• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bebegim 3 gunluk oldu. Sürekli ağlıyor Dogum yaptıgımız hastanedeki cocuk doktoru mama vermemizi aç olabilecegini söyledi mama aldık. Mamayı yiyince birazcık uyudu ama yine ağlamaya devam etti. Emmediği sürece sürekli ağlıyor. Bu şekilde olan var mı?

Sutunu sagarak veren anneler kac cc cikiyor gunde.ben cok korkuyorumbebegim emmedigi icin kesilir mi diye :/

Demekki doyuyormus canim doymasa birakmaz diye dusunuyorum.
Avent aldim ben sothie degil ama o kullanissiz geldi bana.
Bende alayim artık. Avent soot dedi sanki doktr sanki ima etti ...

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 canım senin kadar bilgili degilim tam alirken kadinlar ayy canim yazi cocugun damaklarina diyince bir geri çekildim bilmek lazım tabiii

Kizlar havalar yuzunden hep evdeyim benim gibi olan var mı?

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 canım senin kadar bilgili degilim tam alirken kadinlar ayy canim yazi cocugun damaklarina diyince bir geri çekildim bilmek lazım tabiii

Kırkımın çıkmasını bekliyom perşembe bitiyor

Bende sevindiydim normal doğurdum iltihabı söker diye ama yok geçmemiş
Hamilelikte bndede idrar yolu enfeksiyonu vardı baya cektm hatta 30lu haftalarda sonra hep sancilandm o yüzden . Bnde o geçer diye seviniyorm suan iyiym ama geçti mi geçmedi mi bilmiyorum.. inslh geçmiştir . candy4 candy4

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz düştü mü kaç günde düştü ve afedersiniz ama makatta ağrı oluyor mu ben 3 gündür ağrıdan ölüyorum

Hamilelikte bndede idrar yolu enfeksiyonu vardı baya cektm hatta 30lu haftalarda sonra hep sancilandm o yüzden . Bnde o geçer diye seviniyorm suan iyiym ama geçti mi geçmedi mi bilmiyorum.. inslh geçmiştir . candy4 candy4
Yok CNm hatta erken doğuma sebebi oluyormuş çok şükür olmadı

Nasıl anladın geçmediğini canım belirtisi varmıydı bende de kaşıntı oluyor 20 gün oldu normal doğum yapalı bide dikişlerin tam olarak düştü mü
10 gün sonra dikiş Ler için kontrole gittim Dr mandal gibi birşeyler baktı gördü vajinit var diye fitil verdi CNm bide az biraz kasintim oluyordu şimdi yok daha bir kez kullandım fitili

Yok CNm hatta erken doğuma sebebi oluyormuş çok şükür olmadı

10 gün sonra dikiş Ler için kontrole gittim Dr mandal gibi birşeyler baktı gördü vajinit var diye fitil verdi CNm bide az biraz kasintim oluyordu şimdi yok daha bir kez kullandım fitili
Bana kontrole gel demedi ki 15 güne kadar dikişler kndiliğinden düşer dedi sadece

Kızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?
kızımda 3 günden sonra kalmıştım annem iş çıkışı geliyodu gece de kaldığım olmuştu.aklına kötü bişey getirme Allahım emanetin sana emanet deyip bırakıyorum ben bebeği mecbur.şimdide 10 gün oldu büyük kız çok şımarıklık yapiyo diye annem evine gidiyo artık gündüzleri uğruyo arada ikiside sezeryan bu arada

Kızlar doğumdan kaç gün sonra yalnız kalmaya başladınız?
18gün sonra başbaşa kaldık oğlumla.

Avent soothieye para verme boş yere, çoğu kişi tutturamamış onu. Çok ağır diyorlar. Ucu aynı o şekilde olan başka markalar da var. Wee ve bebedorun çeşitlerine bak istersen

Selam kızlar bayadır bakamıyordum bebeğine kavuşanlar olmuş Allah sağlıklı güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben hala beklemedeyim 40+3 hafta olduk kızım hiç rahatsız etmiyor sancı vermıyor. Böyle olan var mı etrafımda ki çok bilmiş insanlar strese sokuyor doktoruma göre de haftaya kadar yolu var yoksa suni sancı verilicek :KK43:
Aynen benim durumdasin ne sanci ne bisey var dr 41e kadar bekleriz olmadi dogurturuz dedi suan 40+1 gunluk artik ne olacak bilmiyorum cokta sabirsizlastim yememem gereken ne varsa yiyorum bogurtlen olsun nar olsun ama yok :(

Normal dogum yapanlar sancilariniz nasil başladı acaba? Bi kac gundur sancilarim arttı her seferinde acaba bebek geliyor mu diyorum ama geçip gidiyor agrı

Canım sanırm bebeğinin burnu faln tıkalı değil . Herkes aynı şeyi söylüyor boğazından balgam sesi gbi bisi geliyo burnundan da hirilri bakıyorum burnu temiz damla koyuyorm gene aynı ses geliyo sanırm normal bu durum ..
Ya sorma o hırıltı sürekli devam ne damla ne aspiratör fayda etmiyor aman dr da aynı şeyi söyler boşver dediler dr a da götürmedim ama uykusuna yansıyor bence nu durum :(

Back