Tek başıma bakıyorum CNm annem burda ama kardeşimin okulu var hafta sonu da gelmedi bide psikolojik olarak rahatsız annem beni daha çok strese sokuyor çocuğun altını değiştirelim diyorum bakmadan daha yapmamıştır diyor hastanede uyudu bi guzel annem gözümü kırpmadim sabaha kadar kızıma baktım en sonunda iki saat bakda uyuyum dedim sutum olsun diye bı baktım kızı sallıyor bir günlük çocuğu cildirdim devlette doğum yaptım esim aramış doğurdu diye adamlar TV izliyor hastaneye gelmediler o ben aradım öyle geldiler kızımı 2 saat sonra emzirdim hastanede battaniyesi yok çocuk tek kat giydirdiler oda soğuk bı kat daha giydiriyim demedi strese soktu beni çocuğu sırt üstü yatırdı falan hemsire söylemese bilmiyorum Allah korusun kussa genzine giderdi tansiyonum yükseldi sinirden yalnız daha iyiyim ben
S Sosyoloogg ne yalan söyleyeyim bende artık eşim beni sevmiyor mu diye düşünüyorum eskiden bı yumurta kır ben yerim aramam diyen adam şimdi ben gelmeye yemek hazır olacak diyor sanki ben değil o lohusa