2017 EKİM Anne adayları

Allahım biri beni anlatmış

Benim annem yanımda bir süre daha kalacak bende sezeryan oldum sağolsun yemek işi nerdeyse hep onda haricinde hiç bişeye karıştırmadım ama yalnız kalanlar nasıl kaldı bilemiyorum eşime bende sardım yardımı da oldu ama tahammülsüz öyle olunca bana geliyorlar
Bazen hala bile kaldıramayacak mıyım diye kendime soruyorum..

Allahım biri beni anlatmış
ay bide gaz gelince memeyi bırakıo bi sn sonra tekrar tutmak istio tekrar memeye yapışıo sonra tekrar bırakıo daha çok hava yutuo bide benimkinde reflü var galiba acayip çok kusuyo doktor 45 derece açıyla yatır dedi öyle yapıyorum okdr die tutmama rağmen yine de kusuo kustukça bidaha emmek istio çok yoruldum

aynen öyle. allah canlarına sağlık versin..
bebek uyuyunca sen de uyu dinlen diyorlar da, o arada işlerimi halletmek zorundayım. uyku çok uzaklarda kaldı:)
Bı benim eşim mi anlayışsız merak ediyorum Eve çamaşır astım ev niye dağınık diyo ispanak sevmiyor diye yapmakdan vazgeçtim yufka al yarın börek yapayım dedim buzlukta içli köfte vardı onu yapacakdim dağıldı makarna yapayım dedim yemek ben gelmeye hazır olsun akşama kadar napiyon diyo sinirimden ağlamak üzereyim az kaldı sütüm azalır diye ağlamak da istemiyorum bide neler dedi 3 çocuk istiyordum tek çocukla yapamiyon birde 3 çocuk diyorsun dedi ne kadar zoruma gitti alışmaya çalışıyorum daha 16 günlük kızım önceki gün pasta istedi diye iki saat ona uğraştım nankör bugün yemek geç kaldı diye neler dedi bilmiyorum belki de haklı

Ben ev işini yemeği falan bıraktım zaten yetisemiyorum evi böyle dağınık görünce daha cok sinirleniyorum. Eşim çok dağınık. O yüzden sürekli kavga modundayim

Ayy Allah yardimcin olsun canım yaa yazdığını okuyunca eşime haksizlik ettiğimi düşündüm. Tamam dağınık ama yemegimi yapar kahvaltımı hazırlar elinden geldiğince alttan almaya çalışır. Nasıl bu kadar düşüncesiz davrabiliyor görmüyor mu halini

Allah yardimcin olsun. Yerinde olsam koseme cekilirim ne yemek yaparim ne baska bisey. Insan kendini zor toparliyo sen bide pasta yapmak icin ugrasiyosun yemek bi kenara dursun. Kendine daha fazla deger ver bence suan tek ihtiyacin olan sey ruhen huzurlu ve güclü olmak. Ben kvde kaliyorum evimize yeni tasinmistik daha peteklerimiz yanmiyo ama Allah razi olsun yemegim onume geliyo tvli odayi verdiler bana gelen misafirleri de salonda agirliyolar kimseyle muhatap olmuyorum bos yere ama esimle zaman gecirememek cok kotu geliyo bana da biraz yalniz kalip bebegimizin keyfini cikarmak istiyorum bende

canımm yaa kıyamam sana.. yorma kendini onun için madem öyle. sen bebeğine odaklan. üzülme lütfen eşinle konuş gerekirse. ayrıca neresi haklı eşinin allah aşkına.

aynen ben de eşimi özledim.. sürekli bebek odaklıyız. bidaha birbirimize vakit ayıramayacak mıyız merak ediyorum

aynen ben de eşimi özledim.. sürekli bebek odaklıyız. bidaha birbirimize vakit ayıramayacak mıyız merak ediyorum

Ben de simdi ayri odalarda uyuyoruz benim yanimda annem kaliyo. Bide giden gelen oluyo onlar baska odada butun aksam misafirlerle ilgileniyolar dün iki saat agladim sen artik beni sevmiyosun diye istemsizce böyle düsünmeye basliyo insan zaman geciremeyince. Bi an önce evime gidip kendi düzenimi kurmak ve şu psikolojiden kurtulmak istiyorum

Sacmalama canım neden haklı olsn kendine haksızlık etme. Bnmkide konuşuyor arada ne yemek saati kaldı ne doğru düzgün yemek yapiyorsn diye de aldirmiyorm ancak bu kadr yani bn dinlenemiyorm bile yemekte geç kalıyor sofrada çeşitte az oluyo hatta sık sık makarna yiyoruz bazı yemeklere vaktm olmuyo bazısı gaz yapiyo yapabilecegn şeyler epey kisitlaniyo. Biz nasıl böyle zorluk cekiyorsak onlarda cekicek mecbur yani.. sen bebeği ona bırak arada en etkili yöntem o zamn anlar halini denenmistir

inşallah evinize dönünce normale döner herşey canım.. şu misafirler de yarım saatten fazla oturmasa ne iyi olur. bebekli kadın var evde için kahvenizi gidin dimi.

canımm yaa kıyamam sana.. yorma kendini onun için madem öyle. sen bebeğine odaklan. üzülme lütfen eşinle konuş gerekirse. ayrıca neresi haklı eşinin allah aşkına.

Yaptığı resmen nankörlük onceki gün pasta istedi diye iki dk oturmadim ev işiydi pastaydi çok kolay geliyo çocuk bakması ev dağınık dediği ortalıkta çamaşırlar asılı napiyim hava yagmurluydu iki dakika bak dedim çocuğa yatağa yatırmış öyle bakıyor ağlıyordu çocuk gerizekalı sinirlerimi bozdu özür dileyene kadar konuşmayı düşünmüyorum kimseden fayda yokmuş onu anladım kalk demesem kalkıp işe gitmiyor kalk diyorum neymiş duymuş alarmı niye kalkmıyon o zaman demi o kadar sinirlendim ki birşey diyemedim

Boşver canım sen duyma onu ne hali varsa görsün üzülme bak sütun kesilir allah korusun bebeğin ufak onun sana ihtiyacı var diyeri konuşsun dursun

Bazen oluyo boyle anlasamamazliklar ondada simdi yeni hayata alisma stresi vardir daha oncesinde cok ilgileniyosan ondan kaynaklaniyodur belki. Sen kendono uzmemeye bak bosver insallah o da en kisa zamanda kendine gelir. Bebeginin mis kokusunu icine cek :)

Canim valla mutfaga girip makarna bile yapıyorsan dua etsin. Benim annem yanımda. Henüz göndermedim. Bugün 16 günlük kızım. Daha mutfağa girmedim. Temizlik yemek çamaşır ütü hepsini o hallediyor. Benim görevim sadece bebeği emzirmek uyutmak. Ona rağmen gün yetmiyor bana. Telefona bile bakamıyorum. Bu kadarını yapıyorsanız helal olsun. Hiç kendini yetersiz görme.

Kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Süt yapan ama gaz yapmayan birsey bulmak çok zor. Neye baksam gaz yapıyor diye yiyemiyorum. Nasıl beslencez biz? Yemek bulmakta zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…