• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Süt yapan ama gaz yapmayan birsey bulmak çok zor. Neye baksam gaz yapıyor diye yiyemiyorum. Nasıl beslencez biz? Yemek bulmakta zorlanıyorum.
Ben herşeyden az az yiyorum canım hiç kasmıyorum doğum yaptığm gün bile kayınvalidem nohutlu bi yemek yapmştı acı da yiyorm ekşide tatlıda hatta dün yaprak sarması yedim hiçte ne gaz ne pişik problemimiz olmadı ama her günde kimyon ve rezene içiyrm birer bardak

Boşver canım sen duyma onu ne hali varsa görsün üzülme bak sütun kesilir allah korusun bebeğin ufak onun sana ihtiyacı var diyeri konuşsun dursun
O zaman burnundan getiririm onun vallahi

Bazen oluyo boyle anlasamamazliklar ondada simdi yeni hayata alisma stresi vardir daha oncesinde cok ilgileniyosan ondan kaynaklaniyodur belki. Sen kendono uzmemeye bak bosver insallah o da en kisa zamanda kendine gelir. Bebeginin mis kokusunu icine cek :)
Evet onla çok ilgiliydim hani derler ya erkekler kıskanır diye belki kıskanıyor dur bilemem ama koca adam mı önemli kız mı azıcık anlayış

Canim valla mutfaga girip makarna bile yapıyorsan dua etsin. Benim annem yanımda. Henüz göndermedim. Bugün 16 günlük kızım. Daha mutfağa girmedim. Temizlik yemek çamaşır ütü hepsini o hallediyor. Benim görevim sadece bebeği emzirmek uyutmak. Ona rağmen gün yetmiyor bana. Telefona bile bakamıyorum. Bu kadarını yapıyorsanız helal olsun. Hiç kendini yetersiz görme.
Annem evimde bir gün bile kalmadı cnm ben hep yalnız kaldım hastane çıkışı akşama kadar durdu onda da dememle yemek yaptı sağolsun

Kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Süt yapan ama gaz yapmayan birsey bulmak çok zor. Neye baksam gaz yapıyor diye yiyemiyorum. Nasıl beslencez biz? Yemek bulmakta zorlanıyorum.
Herşeyden yemek gerekiyor çocuk vitaminini alsın diye. Nohut ya da fasulye yemeği yaparken biraz kimyon atıp öyle pişirip yiyorum. Çok faydalı. Ben hiç kismiyorum kilo alcam diye de korkmuyorum sadece bi gün yemedim diye sütüm azaldı resmen. Canım ne isterse yiyorum valla :))

Ben herşeyden az az yiyorum canım hiç kasmıyorum doğum yaptığm gün bile kayınvalidem nohutlu bi yemek yapmştı acı da yiyorm ekşide tatlıda hatta dün yaprak sarması yedim hiçte ne gaz ne pişik problemimiz olmadı ama her günde kimyon ve rezene içiyrm birer bardak
Humana kimyonlu rezene cayı aldim. O gaz problemine iyi gelir herhalde.

Kizlar kac kiloydunuz dogumdan sonra kac kilo verdinizzzzz​

15 kilo almıştım 8 i gitmiş. Ama daha fazla gidecegini düşünmüyorum çünkü çok istahliyim sürekli emzirdigim için çok çabuk acikiyorum kendimi de ksiitlamiyorum :)

Ozellikle gece yardimci olan biri olmayunca cok zor oluyor. Bende dogumdan beri skntiliyim malesef. allah yardimcimiz olsun annelik zor
Benim kız gece hep inliyor rahat uykum yok diken üstünde yatıyom birşey mi oldu diye her inlemesinde kalkıp bakıyorum uyku falan yok birde ellerini çıkartıyor ben kundak yapıyorum o çıkarıyor battaniyeyi kafasına çekti diye ödüm kopuyor

Benim kız gece hep inliyor rahat uykum yok diken üstünde yatıyom birşey mi oldu diye her inlemesinde kalkıp bakıyorum uyku falan yok birde ellerini çıkartıyor ben kundak yapıyorum o çıkarıyor battaniyeyi kafasına çekti diye ödüm kopuyor
Ay benimkide oyle ya hep bi inleme uyunmuyor oyleyken haklisin. Benim kizda sevmez elleri sarilinca:) ama nazen sesi cikmayincada korkuyor insan o kadar alismisimki inlemesine:))

Hanimlar merhaba benim kiz firsat vermiyor internete bakamiyorum :)
Bir sorum olacakti size vajinal dogum yaptim da ben dikislerimin ikisi 4. Gun dustu bu normal mi sizce ?

Back