• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kızlar bnm bebil normalde meme delisi uyanıkken pek memeden ayrılmak istemio ana geceleri 10 dk emip uykuya devam ediyo sizce 10 dk da yeterince doyuyonudur 2 3 saat sonra bidaha kaldırıyorum ya da kendi kalkıo
Her meme için 15 dk emzir demisti bebek hemşiresi. Ne güzel gece uyuyorsa. Bizimki tam tersi. Gece memeden ayrilmak istemiyo tam benim uykumun ortasında.

Öyle yapıyordum bende, hastanede hemşire göstermişti ama ne kadar doğru bilmiyorum eltim emzikten düşer derler yani memeyi bırakır dedi. Birçok dediği yanlış çıkıyor gerçi ama kurt düşürdü bi defa.
ya biraz zorla bıraktırımca sinirlenio bnmki iice dalarsa yapıyorum anca bugün d vit veriyim die bıraktırdım acayip hırslandı bidaha uyanıkken bıraktırmam yani

Ya kizlar bu emzirme isini ne yapcam yaa ilk bas sutum yoktu bebise mecbur kasikla mama verdik simdi sutum kendiginden geliyo ama bukez de tutmuyo gogsumun ucuda kucuk gibi bunlar icin ne yapmam lazim ya :KK43: surekli agliyo doymuyor sarilik olma tehlikeside var o yuzden sastim kaldim :KK43:(((
Memeyi tutamiyorsa silikon göğüs ucu var. Ondan kullan. Benim kurtarıcım oldu valla. İlk gun hastanede tutamadı bi türlü. Hemşireler sordu silikon göğüs ucunuz var mı diye. Yoo dedik. Öyle birseyden haberim yoktu doğum yapincaya kadar. Hemen eşim gidip aldı. Onsuz emziremiyorum. Ama dedim ya hayat kurtardı. Avent marka aldim ben bu arada. Tavsiye ederim.

Benim Uşak düne kadar memede uyusa bile arada ağzından kaçırıyordu yada ben çıkarmayı başarıyordum. Bugün sabahtan beri memeyi ağzında kilitliyor birde gerinip memeyi çekiştiriyor. En sonunda kopartıcak. :KK17:Çok canım acıyoooo:KK42:
Ayy benimki de böyleydi bugün anlamadım niye , memeye sarılıyor heyecanla tutuyor sonra elleriyle ittiriyor sonra tekrar tutuyor falan ,sezen aksu şarkısı gibi git git git gitme dur :))

Ya kizlar bu emzirme isini ne yapcam yaa ilk bas sutum yoktu bebise mecbur kasikla mama verdik simdi sutum kendiginden geliyo ama bukez de tutmuyo gogsumun ucuda kucuk gibi bunlar icin ne yapmam lazim ya :KK43: surekli agliyo doymuyor sarilik olma tehlikeside var o yuzden sastim kaldim :KK43:(((
Canım benimkide öyleydi hatta benimki biberona alıştı diye çok üzülmüştüm memeyi tutmamak için çığlık çığlığa ağlıyordu ilk önce az az mama verip arkasına memeyi verdim yine ağladı ama ısrarcı oldum çünkü açken uğraşmak istemiyor 3 günün sonunda sadece memeyi vermeye başardım

Kizlar cok sagolun bende gidip aldim silikon gogus ucu ve iki gogsumude icti o an cok sevindim sonra gaz sorunu yasiyoruz hem emmek istiyor hem bagriyor emiyor birakiyor bugun sarilik icin dr gittik sarilik cikmadi ama kilo vermis bebegim 3.350 kilo dogdu emziremedim sutum olmadigi icin cok ugrastim ertesi gun aksama kadar resmen ac kaldi mama verelim dedigim halde annem ve kayinvalidem bekletti ve bebegimin kilosu 3.050 olmus bugun gittigimizde mama vermeme ragmen 3.030 olmus giderek zayiflamis ve su kaybettigi icin derisi burusmus dedi dr daha fazla kilo vermesin dedi:( beslemem lazim ne olursa olsun atesi 38i gecti kiyafetlerini azalttik simdi olctugumde 37.4 cikti. Gobegi icin ne yaptiniz kizlar sanki benim kizin gobek baginin bagli oldugu yer kizarmis acaba ondan mi yukseldi diye korkuyorum kizarmasi normal mi yarina randevu aldim. Ya bebegim dogdu ama sanirim karnimizda daha rahattik:110:

