- 2 Kasım 2016
- 778
- 728
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.601
Ben bebeğe vermiyorum canım kendim içmeye başladım. Korktum açıkçası su bile vermezken bitki çayı verilmez diye düşündüm. Bide ben aktardan rezene tohumu aldım onu demleyip iciyorumBen iciyorum kendim icerken 2 3 cay kasigi bebege de veriyorum hem hic gaz sikintisi olmuyo hem de guzel guzel uyuyo. Annem de dedi uyku yapar rezene diye bence ondandir. Aciktikca uyaniyo 2 3 kere iciyorum ben gunde
Bende mamsel iciyorum. Uzerinde bebege gunde 100 ml ye kadar icirebilirsiniz diyor ama cok degilmi ya ben en fazla 10 ml veriyorum
Ben bebeğe vermiyorum canım kendim içmeye başladım. Korktum açıkçası su bile vermezken bitki çayı verilmez diye düşündüm. Bide ben aktardan rezene tohumu aldım onu demleyip iciyorum
Ben biraz daha fazla veriyorum sanirim ama cok sancisi var keser belki diyeBen ml olarak olcmuyorm ama en fazla 2 tatli kasigi verdim bu zamana kadar 100ml cok olur bence 100 ml sut bile icmiyolardir belkide :):)
Saçmalamış 2 saatte bir emziriyorum. Ama bazen kendi cok aliyor 3 saatte istiyor bir sonraki partı bazen 1.5 saat olmadan ağlıyor ama sen 2 ila 3 saati geçirme. Bana doktorum oyle dedi.Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Gecen gun ebe bana saat basi emzir dedi.
E ben hic mi uyumayayim yani? Her saat basi kaldirayim uyumayalimmi bebegimde bendee
Biz kullanıyoz ama bazen tutuyor bazen tutmuyorEmzik kullanan var mi?
Çay mı ? Çayı neden veriyon canım merak ettimBen su da veriyorum çay da veriyorum bi sıkıntısı olacagini da zannetmiyorum.
Ben gece ile gündüz farklı emziriyorum gece 2 buçuk saat 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ,gündüz 1 buçuk iki saatte bir emziriyom :)Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Gecen gun ebe bana saat basi emzir dedi.
E ben hic mi uyumayayim yani? Her saat basi kaldirayim uyumayalimmi bebegimde bendee
Saçmalamış 2 saatte bir emziriyorum. Ama bazen kendi cok aliyor 3 saatte istiyor bir sonraki partı bazen 1.5 saat olmadan ağlıyor ama sen 2 ila 3 saati geçirme. Bana doktorum oyle dedi.
Benimde gece 2 ile3 saat arasi degisiyor. Zaten kendisi uyaniyo iki uc saat icinde.Ben gece ile gündüz farklı emziriyorum gece 2 buçuk saat 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ,gündüz 1 buçuk iki saatte bir emziriyom :)
Rezene cayi canim gaz sancisini hafifletiyorÇay mı ? Çayı neden veriyon canım merak ettim
Ben biraz daha fazla veriyorum sanirim ama cok sancisi var keser belki diye
100 ml tek seferde degil gun icinde ara ara verin diyor ama o kadar verilmez. Belki daha buyuk bebekler icindir o miktar.
Kizlar bebekleri kac saatte bir emziriyorsunuz. Gecen gun ebe bana saat basi emzir dedi.
Ac olsa zaten aglar durmaz ki. Bence cok kasmamak lazim. Basta saat kurup duzenli uyandiriyodum bebegede yazik. Acikinca uyaniyor zaten kendisi.Benimki acikinca agliyip uyaniyo o zaman emziriyorum hep. En fazla 3 saat duruyo emmeden
Ay bilmiyorum ya gitsem elbet iyi olurdu ama ne bilim biliyorsun korku oluyo gittim aslında ama randevusuz gitmistm muayene olamadm öylece kaldı :/ dikis yerlerini surekli kontrol ettm intihap enfeksiyon belirtisi hc yoktu suandada normale döndü zaten dikiş olduğu bile iyice bakmadan yerini bilmesem belli değil gbi.Keşke gitseydin bende iltihap varmış mesela cnm çok yandı ama iltihap da kötü bir bayan için verdiği fitilde emziremedigine kullanmasın diyor ama Dr emzirip emzirmedigimj sordu söyledim eczane ye sordum Dr yazdıysa birşey olamaz dedi yapacak birşey yok maalesef aynı acıyı yaşadım resmen çok kötüydü ama gereksiz olsa çağırmazlar
Ac olsa zaten aglar durmaz ki. Bence cok kasmamak lazim. Basta saat kurup duzenli uyandiriyodum bebegede yazik. Acikinca uyaniyor zaten kendisi.
Ebe ayda bir kilo almasi lazim senin bebegin bir kiloyu doldurmaz buyuk ihtimal. saat basi emzirmen gerekiyo diyince acaba hatami yapiyorum cocugumu ac mi birakiyorum diye dusundum
Canım kaç gün oldu doğum yapalı? Benim sütüm 3 günden sonra gelmeye başladı. Sık sık emzirmeye çalış. Süt zamanla artıyor çünkü.Arkadaşlar emzıren var mı göğsüm cok yara oldu ya;(ne yapsam geçer Zaten süt az gelıyor;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?