2017 EKİM Anne adayları

Ben iciyorum kendim icerken 2 3 cay kasigi bebege de veriyorum hem hic gaz sikintisi olmuyo hem de guzel guzel uyuyo. Annem de dedi uyku yapar rezene diye bence ondandir. Aciktikca uyaniyo 2 3 kere iciyorum ben gunde
Ben bebeğe vermiyorum canım kendim içmeye başladım. Korktum açıkçası su bile vermezken bitki çayı verilmez diye düşündüm. Bide ben aktardan rezene tohumu aldım onu demleyip iciyorum

Bende mamsel iciyorum. Uzerinde bebege gunde 100 ml ye kadar icirebilirsiniz diyor ama cok degilmi ya ben en fazla 10 ml veriyorum

Ben ml olarak olcmuyorm ama en fazla 2 tatli kasigi verdim bu zamana kadar 100ml cok olur bence 100 ml sut bile icmiyolardir belkide :):)

Ben bebeğe vermiyorum canım kendim içmeye başladım. Korktum açıkçası su bile vermezken bitki çayı verilmez diye düşündüm. Bide ben aktardan rezene tohumu aldım onu demleyip iciyorum

Ben su da veriyorum çay da veriyorum bi sıkıntısı olacagini da zannetmiyorum.

Ben ml olarak olcmuyorm ama en fazla 2 tatli kasigi verdim bu zamana kadar 100ml cok olur bence 100 ml sut bile icmiyolardir belkide :):)
Ben biraz daha fazla veriyorum sanirim ama cok sancisi var keser belki diye
100 ml tek seferde degil gun icinde ara ara verin diyor ama o kadar verilmez. Belki daha buyuk bebekler icindir o miktar.

Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Gecen gun ebe bana saat basi emzir dedi.
E ben hic mi uyumayayim yani? Her saat basi kaldirayim uyumayalimmi bebegimde bendee

Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Gecen gun ebe bana saat basi emzir dedi.
E ben hic mi uyumayayim yani? Her saat basi kaldirayim uyumayalimmi bebegimde bendee
Saçmalamış 2 saatte bir emziriyorum. Ama bazen kendi cok aliyor 3 saatte istiyor bir sonraki partı bazen 1.5 saat olmadan ağlıyor ama sen 2 ila 3 saati geçirme. Bana doktorum oyle dedi.

Ben gece ile gündüz farklı emziriyorum gece 2 buçuk saat 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ,gündüz 1 buçuk iki saatte bir emziriyom :)

Saçmalamış 2 saatte bir emziriyorum. Ama bazen kendi cok aliyor 3 saatte istiyor bir sonraki partı bazen 1.5 saat olmadan ağlıyor ama sen 2 ila 3 saati geçirme. Bana doktorum oyle dedi.

Ben gece ile gündüz farklı emziriyorum gece 2 buçuk saat 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ,gündüz 1 buçuk iki saatte bir emziriyom :)
Benimde gece 2 ile3 saat arasi degisiyor. Zaten kendisi uyaniyo iki uc saat icinde.
Gunduzde zaten ne zaman uyanik olsa veriyorum memeyi. En fazla 1 bucuk 2 saat arasi oluyor gunduz.
Bazen cok abartiyorlar ya. Sonucta uykuda bebek icin en onemli seylerden biri.

Ben biraz daha fazla veriyorum sanirim ama cok sancisi var keser belki diye
100 ml tek seferde degil gun icinde ara ara verin diyor ama o kadar verilmez. Belki daha buyuk bebekler icindir o miktar.

Olabilir zaten normalde bebeklere hicbisey vermiyolar ya o yuzden yenidogani kastetmiyolardir :)

Benimki acikinca agliyip uyaniyo o zaman emziriyorum hep. En fazla 3 saat duruyo emmeden

Benimki acikinca agliyip uyaniyo o zaman emziriyorum hep. En fazla 3 saat duruyo emmeden
Ac olsa zaten aglar durmaz ki. Bence cok kasmamak lazim. Basta saat kurup duzenli uyandiriyodum bebegede yazik. Acikinca uyaniyor zaten kendisi.
Ebe ayda bir kilo almasi lazim senin bebegin bir kiloyu doldurmaz buyuk ihtimal. saat basi emzirmen gerekiyo diyince acaba hatami yapiyorum cocugumu ac mi birakiyorum diye dusundum

Ay bilmiyorum ya gitsem elbet iyi olurdu ama ne bilim biliyorsun korku oluyo gittim aslında ama randevusuz gitmistm muayene olamadm öylece kaldı :/ dikis yerlerini surekli kontrol ettm intihap enfeksiyon belirtisi hc yoktu suandada normale döndü zaten dikiş olduğu bile iyice bakmadan yerini bilmesem belli değil gbi.

Ben bi yerde okudum saat basi emzirirsen eger emilen ilk süt tam sindirilmeden bi daha emzirirsen ikisinin karisip gaza neden olcai yaziyodu. Ben de cok kasmiyorum zaten acikinca araniyo agzini saga sola cevirmeye basliyo

Valla yoğunluktan artık gruba bakamıyorum hele de 2 çocuklu olmak çok zormuş.
1 çocuk yok çocuk, 2 çocuk çok çocuk derlerdi inanmazdım.
Tek çocuk anneleri ona göre tadını çıkarın bu günlerinizin hiçç şikayet etmetin aman

Sorularım varr tabiki..
1- göbek bakımını neyle yapıyorsunuz? Yarun eczaneden ona göre aldıracağım bir şeyler
2- pişik için ne kullanıyorsunuz? Zeytinyağı pek işe yaramadı bizde.. Hametan krem sürüyorum o da çok iyi gelmedi.
Suyla yıkasam üşütcek diye korkuyorum. Napsam bilemedim

Bu konular daha önce konuşuldu fakat hamilelik telaşesi ben takip edememiştim. Rica etsem tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Arkadaşlar emzıren var mı göğsüm cok yara oldu ya;(ne yapsam geçer Zaten süt az gelıyor;(
Canım kaç gün oldu doğum yapalı? Benim sütüm 3 günden sonra gelmeye başladı. Sık sık emzirmeye çalış. Süt zamanla artıyor çünkü.
Yara konusunda çare varsa bana da söyleyin. Canım çok yanıor emzirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…