- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #31.661
Bendede vardi banada herkes normal dogum yaparsN gecer dedi bakalim insallah dedikleri gibi olurDoğumla geçiyor diyolar ona bide gecmemismi
asksizmevsim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede vardi banada herkes normal dogum yaparsN gecer dedi bakalim insallah dedikleri gibi olurDoğumla geçiyor diyolar ona bide gecmemismi
Yok CNm geçmemiş maalesef keşke geçse bekarken bile vardı vajina da niye oluyorsa bilmiyorumBendede vardi banada herkes normal dogum yaparsN gecer dedi bakalim insallah dedikleri gibi olur
asksizmevsim
Bende alayim artık. Avent soot dedi sanki doktr sanki ima etti ...Demekki doyuyormus canim doymasa birakmaz diye dusunuyorum.
Avent aldim ben sothie degil ama o kullanissiz geldi bana.
Kırkımın çıkmasını bekliyom perşembe bitiyorBende alayim artık. Avent soot dedi sanki doktr sanki ima etti ...
Mavikelebek0134 canım senin kadar bilgili degilim tam alirken kadinlar ayy canim yazi cocugun damaklarina diyince bir geri çekildim bilmek lazım tabiii
Kizlar havalar yuzunden hep evdeyim benim gibi olan var mı?
15 gün sonra yalnız kalmaya başladım ben canımKızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?
Hamilelikte bndede idrar yolu enfeksiyonu vardı baya cektm hatta 30lu haftalarda sonra hep sancilandm o yüzden . Bnde o geçer diye seviniyorm suan iyiym ama geçti mi geçmedi mi bilmiyorum.. inslh geçmiştir . candy4Bende sevindiydim normal doğurdum iltihabı söker diye ama yok geçmemiş
Nasıl anladın geçmediğini canım belirtisi varmıydı bende de kaşıntı oluyor 20 gün oldu normal doğum yapalı bide dikişlerin tam olarak düştü müYok CNm geçmemiş maalesef keşke geçse bekarken bile vardı vajina da niye oluyorsa bilmiyorum
Yok CNm hatta erken doğuma sebebi oluyormuş çok şükür olmadıHamilelikte bndede idrar yolu enfeksiyonu vardı baya cektm hatta 30lu haftalarda sonra hep sancilandm o yüzden . Bnde o geçer diye seviniyorm suan iyiym ama geçti mi geçmedi mi bilmiyorum.. inslh geçmiştir . candy4
10 gün sonra dikiş Ler için kontrole gittim Dr mandal gibi birşeyler baktı gördü vajinit var diye fitil verdi CNm bide az biraz kasintim oluyordu şimdi yok daha bir kez kullandım fitiliNasıl anladın geçmediğini canım belirtisi varmıydı bende de kaşıntı oluyor 20 gün oldu normal doğum yapalı bide dikişlerin tam olarak düştü mü
Bana kontrole gel demedi ki 15 güne kadar dikişler kndiliğinden düşer dedi sadeceYok CNm hatta erken doğuma sebebi oluyormuş çok şükür olmadı
10 gün sonra dikiş Ler için kontrole gittim Dr mandal gibi birşeyler baktı gördü vajinit var diye fitil verdi CNm bide az biraz kasintim oluyordu şimdi yok daha bir kez kullandım fitili
kızımda 3 günden sonra kalmıştım annem iş çıkışı geliyodu gece de kaldığım olmuştu.aklına kötü bişey getirme Allahım emanetin sana emanet deyip bırakıyorum ben bebeği mecbur.şimdide 10 gün oldu büyük kız çok şımarıklık yapiyo diye annem evine gidiyo artık gündüzleri uğruyo arada ikiside sezeryan bu aradaKızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?
18gün sonra başbaşa kaldık oğlumla.Kızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?
Avent soothieye para verme boş yere, çoğu kişi tutturamamış onu. Çok ağır diyorlar. Ucu aynı o şekilde olan başka markalar da var. Wee ve bebedorun çeşitlerine bak istersenBende alayim artık. Avent soot dedi sanki doktr sanki ima etti ...
Mavikelebek0134 canım senin kadar bilgili degilim tam alirken kadinlar ayy canim yazi cocugun damaklarina diyince bir geri çekildim bilmek lazım tabiii
Kizlar havalar yuzunden hep evdeyim benim gibi olan var mı?
Aynen benim durumdasin ne sanci ne bisey var dr 41e kadar bekleriz olmadi dogurturuz dedi suan 40+1 gunluk artik ne olacak bilmiyorum cokta sabirsizlastim yememem gereken ne varsa yiyorum bogurtlen olsun nar olsun ama yokSelam kızlar bayadır bakamıyordum bebeğine kavuşanlar olmuş Allah sağlıklı güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben hala beklemedeyim 40+3 hafta olduk kızım hiç rahatsız etmiyor sancı vermıyor. Böyle olan var mı etrafımda ki çok bilmiş insanlar strese sokuyor doktoruma göre de haftaya kadar yolu var yoksa suni sancı verilicek
Ya sorma o hırıltı sürekli devam ne damla ne aspiratör fayda etmiyor aman dr da aynı şeyi söyler boşver dediler dr a da götürmedim ama uykusuna yansıyor bence nu durumCanım sanırm bebeğinin burnu faln tıkalı değil . Herkes aynı şeyi söylüyor boğazından balgam sesi gbi bisi geliyo burnundan da hirilri bakıyorum burnu temiz damla koyuyorm gene aynı ses geliyo sanırm normal bu durum ..
5 gün sonra yalnız kaldım 24. Gün bugünKızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?