi kullaniyosunuz
Sma kullaniyorum ben
Gunluk 20-30 gram kdr kilo alirlarmis ortalama daha da fazla olabiliyor sutun yetmese durmaz aglar aranir zaten bizimkide 3110 dogdu kuvezde 2830 a kdr dustu simdi 3500 olmustur hizli kilo aliyolar sonraBen emziriyorum sutum yetiyo gibi ama annem yine de gece bi kere mama verelim daha cabuk toparlar diyo bende onlara uysam mi uymasam mi napcam bilmiyorum. 3320 dogdu 5 gunlukken 3400dü hic kilo vermedi sarilik da olmadi ben de bosuna mama vermiyim diyorum ama annem versen daha cabuk toparlar diyo 3300 dogdu ama ayni 2 kilo gibi kürdan gibi bacaklari :):)
Sma kullanıyorumHangi mamayi kullaniyosunuz
Ayni durumdayim hic takmiyorumm emziriyorum ustunede mama veriyorumm. Ne zaman acligindan supe etsem veriyorum.su sıralar duymaktan sıkıldıgım tek sey emzirdikce sut gelir cumlesi:) ve mamayı ocu gibi gormeleri napalımya cocugu ac mı bırakalım anlam veremiyorum ben bu insanlara bende mamayla buyumusum bagısıklıgımda cok sukur iyidir kolay kolay hastada olmam lohusalıkta kimsenin lafı cekilmiyor yahu:)
Ama benim kizim en fazla uc dort dakika gogsumde kaliyo.Gunluk 20-30 gram kdr kilo alirlarmis ortalama daha da fazla olabiliyor sutun yetmese durmaz aglar aranir zaten bizimkide 3110 dogdu kuvezde 2830 a kdr dustu simdi 3500 olmustur hizli kilo aliyolar sonra
Evolvia benim bebegi kusturdu. Aptamil kullanmaya basladim.Sma kullanıyorum
Aptamili oğlum içmedi
Similacı sevdi
Bebelac gaz yapıyor
Sma gaz yapmıyor hazmı kolay oğlum sevdi
Ama sonrasında daha ayrıntılı bir araştırma yaptım
İçeriklerine tek tek baktım
İçeriklerine göre bence sıralama şu şekilde
1-golden goat / hipp
2- sma / evolvıa / similac
Diğerlerine hiç bulaşmamak lazım
Sma onlara göre daha yavanEvolvia benim bebegi kusturdu. Aptamil kullanmaya basladim.
Buda cok kopuruyor
Sma veya hipp dusunuyorum tatlari nasil aptamil ve evolvianin tadi guzel. Sma nasil.
Simdi tekrar degistirsem icermi bilmiyorum.
Bidaha degistirirsem ucuncu mama degisikligi olcak.
Peki mama degisimi kabizlik falan yapmiyormu?Sma onlara göre daha yavan
Hipp içerik olarak iyi ancak biraz ağır bir kokusu var
Daha çok küçükler severse değiştirsende içer
Ben 4 mama tattırdım şimdi sma ya devam ediyoruz
Evde 4 kutu daha var
Bitince golden goet alıcam bende
Yıkama CNm silme banyosu yaptır gobisine dokunma islanfigi için geç düşer bizimki 8. Gün düştü yıkayanlarin ki geç düşüyorBende kuruyup dusecek diye hic bisey kullanmadim dogali 4 gun olacak ama banyoda yaptirmadim gobeginden dolayi
Oğlumda kabızlığa neden olmadıPeki mama degisimi kabizlik falan yapmiyormu?
Bende dolu bir kutu evolvia var bitsin diye arada karisik vermeyi dusundum ama bu yuzden cekiniyorum
Bide sen emzirmiyormusun canim
Yıkama konusunda her doktor farklı konuşuyor ilk oğlumda banyo yaptırmadık göbeği 12. Gün düştüYıkama CNm silme banyosu yaptır gobisine dokunma islanfigi için geç düşer bizimki 8. Gün düştü yıkayanlarin ki geç düşüyor
4-5 şurup kaşığı su fazla aslında her mamadan sonra bi iki çay kaşığı su verseniz yeter aslındaOğlumda kabızlığa neden olmadı
Önce emziriyorum sonra mama veriyorum
Bazen 30 cc bazen 60 cc ne kadar içerse
Mama verdiğim için günde 4-5 şurup kaşığıda su veriyorum
Gaz damlası ve d vitaminini suya damlatıp içiriyorum
doyuyordur canım benim kızımda aynen öyleydi 2dk emerdi .ilk 3 ay 1.5 kilo almıştı sadece anne sütüAma benim kizim en fazla uc dort dakika gogsumde kaliyo.
aglamiyo susuyo uyuyo.
Ac olsa aglar diye dusunuyorum ama icimde suphe oldugu icin ustune mama veriyorum mamayida iciyor hemde kusmuyor.
Bu kiz acmi tokmu sutum yettimi birkac dakikada doydumu anlamiyorum.
Gün boyu toplamda 4-5 şurup kaşığı su veriyorum :)4-5 şurup kaşığı su fazla aslında her mamadan sonra bi iki çay kaşığı su verseniz yeter aslında
Yıkama CNm silme banyosu yaptır gobisine dokunma islanfigi için geç düşer bizimki 8. Gün düştü yıkayanlarin ki geç düşüyor
Dogum yaptin mi canim? Takip edemedim hic bebegim pek bir huysuz :) Eger oyleyse gozun aydin Allah anali babali büyütsün :)4-5 şurup kaşığı su fazla aslında her mamadan sonra bi iki çay kaşığı su verseniz yeter aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?