- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.641
Benim kız üstüne isemis yavrum ondan uyumazmis bı dokunduk sırtı hep yaş işte acemilik zaten bezini her degistirmem de altı açılınca isiyo :) artık kaka da yapar oldu yatağıma etti alt açma almadiydim gereksiz diye çok gerekliymisBenimkide hiççç uyumuyor
Zombiye döndüm
Bende ıslak mendili sıcak suda iyice yıkayıp siliyorum cnm hiç de pişik kadın kızım 15 günlük çok şükür bide yediklerin önemli ben her alt değiştirmede pişik kremi kullanıyorum41+4 de doğum yaptım. Kimse de bilmiyordu 40 ı geçtiğimi. Milletle uğraşmak laf anlatmak çok zor
Teşekkür ederim canım. Pamuktan almadığıma gerçekten pişmanım. Keşke stoklasaydım. Evime yakın yerde yok şuan arıyorum bulamıyorum
Kantoron yağı toparlıyor hemen meme ucunun yarasını ben onu kullanıyorum.lansinoh krem iyi gelmedi banaYarın 3 gün olacak benım de canım cok yanıyor ya ama pes etmıyorum sureklı emzırıyorum bakalım.
Uyku çok önemli büyümesi için canım ,uyusun ki yedikleri kan can olsunBenimde gece 2 ile3 saat arasi degisiyor. Zaten kendisi uyaniyo iki uc saat icinde.
Gunduzde zaten ne zaman uyanik olsa veriyorum memeyi. En fazla 1 bucuk 2 saat arasi oluyor gunduz.
Bazen cok abartiyorlar ya. Sonucta uykuda bebek icin en onemli seylerden biri.
Anladım canım ben de veriyorum rezene yoksa gaz uyumasına izin vermiyorRezene cayi canim gaz sancisini hafifletiyor
Ben kumaş aldım diktim alt açma bezlerini canım kirlendikçe yıkıyorumBenim kız üstüne isemis yavrum ondan uyumazmis bı dokunduk sırtı hep yaş işte acemilik zaten bezini her degistirmem de altı açılınca isiyo :) artık kaka da yapar oldu yatağıma etti alt açma almadiydim gereksiz diye çok gerekliymis
Cene yapisi bozuluyormuş falan filan ama cok istiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?Neden kotuluyorlarki ne zarari varmis. Bence emzik tutmasi anne icin buyuk rahatlik.
Sonucta Acligini bastirmiyoruz emzikle. Agladiginda tokken memede versem almiyo ama emzigi alip susuyo.
Bi makalede okumusdum cene gelisimi icin cok iyimis ve emzikle uyuyan bebeklerde bogulma riski daha dusuk oluyormus.
Benimki de en fazla bes dk emiyor canim
Burunu hergun temizliyoruz bazen gunde iki kez.Kızlar ne zamandır giremedim umarım herkesin güzel gidiyordur bu yorucu annelikteki ilk zamanları :)
Size sorularım var :) bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik günde 3 defa damlatıyoruz ama açmadı aparatla da çektik yine yok böyle bir durumda olan var mı
Ve emzik ile korse önerisinde bulunur musunuz?
Temizlemene rağmen tıkalıysa odanın nem oranı düşüktürKızlar ne zamandır giremedim umarım herkesin güzel gidiyordur bu yorucu annelikteki ilk zamanları :)
Size sorularım var :) bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik günde 3 defa damlatıyoruz ama açmadı aparatla da çektik yine yok böyle bir durumda olan var mı
Nuk marka damaklı kauçuk bizimkisi. Kauçuk anne göğsü dokusuna daha yakın bu yüzden. Fayda zarar kısmına bakmak lazım. Bende vermek istemezdim ama yetişemediğimiz anlarda ağlayıp kötü etkilenmesinden iyidir. Kendini çok sıkıyor ağlamak için, sarışın olduğu için de domates gibi kızarıyor. Ağız gelişiminin bozulması uzun süre kullanırsa ve tüm uykusu boyunca ağzında tutarsa olur.Hangi marka ?
Doktor tum meme istiyor ucu yuvarlak olsun dedi.
Ama herkes kotuluyor memeyi
Herkeste durum böyleymiş. Eylül anneleri de bu durumdan isyanda. Üstelik benimki babası varken koy yatağa uykusu yoksa bile öylece duruyor. Baba evden çıktığı an yapışık haldeyiz yoksa çığlık çığlığa. Şaka gibi.Kızlar kafayı yemek üzereyim kızı uyutuyorum yatağa bırakıyorum iki dk geçiyor uyanıp ağlıyornolucak böyle
Altı açılınca işeyenin erkek versiyonu var bende. Fiskiye gibi :) iki defa da boydan boya ıslattı kendini.Benim kız üstüne isemis yavrum ondan uyumazmis bı dokunduk sırtı hep yaş işte acemilik zaten bezini her degistirmem de altı açılınca isiyo :) artık kaka da yapar oldu yatağıma etti alt açma almadiydim gereksiz diye çok gerekliymis
Demekki doyuyormus canim doymasa birakmaz diye dusunuyorum.Cene yapisi bozuluyormuş falan filan ama cok istiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?
