• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kızlar bnm bebil normalde meme delisi uyanıkken pek memeden ayrılmak istemio ana geceleri 10 dk emip uykuya devam ediyo sizce 10 dk da yeterince doyuyonudur 2 3 saat sonra bidaha kaldırıyorum ya da kendi kalkıo
Doyuyordur bence canm doymasa emmek ister hem gündüz kapatr o açığı doymasa bile.

Ya kizlar bu emzirme isini ne yapcam yaa ilk bas sutum yoktu bebise mecbur kasikla mama verdik simdi sutum kendiginden geliyo ama bukez de tutmuyo gogsumun ucuda kucuk gibi bunlar icin ne yapmam lazim ya :( surekli agliyo doymuyor sarilik olma tehlikeside var o yuzden sastim kaldim :((((

Ya kizlar bu emzirme isini ne yapcam yaa ilk bas sutum yoktu bebise mecbur kasikla mama verdik simdi sutum kendiginden geliyo ama bukez de tutmuyo gogsumun ucuda kucuk gibi bunlar icin ne yapmam lazim ya :KK43: surekli agliyo doymuyor sarilik olma tehlikeside var o yuzden sastim kaldim :KK43:(((
Silikon meme uçları var her mama öncesi onlarla deneme yap muhakkak az da olsa çekecektir. Eğer çekmezse mama verirsin üstüne. Mamayı da yavaş yavaş azaltırsın. Eğer memeyi reddederse ve süt geldiğinden eminsen gündüzleri zorla biraz hemen verme mamayı.

Canım endiselenme. Üzülme oncelikle. Sen anlatınca kendi yaşadiklarımi hatirladim yeniden. Benim bebeğim de 17 günlük bugün. İlk 1 hafta kendini toparlayamaman normal. Benim de bütün ihtiyaçlarimda annem veya eşim yardımcı oldular. Bebeği sadece emzirmek için kucağıma veriyorlardı. Kendi dikişlerimin acısından bebegi bile görememişti gözüm. Her gün biraz daha iyileşiyorsun ve yavaş yavaş bebegin bakımını ele alıyorsun. Karnımı tutarak yüruyordum ben. Dr söyledim. Korse önerdi. Korseyi takınca çok rahat ettim. Yürümem daha kolay oldu. Gaz çıkarman önemli. Kayısı hoşafı ictim ben onun için. Bir de kısa kısa yürüyüsler yap. Barsak hareketlenmesini sağlıyormuş. O an gaz çıkarman önemli değil. Yattığın yerden de çıkarabilirsin. Hiç kimseden çekinme. Ben hastanede 2 gece kaldım. Utaniyordum. Insanları çıkariyordum dısarı gaz çikarmam lazim diye. Gaz çikmadan normal katı gıdaya geçemiyorsun. Sıvı beslendiriyorlar. Yani demem o ki. Aynı seyleri yaşadik. Ama işin iyi yanı, cabuk iyileşiyorsun. 1 hafta içinde benim dikişler kapandı ve dr bandajı çıkardı. Ondan sonra rahat ettim. Ilk buyük tuvalete çikmaktan korkmuştum ama ıkınınca acımıyo dikislerin merak etme. Gülünce öksürünce ve hapşırınca acıyor. Onlara da dikkat et sadece. Dün korseyle carşida yarım saat yürüdüm ve hic ameliyatlı gibi hissetmedim kendimi. Hiç acı yoktu yani. Gayet rahattım. Yani çabuk toparlanıyorsun. O yüzden hiiç merak etme.

Korseyi ben de sorayim doktora tesekkur ederim canim .

Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi :KK43: adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim :(

Ya kizlar bu emzirme isini ne yapcam yaa ilk bas sutum yoktu bebise mecbur kasikla mama verdik simdi sutum kendiginden geliyo ama bukez de tutmuyo gogsumun ucuda kucuk gibi bunlar icin ne yapmam lazim ya :KK43: surekli agliyo doymuyor sarilik olma tehlikeside var o yuzden sastim kaldim :KK43:((([/QUOTE]
canım sağabilirsin sütünü göğüs ucu çıkıyo öyle biraz yada silikon göğüs ucu kullan daha sonra bebek büyüyüp güçlenince ucu yoksa da kndisi tutup çıkarıyo

Hamilelikten önce bn arka arkaya yaşım gençken yaparm beraber büyürler diyordum ama öyle düşündugum gbi kolay değilmiş :KK12: suan hamilelikte ki son ay doğum vs aklıma gelince aman yok diyorm :confused:

Canım bndede wee manüel var çok guzl sagiyo bni hc zorlamadi güzel çekiyor çok acitmiyoda.
Esime soylim bitane alsin gelirken deneyeyim.
Valla bende oyle diyordum ama simdi hemen bitane daha yapsam pskolojim bozulur:KK50:
Inteernetten baktimda cok modeli var sen hangisinden bahsediyorsun fotografini atarmisin canim

