• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Aynı gun dogum yapmısız sanirim. Ben de anlamiyorum aglama sebebini. Gece hiç uyuyamiyor. Sabaha kadar uyutmaya calisiyoruz. Kolik mi diye süphelenmeye basladım. Aç da olsa uyumuyor tok da olsa.
14 ekim canım. biz de geceleri mahvoluyoruz. herşeyi tam ama uyumuyor. memede derin uykuya dalıyor, yatağına koyunca uyanıyor ağlayarak. kucağa alışmış olabilir mi diye düşünüyorum. siz kucağa alınca sakinleşiyor mu peki?

Pompa çok etkili. Ben ilk hafta pompa yaptım. Süt çikmadı. Meğersem sutüm yokmuş. Sonra elle yaptım. İlk başta
20, 30. Sonra 40 cc çiktı 1 saat sagdım ama. 3 gündür pompayla yapıyorium 15 dk'da 50 cc çıktı. Daha rahat kesinlikle. Elle sağarken biraz dısarı akıyo. Pompayla öyle bi şansı yok. Hepsini degerlendirebiliyorsun sütün.
Hangi marka kullaniyorsun canim ?
Elimizle sagarsak bi saate anca 40 cc cikarriz
Ebe bana elle sag dedi.Elle sagilmaz ya inekmiyiz biz elle anne sutumu sagilir:deli: :kahve:

20cc yi ben pompayla 20dk da ancak çıkartabiliyorum. Memen için çözüme odaklan canım çünkü o göğsünü vermedikçe diğeriyle orantısızlık oluyormuş. Biri küçük biri büyük oluyormuş. Mutlaka göğsünü boşaltmaya bak. Bütçene göre manuel pompa da alabilirsin ama yorucu olur. Uzun vadede mama parasını pompaya verdiğini düşün. 7kutu mama elektrikli pompa parasını çıkarır. Lansinoh, avent, mamajoo bunlara bak istersen
Sütün yağlanması için de yeşillik ve fındık ceviz tüket
Manuel pompada cok zaman alir. Elektrikli avent dusundum ama e bebekde kendi markasinaa ait baby plus gordum digerlerine oranla daha uygundu fiyati.160 tl
Ama cekisi nasildir bilemedim. Hakkinda pek yorumda bulamadim.
Sonucta calismiyorum evdeyim elimden geldiginde emziriyorum sadece icmedigi sutu degerlendirmek icin bosa gitmesin diye kullancam
cok pahali olmasina gerek yok diye dusunuyorum

Manuel pompada cok zaman alir. Elektrikli avent dusundum ama e bebekde kendi markasinaa ait baby plus gordum digerlerine oranla daha uygundu fiyati.160 tl
Sonucta calismiyorum evdeyim elimden geldiginde emziriyorum sadece icmedigi sutu degerlendirmek icin bosa gitmesin diye kullancam
Ben ilk hafta wee marka manuel pompayla sağmştm kızım emmediği için sürekli kullanmayacaksan manuel alabilirsn bn 50 tlye almştm kullanımı güzeldi snra sağmaya devam etseydim elektrikli alacaktm

liliyaa liliyaa canım bizi de sağlık ocağı çağırdı geçen hafta 2. Kez topuk kanı için. Tsh hormonu yani tiroidi yüksek çıkmış dedi. 10 gün sonra sonucu alıcaz dedi.cuma günümü bekliyoruz biz de. Umarım bir sorun çıkmaz.

20cc yi ben pompayla 20dk da ancak çıkartabiliyorum. Memen için çözüme odaklan canım çünkü o göğsünü vermedikçe diğeriyle orantısızlık oluyormuş. Biri küçük biri büyük oluyormuş. Mutlaka göğsünü boşaltmaya bak. Bütçene göre manuel pompa da alabilirsin ama yorucu olur. Uzun vadede mama parasını pompaya verdiğini düşün. 7kutu mama elektrikli pompa parasını çıkarır. Lansinoh, avent, mamajoo bunlara bak istersen
Sütün yağlanması için de yeşillik ve fındık ceviz tüket

Ben 10 liralik gogus ucu cikaricilarla 40 cc cikariyorum valla hemde hic pompalama yapmadan iyice vakumluyomus gibi memeyi cektiriyorum kendiliginden hazneye birikiyo süt. Hic o elektriklilere felan gerek yok bence

Tasarımı halaa eskisi gibi midir bilemiyorum ama göğsü kavrayan yeri incele. Eski model de Can acıtma şikayetleri oluyordu. Birçok marka bu yüzden silikon başlık ekledi modellerine. Babyplus da eklediyse düşünebilirsin. Çalışanlardan da yorum al. Hatta açıkta ürünleri varsa deneme yap mağazada

Ben 10 liralik gogus ucu cikaricilarla 40 cc cikariyorum valla hemde hic pompalama yapmadan iyice vakumluyomus gibi memeyi cektiriyorum kendiliginden hazneye birikiyo süt. Hic o elektriklilere felan gerek yok bence
İyiymiş. 40cc yi nasıl biriktiriyorsun, çıkarıcıların haznesi küçük değil mi. Anlayamadım pek.

Ben ilk hafta wee marka manuel pompayla sağmştm kızım emmediği için sürekli kullanmayacaksan manuel alabilirsn bn 50 tlye almştm kullanımı güzeldi snra sağmaya devam etseydim elektrikli alacaktm
Ise yariyormu yani manueeller. Kac cc cikariyordu bir seferde. Acitiyormuydu uzun surmuyormuydu?
Tasarımı halaa eskisi gibi midir bilemiyorum ama göğsü kavrayan yeri incele. Eski model de Can acıtma şikayetleri oluyordu. Birçok marka bu yüzden silikon başlık ekledi modellerine. Babyplus da eklediyse düşünebilirsin. Çalışanlardan da yorum al. Hatta açıkta ürünleri varsa deneme yap mağazada
Tamam canim saol aklimdaa silikon baslik. Gittigimde sorcam

Ise yariyormu yani manueeller. Kac cc cikariyordu bir seferde. Acitiyormuydu uzun surmuyormuydu?

