- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.741
Ben herşeyden az az yiyorum canım hiç kasmıyorum doğum yaptığm gün bile kayınvalidem nohutlu bi yemek yapmştı acı da yiyorm ekşide tatlıda hatta dün yaprak sarması yedim hiçte ne gaz ne pişik problemimiz olmadı ama her günde kimyon ve rezene içiyrm birer bardakKızlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Süt yapan ama gaz yapmayan birsey bulmak çok zor. Neye baksam gaz yapıyor diye yiyemiyorum. Nasıl beslencez biz? Yemek bulmakta zorlanıyorum.
Geceleri 3 saatte bir uyanıyor gündüzleri ne zamn isterse bazen yarım saatte bazen iki saatte birKaç saatte bir emziriyorsunuz?
O zaman burnundan getiririm onun vallahiBoşver canım sen duyma onu ne hali varsa görsün üzülme bak sütun kesilir allah korusun bebeğin ufak onun sana ihtiyacı var diyeri konuşsun dursun
Evet onla çok ilgiliydim hani derler ya erkekler kıskanır diye belki kıskanıyor dur bilemem ama koca adam mı önemli kız mı azıcık anlayışBazen oluyo boyle anlasamamazliklar ondada simdi yeni hayata alisma stresi vardir daha oncesinde cok ilgileniyosan ondan kaynaklaniyodur belki. Sen kendono uzmemeye bak bosver insallah o da en kisa zamanda kendine gelir. Bebeginin mis kokusunu icine cek :)
Annem evimde bir gün bile kalmadı cnm ben hep yalnız kaldım hastane çıkışı akşama kadar durdu onda da dememle yemek yaptı sağolsunCanim valla mutfaga girip makarna bile yapıyorsan dua etsin. Benim annem yanımda. Henüz göndermedim. Bugün 16 günlük kızım. Daha mutfağa girmedim. Temizlik yemek çamaşır ütü hepsini o hallediyor. Benim görevim sadece bebeği emzirmek uyutmak. Ona rağmen gün yetmiyor bana. Telefona bile bakamıyorum. Bu kadarını yapıyorsanız helal olsun. Hiç kendini yetersiz görme.
Herşeyden yemek gerekiyor çocuk vitaminini alsın diye. Nohut ya da fasulye yemeği yaparken biraz kimyon atıp öyle pişirip yiyorum. Çok faydalı. Ben hiç kismiyorum kilo alcam diye de korkmuyorum sadece bi gün yemedim diye sütüm azaldı resmen. Canım ne isterse yiyorum valla :))Kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Süt yapan ama gaz yapmayan birsey bulmak çok zor. Neye baksam gaz yapıyor diye yiyemiyorum. Nasıl beslencez biz? Yemek bulmakta zorlanıyorum.
Dünden beri eşim sağolsun soktu beni o sendroma annelik çok zormuş ne gecesi var ne gündüzüSelam herkese. Ekim bitiyor herkes dogum yaptimi lohusalik sendromu yasayan varmi
Humana kimyonlu rezene cayı aldim. O gaz problemine iyi gelir herhalde.Ben herşeyden az az yiyorum canım hiç kasmıyorum doğum yaptığm gün bile kayınvalidem nohutlu bi yemek yapmştı acı da yiyorm ekşide tatlıda hatta dün yaprak sarması yedim hiçte ne gaz ne pişik problemimiz olmadı ama her günde kimyon ve rezene içiyrm birer bardak
İyi geliyormuş canım ben kullanmadım onun yerine rezene ve kimyon tohumu kaynatıyorumHumana kimyonlu rezene cayı aldim. O gaz problemine iyi gelir herhalde.
95 kilo ile doğuma girdim suan 85 kiloyumKizlar kac kiloydunuz dogumdan sonra kac kilo verdinizzzzz
58 hamile kaldım doğumda 69 kiloydum şimdi 57 düşmüşümKizlar kac kiloydunuz dogumdan sonra kac kilo verdinizzzzz
Ozellikle gece yardimci olan biri olmayunca cok zor oluyor. Bende dogumdan beri skntiliyim malesef. allah yardimcimiz olsun annelik zorDünden beri eşim sağolsun soktu beni o sendroma annelik çok zormuş ne gecesi var ne gündüzü
Benim kız gece hep inliyor rahat uykum yok diken üstünde yatıyom birşey mi oldu diye her inlemesinde kalkıp bakıyorum uyku falan yok birde ellerini çıkartıyor ben kundak yapıyorum o çıkarıyor battaniyeyi kafasına çekti diye ödüm kopuyorOzellikle gece yardimci olan biri olmayunca cok zor oluyor. Bende dogumdan beri skntiliyim malesef. allah yardimcimiz olsun annelik zor
9 kilo vermişim ben. 63le hamile kaldim 75 kiloyla doguma girdim suan 66. Ama 57 58e dusmek istiyorumKizlar kac kiloydunuz dogumdan sonra kac kilo verdinizzzzz
Çok iyi geliyor cnm vallahi kızım iki gün gaz dan iki üç saat aglayinca hemen aldırdım eşime baya faydası oldu şimdi hiç aglamiyo yavrumHumana kimyonlu rezene cayı aldim. O gaz problemine iyi gelir herhalde.
Ay benimkide oyle ya hep bi inleme uyunmuyor oyleyken haklisin. Benim kizda sevmez elleri sarilinca:) ama nazen sesi cikmayincada korkuyor insan o kadar alismisimki inlemesine:))Benim kız gece hep inliyor rahat uykum yok diken üstünde yatıyom birşey mi oldu diye her inlemesinde kalkıp bakıyorum uyku falan yok birde ellerini çıkartıyor ben kundak yapıyorum o çıkarıyor battaniyeyi kafasına çekti diye ödüm kopuyor
Nereden alıyorsunuz çayı aktardanmi poşet halindemi bende alsam iyi olucak bu haftaya kadar sorunumuz yoktu ama artık başladık bas bas bağırıyor vallaÇok iyi geliyor cnm vallahi kızım iki gün gaz dan iki üç saat aglayinca hemen aldırdım eşime baya faydası oldu şimdi hiç aglamiyo yavrum
Hamile kaldığımda 56 kiloydum. 75 ile doğuma gittim. 16 günde 67 buçuğa düştüm. 11 kilo fazlam var.Kizlar kac kiloydunuz dogumdan sonra kac kilo verdinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?