Son düzenleme:
Valla bende oyle diyordum ama simdi hemen bitane daha yapsam pskolojim bozulur:KK50:
Inteernetten baktimda cok modeli var sen hangisinden bahsediyorsun fotografini atarmisin canim
Valla katılıyorum yaşımdan dolayı 1 sene sonra Birtane daha yaparım diyordum ama bu na yetişemiyorum şimdiden bizi esir aldı dogumu hiç hatırlamak istemiyorum zaten

Benim Uşak düne kadar memede uyusa bile arada ağzından kaçırıyordu yada ben çıkarmayı başarıyordum. Bugün sabahtan beri memeyi ağzında kilitliyor birde gerinip memeyi çekiştiriyor. En sonunda kopartıcak. :KK17:Çok canım acıyoooo:KK42:

Bende ki bundan canm.

Eklentiler

• IMG_20171101_174729.jpg
    IMG_20171101_174729.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 62
Benim Uşak düne kadar memede uyusa bile arada ağzından kaçırıyordu yada ben çıkarmayı başarıyordum. Bugün sabahtan beri memeyi ağzında kilitliyor birde gerinip memeyi çekiştiriyor. En sonunda kopartıcak. :KK17:Çok canım acıyoooo:KK42:
o çekiştirmeyi benimkide yapıo uyuyunca memeyi bıraksın yatırayım diyırum öyle çok çekio ki çıkartmak mucize serçe parmağını ağzının kenarından sok meme çıkıo o zaman :)

o çekiştirmeyi benimkide yapıo uyuyunca memeyi bıraksın yatırayım diyırum öyle çok çekio ki çıkartmak mucize serçe parmağını ağzının kenarından sok meme çıkıo o zaman :)
Öyle yapıyordum bende, hastanede hemşire göstermişti ama ne kadar doğru bilmiyorum eltim emzikten düşer derler yani memeyi bırakır dedi. Birçok dediği yanlış çıkıyor gerçi ama kurt düşürdü bi defa.

Yani pompanin etkisi oluyor mu simdi etkisi olmuycaksa o kadar para bosuna vermek istemem. Elimle denedim ama com zor 10 dakikada anca 20cc cikarabildim
Pompayla sagarsam acaba azalirmi sutum onuda bilmiyorum.
Simdi bakcam soyledigin hesaba canim. Soylediklerinde aklimda saol

Kayisi hosafi ise yariyor mu ? Ben iciyordum bana icme hosaf cok gaz yapar dediler biraktim

Ay bilmiyorum ya cildirmak uzereyim sutum var ama mama veriyorummm:kızgın:

Acaba hemen mi yapsak yasimiz gencken ikisi bir arada buyur gider bizde sonra hayatimizi yasarizzzz.
Ay yok oylede zor olur ya ben bi sene icinde bikez daha hamilelik donemi gecirememmm :duduk:
Bende gaz yapmadı iyi bile kabız olmuyorsun bide sol memeyi sağ da ver

14 ekim canım. biz de geceleri mahvoluyoruz. herşeyi tam ama uyumuyor. memede derin uykuya dalıyor, yatağına koyunca uyanıyor ağlayarak. kucağa alışmış olabilir mi diye düşünüyorum. siz kucağa alınca sakinleşiyor mu peki?
Benim de 14 ekim canım. Aynen ya. Memede uyumayı çok seviyor. Gündüz yatırinca uyanmıyor. Ama gece memede uyuduğunda yatırınca uyanıyor. Tam derin uykuya dalmasını beklesem bile uyanıyor. Resmen gece kaç defa koyup tekrar alıyorum. Aç desen ac değil. Altı temiz. Neden uyumuyor anlamıyorum. Gece sabah 4'tü uyuduğunda.

Hangi marka kullaniyorsun canim ?
Elimizle sagarsak bi saate anca 40 cc cikarriz
Ebe bana elle sag dedi.Elle sagilmaz ya inekmiyiz biz elle anne sutumu sagilir:deli: :kahve:
Lansinoh çift taraflı otomatik. Memnunum ben. Elle sağ sağ bitmiyo ve çok zaman aliyor. Makineyle 15 dk iki meme aynı anda boşalmış oluyor. Tavsiye ederim.

Korseyi ben de sorayim doktora tesekkur ederim canim .
Bazı dr.lar 1 haftadan sonra korse öneriyormuş. Benim dr 2 gün sonra takabilirsin dedi. Çok faydasını gördüm. Yatarken çıkarıyorum. Ama uzun süre oturacaksan da sıkıyor biraz. Ara ara tak ve çıkart. Sen nasıl oldun? Dikişlerin ağrısı biraz geçti mi? Gaz çıkmıştır artik herhalde.

Back