Kizlar cok sagolun bende gidip aldim silikon gogus ucu ve iki gogsumude icti o an cok sevindim sonra gaz sorunu yasiyoruz hem emmek istiyor hem bagriyor emiyor birakiyor bugun sarilik icin dr gittik sarilik cikmadi ama kilo vermis bebegim 3.350 kilo dogdu emziremedim sutum olmadigi icin cok ugrastim ertesi gun aksama kadar resmen ac kaldi mama verelim dedigim halde annem ve kayinvalidem bekletti ve bebegimin kilosu 3.050 olmus bugun gittigimizde mama vermeme ragmen 3.030 olmus giderek zayiflamis ve su kaybettigi icin derisi burusmus dedi dr daha fazla kilo vermesin dedi:KK43: beslemem lazim ne olursa olsun atesi 38i gecti kiyafetlerini azalttik simdi olctugumde 37.4 cikti. Gobegi icin ne yaptiniz kizlar sanki benim kizin gobek baginin bagli oldugu yer kizarmis acaba ondan mi yukseldi diye korkuyorum kizarmasi normal mi yarina randevu aldim. Ya bebegim dogdu ama sanirim karnimizda daha rahattik:110:
Canım bnm kızım yarım kilo vermişti 5 günün sonunda topuk kanı için gittiğimizde canını sıkma ateşini düşür bi şekilde göbeğine ben sadece zeytinyağı kullandım göbeği düşene kadar da 3 defa banyo yapmştı 6.günün sonunda düştü

Canım bnm kızım yarım kilo vermişti 5 günün sonunda topuk kanı için gittiğimizde canını sıkma ateşini düşür bi şekilde göbeğine ben sadece zeytinyağı kullandım göbeği düşene kadar da 3 defa banyo yapmştı 6.günün sonunda düştü
Bende kuruyup dusecek diye hic bisey kullanmadim dogali 4 gun olacak ama banyoda yaptirmadim gobeginden dolayi :(

Bende kuruyup dusecek diye hic bisey kullanmadim dogali 4 gun olacak ama banyoda yaptirmadim gobeginden dolayi :KK43:
Biz hastaneden gelir gelmez yaptrdık canım bişeyde olmadı çok şükür doktor bize göbek bağı için herhangi bişey yazmamştı bizde zeytinyağı damlatıyok bi damla 15 güne kadar düşmeme ihtimali varmış

Kizlar cok sagolun bende gidip aldim silikon gogus ucu ve iki gogsumude icti o an cok sevindim sonra gaz sorunu yasiyoruz hem emmek istiyor hem bagriyor emiyor birakiyor bugun sarilik icin dr gittik sarilik cikmadi ama kilo vermis bebegim 3.350 kilo dogdu emziremedim sutum olmadigi icin cok ugrastim ertesi gun aksama kadar resmen ac kaldi mama verelim dedigim halde annem ve kayinvalidem bekletti ve bebegimin kilosu 3.050 olmus bugun gittigimizde mama vermeme ragmen 3.030 olmus giderek zayiflamis ve su kaybettigi icin derisi burusmus dedi dr daha fazla kilo vermesin dedi:KK43: beslemem lazim ne olursa olsun atesi 38i gecti kiyafetlerini azalttik simdi olctugumde 37.4 cikti. Gobegi icin ne yaptiniz kizlar sanki benim kizin gobek baginin bagli oldugu yer kizarmis acaba ondan mi yukseldi diye korkuyorum kizarmasi normal mi yarina randevu aldim. Ya bebegim dogdu ama sanirim karnimizda daha rahattik:110:
Canm kilo kaybı hepimizin bebeklerinde oldu.bu cok normal bebekler ödem li doguyo ilk hafta bikac yüz gram veriyolar sonra kilo almaya başlıyorlar.benimki de yaklaşk 200 gram verdi.sonra almaya başladı cok şükür.sarılık çıkmadysa aç kalmamıştır emin ol.

su sıralar duymaktan sıkıldıgım tek sey emzirdikce sut gelir cumlesi:) ve mamayı ocu gibi gormeleri napalımya cocugu ac mı bırakalım anlam veremiyorum ben bu insanlara bende mamayla buyumusum bagısıklıgımda cok sukur iyidir kolay kolay hastada olmam lohusalıkta kimsenin lafı cekilmiyor yahu:)

su sıralar duymaktan sıkıldıgım tek sey emzirdikce sut gelir cumlesi:) ve mamayı ocu gibi gormeleri napalımya cocugu ac mı bırakalım anlam veremiyorum ben bu insanlara bende mamayla buyumusum bagısıklıgımda cok sukur iyidir kolay kolay hastada olmam lohusalıkta kimsenin lafı cekilmiyor yahu:)
Boşver duyma artık bazı söylemleri
Bende hem emzirip hem mama veriyorum
Sürekli aa yakında memeyi tutmaz alıştı mamaya vah tüh
Bu çocuğun annesi benim onun için en iyisini ben bilirim diyorum kapatıyolar çenelerini

Boşver duyma artık bazı söylemleri
Bende hem emzirip hem mama veriyorum
Sürekli aa yakında memeyi tutmaz alıştı mamaya vah tüh
Bu çocuğun annesi benim onun için en iyisini ben bilirim diyorum kapatıyolar çenelerini
dogru soyluyorsun ama devamlı aynı seyler sinir bozuyor mamaya alısacak korkusuyla ac bırakılmazki cocukda anlamıyorlar

Back