Ay cildiricam 2 saatte agliyor istiyor ama birini 3 dk birini 3 ya da 2 dk emip uyuyor neler yapiyom yok.
Birde yüz üstü uyumaya bayiliyor ama cok korkuyorum
Mantıklı CNm ablam terzi rica etsem yapar aslındaBen kumaş aldım diktim alt açma bezlerini canım kirlendikçe yıkıyorum
Ay vallahi kız olduğu için bana gelmiyor ama işte ben islanmadi sandım bütün sırtı çiş olmuş bı güzel banyo yaptırdım şimdi uyuyo kuzum yalnız bnm ki de ben yalnızken ağlıyor bı misafir gelsin biri gelsin uyuyo bana garezi var :) iyi mi kötü mü bilemedimNuk marka damaklı kauçuk bizimkisi. Kauçuk anne göğsü dokusuna daha yakın bu yüzden. Fayda zarar kısmına bakmak lazım. Bende vermek istemezdim ama yetişemediğimiz anlarda ağlayıp kötü etkilenmesinden iyidir. Kendini çok sıkıyor ağlamak için, sarışın olduğu için de domates gibi kızarıyor. Ağız gelişiminin bozulması uzun süre kullanırsa ve tüm uykusu boyunca ağzında tutarsa olur.
Herkeste durum böyleymiş. Eylül anneleri de bu durumdan isyanda. Üstelik benimki babası varken koy yatağa uykusu yoksa bile öylece duruyor. Baba evden çıktığı an yapışık haldeyiz yoksa çığlık çığlığa. Şaka gibi.
Altı açılınca işeyenin erkek versiyonu var bende. Fiskiye gibi :) iki defa da boydan boya ıslattı kendini.
Ben bir paket 10lu kullan-at alt açma bitirdim 40lı aldım geçen hafta bu kazalar yüzünden.
Hiç sorma bizim oğlan da aynı normalde ver memeyi gece gündüz oturalım diyor ama biri gelsin uyuyup yatıyor yaramaz desem beni yalancı çıkartıyor millete gelince kuzu bana gelince kurt maşaallahMantıklı CNm ablam terzi rica etsem yapar aslında
Ay vallahi kız olduğu için bana gelmiyor ama işte ben islanmadi sandım bütün sırtı çiş olmuş bı güzel banyo yaptırdım şimdi uyuyo kuzum yalnız bnm ki de ben yalnızken ağlıyor bı misafir gelsin biri gelsin uyuyo bana garezi var :) iyi mi kötü mü bilemedim
Doğumla geçiyor diyolar ona bide gecmemismiNeyse CNm evet çok acıyor malesef dikiş yerinde değil bnm iltihap vajina da fitil verdi oda inşallah geçer bu vajinamda ki iltihap benim hep var
Canım sanırm bebeğinin burnu faln tıkalı değil . Herkes aynı şeyi söylüyor boğazından balgam sesi gbi bisi geliyo burnundan da hirilri bakıyorum burnu temiz damla koyuyorm gene aynı ses geliyo sanırm normal bu durum ..Kızlar ne zamandır giremedim umarım herkesin güzel gidiyordur bu yorucu annelikteki ilk zamanları :)
Kızlar ben daha önce de söylemiştim benim ilk andan itibaren geldi sütum ve ben sürekli emziriyordum ama 3. Gündem itibaren bir yara oldu kanıyordu ve ağlaya ağlaya emzirmeye başlamıştım o göğüs ucu kremlerini falan hep kullandım hikaye ise yaramadı silikon göğüs ucu aldım kızım almadı hu sefer en sonunda tavsiye uzerine emzirdikten sonra sütümden sürdüm gogus ucuna ve philipsin göğüs kalkanı var onu kullandım emzirmeden sonra ve onun sayesinde yaralar kısa sürede iyileşti ve şuan rahat rahat emziriyorumCanım kaç gün oldu doğum yapalı? Benim sütüm 3 günden sonra gelmeye başladı. Sık sık emzirmeye çalış. Süt zamanla artıyor çünkü.
Yara konusunda çare varsa bana da söyleyin. Canım çok yanıor emzirirken
Herkes uslu uslu diyo he bide bana sorsunlar uyudu mu uyandiramiyorum uyandı mi uyumuyorHiç sorma bizim oğlan da aynı normalde ver memeyi gece gündüz oturalım diyor ama biri gelsin uyuyup yatıyor yaramaz desem beni yalancı çıkartıyor millete gelince kuzu bana gelince kurt maşaallah
Bende sevindiydim normal doğurdum iltihabı söker diye ama yok geçmemişDoğumla geçiyor diyolar ona bide gecmemismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?