15 dk her göğsümü sağıyordum tabi eşim sağıyordu o zaman ben oturmakta bile zorlanıyordum çünkü 60 cc çıkıyordu ilk günlerdi günde iki defa sağıyordum sonra 3 saatte bir sağmaya başladım çocuk emiyormuş gibi 15 cc çıkıyordu her sağdığımda

Kücük canım haznesi bi kac defa bosaltiyorum. Zaten surekli kullanmiyorum benim kv cocuk doymuyo mu acaba sarilik olur mu acaba diye endiseliydi ilk eve geldigimiz gun ben o yuzden sütün geldigini görsün diye aldirdim yoksa mama aldirdi mama verelim felan dedi. :) ben zaten calismadigim icin surekli emzirebilirm o yuzden surekli kullancak olanlara zor olabilir ama benim isimi goruyo hemde 10 dkda felan sagiyo 40ccyi hic pompalamadan memeyi cektiriyorum kendiliginden birikiyo

Sezaryen oldum diye hiç üzme kendini. Ben şuan iyiki diyorum.
Mümkün mertebe yürüyüş yap. Ben sezaryenin akşamına merdiven çıkıp indim gazdan kurtulmak için. Çok ertelemiştim ayağa kalkıp yürümeyi ve bu bende omuz ve kaburga ağrısı yaptı. Kavurgadaki ağrı yüzünden nefes alamadım yatıp kalkmak işkence geldi. Dr a siz benim kaburgamı kırmış olabilir misiniz çok ağrıyor dedim düşün. Maalesef gaz küçük bişey de değil. Çıkar çıkar bitmiyor. Ama Merdiven in çık tuvalete otur daha kolay oluyor. Tuvalette de bacaklarını karnını ovala. Gaz içinden çıktıkça karnın inecek. Kuru kayısı yedim bolca, hoşaf içtim.
Sabret 3.günün sabahında hiç bişeyin kalmayacak. Geçmiş olsun

Sabredicem dedigin gibi haklisin evde yuruyus falan yapiyorum hosaf iciyorum ama merdiveni denememistim. Gaz hic cikaramadim hastaneden geldigimden beri . Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Cok ozendim sana.doya doya ye iste.ben hep korka korka yiyorum.kilo sorunum var.pes pese iki gebelik simdi de emzirme sanrm zor verecem bu kiloları.boy 168 kilo en son 95 ti .hedefim 75 olmak ins verebilirim.
İnslh verirsin canm spor ise yarayabilir sağlıklı kilo vermiş olursun hem inslh hedefine ulaşırsn bnm hedefmde 55 :)

Yani pompanin etkisi oluyor mu simdi etkisi olmuycaksa o kadar para bosuna vermek istemem. Elimle denedim ama com zor 10 dakikada anca 20cc cikarabildim
Pompayla sagarsam acaba azalirmi sutum onuda bilmiyorum.
Simdi bakcam soyledigin hesaba canim. Soylediklerinde aklimda saol

Kayisi hosafi ise yariyor mu ? Ben iciyordum bana icme hosaf cok gaz yapar dediler biraktim

Ay bilmiyorum ya cildirmak uzereyim sutum var ama mama veriyorummm:kızgın:

Acaba hemen mi yapsak yasimiz gencken ikisi bir arada buyur gider bizde sonra hayatimizi yasarizzzz.
Ay yok oylede zor olur ya ben bi sene icinde bikez daha hamilelik donemi gecirememmm :duduk:
Hamilelikten önce bn arka arkaya yaşım gençken yaparm beraber büyürler diyordum ama öyle düşündugum gbi kolay değilmiş :KK12: suan hamilelikte ki son ay doğum vs aklıma gelince aman yok diyorm :confused:

Ben normal dogum yapmayı cok istemistim ama nasip olmadı sezaryan oldum. suni sancı da verildi.dayanılmayacak sancilardi gercekten.ama o an bitiyo gidiyo.sezaryan ise sonrası cok kötü bugün 40 gün oldu hala istedigim gibi hareket edemyrm.zamanla gecer ins.her iki dogum seklinin de zorlugu var gercekten.cok şükür Allah nasip etti anne olmayı.şimdi uykusuz gecelerim..sizlayan dikisler..uyusan kollarm..kopacak belim..morarmış gözaltm..dağınık saçlarım ve evim var..ve. tüm bunları unutturacak tatlı bi kızım var.annelik bütün sıkıntılara tahammül ettiriyor.cok şükür kucağıma almak nasip oldu.bu zorluklar hic gözüme gelmiyor benim.
:KK9::KK9: Aynen öyle canm bakınca kizima bakınca amaan diyorm 10 kere o ağrıyı cekeceksin deseler genede dogururdm diyorm kokuları yeter evlat gerçekten çok baskaymis :KK68:

kızlar bnm bebil normalde meme delisi uyanıkken pek memeden ayrılmak istemio ana geceleri 10 dk emip uykuya devam ediyo sizce 10 dk da yeterince doyuyonudur 2 3 saat sonra bidaha kaldırıyorum ya da kendi kalkıo

Tamam canim saol aklimdaa silikon baslik. Gittigimde sorcam
Canım bndede wee manüel var çok guzl sagiyo bni hc zorlamadi güzel çekiyor çok acitmiyoda.

Back