- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.621
Yarın 3 gün olacak benım de canım cok yanıyor ya ama pes etmıyorum sureklı emzırıyorum bakalım.Canım kaç gün oldu doğum yapalı? Benim sütüm 3 günden sonra gelmeye başladı. Sık sık emzirmeye çalış. Süt zamanla artıyor çünkü.
Yara konusunda çare varsa bana da söyleyin. Canım çok yanıor emzirirken
Saf z.yagi gercekten efsane surerken insan ferahliyor :)Arkadaşlar emzıren var mı göğsüm cok yara oldu ya;(ne yapsam geçer Zaten süt az gelıyor;(
Valla yoğunluktan artık gruba bakamıyorumhele de 2 çocuklu olmak çok zormuş.
1 çocuk yok çocuk, 2 çocuk çok çocuk derlerdi inanmazdım.
Tek çocuk anneleri ona göre tadını çıkarın bu günlerinizin hiçç şikayet etmetin aman
Sorularım varr tabiki..
1- göbek bakımını neyle yapıyorsunuz? Yarun eczaneden ona göre aldıracağım bir şeyler
2- pişik için ne kullanıyorsunuz? Zeytinyağı pek işe yaramadı bizde.. Hametan krem sürüyorum o da çok iyi gelmedi.
Suyla yıkasam üşütcek diye korkuyorum. Napsam bilemedim
Bu konular daha önce konuşuldu fakat hamilelik telaşesi ben takip edememiştim. Rica etsem tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Tamam CNm benim ki de rezene li içine kimyon atıp içiyorum ama bebise vermeye cesaret edemem saf rezene bulsam olurdu daBen hamileyken siskinligim vardi o zaman almistim mamsel kimyonlu rezene adı.
Uyanık vay çok hoşuma gitti benim kız da yapıyor vermiyom meme istiyor ağlıyor ama yok sonra diliyle itiyor memeyiBen yalancı emzik verdim şimdi. Bugün bu ikinci ve dört saattir uyumadı. Herşeyi denedim. Ne kadar yapmam dediğim şey varsa yaptım artık. Emziği bir kerede aldı ve hiç bırakmadı. Memelerimin ucu acısa hiç önemli değil damarlarım çekildi resmen. O kadar tok ki meme istiyor emip gelen sütü ağzından akıtıyor tekrar emmek için çırpınıyordu.
Beni teselli edin yanlış yapmadın diyin
Ben yalancı emzik verdim şimdi. Bugün bu ikinci ve dört saattir uyumadı. Herşeyi denedim. Ne kadar yapmam dediğim şey varsa yaptım artık. Emziği bir kerede aldı ve hiç bırakmadı. Memelerimin ucu acısa hiç önemli değil damarlarım çekildi resmen. O kadar tok ki meme istiyor emip gelen sütü ağzından akıtıyor tekrar emmek için çırpınıyordu.
Beni teselli edin yanlış yapmadın diyin
Neyse CNm evet çok acıyor malesef dikiş yerinde değil bnm iltihap vajina da fitil verdi oda inşallah geçer bu vajinamda ki iltihap benim hep varAy bilmiyorum ya gitsem elbet iyi olurdu ama ne bilim biliyorsun korku oluyo gittim aslında ama randevusuz gitmistm muayene olamadm öylece kaldı :/ dikis yerlerini surekli kontrol ettm intihap enfeksiyon belirtisi hc yoktu suandada normale döndü zaten dikiş olduğu bile iyice bakmadan yerini bilmesem belli değil gbi.
Pes etme canım. Kendi sütün gelince onunla ıslatırsın inş çabuk iyileşir. Zaten memeyi alana kadar acıyo, onu tutunca geçiyoYarın 3 gün olacak benım de canım cok yanıyor ya ama pes etmıyorum sureklı emzırıyorum bakalım.
Sudocremi kızımda kullanıyordum evt ilk başlarda fayda etmişti. Buna da alayım bari. Çok sağol canımBiz göbek bakımı icin Miraderm vücut temizleme solusyonu kullaniyoruz suan 5 günlük ve 3 kere yıkadik bebegi gobegi de kurudu düsmek üzere. Pişik icin her altını degistirmede zeytinyagi kullaniyoruz dogdugunda pişik dogmustu zeytinyagi gecirdi ama en etkili pisik kremi Desitinin mor olani ve Sudocremmis daha once oyle konusulmustu
Biz alıştırmaya çalışıyoruz çünkü beni bırakmıyor. Hep memede olmak istiyor. İlk aldığımızı öğürdü almadı, nuk kauçuk aldık bunu tuttu. Ama benim vicdanım dayanmıyor boş memeyi çekmesine. Benim duş vs işim varsa Evde babası varken o emzik veriyor.Emzik kullanan var mi?
Hangi marka ?Biz alıştırmaya çalışıyoruz çünkü beni bırakmıyor. Hep memede olmak istiyor. İlk aldığımızı öğürdü almadı, nuk kauçuk aldık bunu tuttu. Ama benim vicdanım dayanmıyor boş memeyi çekmesine. Benim duş vs işim varsa Evde babası varken o emzik veriyor.
1-göbek bakımını babusol cilt temizleme solüsyonu ile yaptımValla yoğunluktan artık gruba bakamıyorumhele de 2 çocuklu olmak çok zormuş.
1 çocuk yok çocuk, 2 çocuk çok çocuk derlerdi inanmazdım.
Tek çocuk anneleri ona göre tadını çıkarın bu günlerinizin hiçç şikayet etmetin aman
Sorularım varr tabiki..
1- göbek bakımını neyle yapıyorsunuz? Yarun eczaneden ona göre aldıracağım bir şeyler
2- pişik için ne kullanıyorsunuz? Zeytinyağı pek işe yaramadı bizde.. Hametan krem sürüyorum o da çok iyi gelmedi.
Suyla yıkasam üşütcek diye korkuyorum. Napsam bilemedim
Bu konular daha önce konuşuldu fakat hamilelik telaşesi ben takip edememiştim. Rica etsem tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Benimkide hiççç uyumuyorKızlar kafayı yemek üzereyim kızı uyutuyorum yatağa bırakıyorum iki dk geçiyor uyanıp ağlıyornolucak böyle
Neden kotuluyorlarki ne zarari varmis. Bence emzik tutmasi anne icin buyuk rahatlik.Hangi marka ?
Doktor tum meme istiyor ucu yuvarlak olsun dedi.
Ama herkes kotuluyor memeyi
Benimki de en fazla bes dk emiyor canimKizlar benim kiz geceleri cok az emiyor neredeyse birini 2 dk birini 5dk ...sizinkiler nasıl?
Selam kızlar bayadır bakamıyordum bebeğine kavuşanlar olmuş Allah sağlıklı güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben hala beklemedeyim 40+3 hafta olduk kızım hiç rahatsız etmiyor sancı vermıyor. Böyle olan var mı etrafımda ki çok bilmiş insanlar strese sokuyor doktoruma göre de haftaya kadar yolu var yoksa suni sancı verilicek
1-göbek bakımını babusol cilt temizleme solüsyonu ile yaptım
2- nıvea pişik kremi+ hametan+ zeytin yağı sırayla kullanıyorum
Birde ıslak havlu değilde pamukla temizliyorum altını onunda faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?