2017 EKİM Anne adayları

dogru soyluyorsun ama devamlı aynı seyler sinir bozuyor mamaya alısacak korkusuyla ac bırakılmazki cocukda anlamıyorlar

Hangi mamayi kullaniyosunuz

Aynen ya herkes çok biliyor maşallah :)

Sma kullaniyorum ben

Ben emziriyorum sutum yetiyo gibi ama annem yine de gece bi kere mama verelim daha cabuk toparlar diyo bende onlara uysam mi uymasam mi napcam bilmiyorum. 3320 dogdu 5 gunlukken 3400dü hic kilo vermedi sarilik da olmadi ben de bosuna mama vermiyim diyorum ama annem versen daha cabuk toparlar diyo 3300 dogdu ama ayni 2 kilo gibi kürdan gibi bacaklari :):)

Gunluk 20-30 gram kdr kilo alirlarmis ortalama daha da fazla olabiliyor sutun yetmese durmaz aglar aranir zaten bizimkide 3110 dogdu kuvezde 2830 a kdr dustu simdi 3500 olmustur hizli kilo aliyolar sonra

Hangi mamayi kullaniyosunuz
Sma kullanıyorum
Aptamili oğlum içmedi
Similacı sevdi
Bebelac gaz yapıyor
Sma gaz yapmıyor hazmı kolay oğlum sevdi
Ama sonrasında daha ayrıntılı bir araştırma yaptım
İçeriklerine tek tek baktım
İçeriklerine göre bence sıralama şu şekilde
1-golden goat / hipp
2- sma / evolvıa / similac
Diğerlerine hiç bulaşmamak lazım

Ayni durumdayim hic takmiyorumm emziriyorum ustunede mama veriyorumm. Ne zaman acligindan supe etsem veriyorum.
Hic anne sutu alamayan bebekler ne yapsin o zaman.
Bizde isteriz sutumuz yetsin sadece sutumuzle besleyelim.
Olmuyorsa olmuyor napalim. Acmi birakalim.

Gunluk 20-30 gram kdr kilo alirlarmis ortalama daha da fazla olabiliyor sutun yetmese durmaz aglar aranir zaten bizimkide 3110 dogdu kuvezde 2830 a kdr dustu simdi 3500 olmustur hizli kilo aliyolar sonra
Ama benim kizim en fazla uc dort dakika gogsumde kaliyo.
aglamiyo susuyo uyuyo.
Ac olsa aglar diye dusunuyorum ama icimde suphe oldugu icin ustune mama veriyorum mamayida iciyor hemde kusmuyor.
Bu kiz acmi tokmu sutum yettimi birkac dakikada doydumu anlamiyorum.

Evolvia benim bebegi kusturdu. Aptamil kullanmaya basladim.
Buda cok kopuruyor
Sma veya hipp dusunuyorum tatlari nasil aptamil ve evolvianin tadi guzel. Sma nasil.
Simdi tekrar degistirsem icermi bilmiyorum.
Bidaha degistirirsem ucuncu mama degisikligi olcak.

Sma onlara göre daha yavan
Hipp içerik olarak iyi ancak biraz ağır bir kokusu var
Daha çok küçükler severse değiştirsende içer
Ben 4 mama tattırdım şimdi sma ya devam ediyoruz
Evde 4 kutu daha var
Bitince golden goet alıcam bende

Peki mama degisimi kabizlik falan yapmiyormu?
Bende dolu bir kutu evolvia var bitsin diye arada karisik vermeyi dusundum ama bu yuzden cekiniyorum
Bide sen emzirmiyormusun canim

Peki mama degisimi kabizlik falan yapmiyormu?
Bende dolu bir kutu evolvia var bitsin diye arada karisik vermeyi dusundum ama bu yuzden cekiniyorum
Bide sen emzirmiyormusun canim
Oğlumda kabızlığa neden olmadı
Önce emziriyorum sonra mama veriyorum
Bazen 30 cc bazen 60 cc ne kadar içerse
Mama verdiğim için günde 4-5 şurup kaşığıda su veriyorum
Gaz damlası ve d vitaminini suya damlatıp içiriyorum

Yıkama CNm silme banyosu yaptır gobisine dokunma islanfigi için geç düşer bizimki 8. Gün düştü yıkayanlarin ki geç düşüyor
Yıkama konusunda her doktor farklı konuşuyor ilk oğlumda banyo yaptırmadık göbeği 12. Gün düştü
Şimdi 8 günlük bir oğlum daha var doktor hemen banyo yapabilir dedi göbeği 7. Günü düştü :)

4-5 şurup kaşığı su fazla aslında her mamadan sonra bi iki çay kaşığı su verseniz yeter aslında

doyuyordur canım benim kızımda aynen öyleydi 2dk emerdi .ilk 3 ay 1.5 kilo almıştı sadece anne sütü
ama oğlum maşallah koca gün gece emiyo sütüm yine aynı geliyo hatta sağıp dolaba bile koyuyorum oda 1.5 kilo civarı alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…