• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benimkide hiççç uyumuyor
Zombiye döndüm
Benim kız üstüne isemis yavrum ondan uyumazmis bı dokunduk sırtı hep yaş işte acemilik zaten bezini her degistirmem de altı açılınca isiyo :) artık kaka da yapar oldu yatağıma etti alt açma almadiydim gereksiz diye çok gerekliymis

41+4 de doğum yaptım. Kimse de bilmiyordu 40 ı geçtiğimi. Milletle uğraşmak laf anlatmak çok zor

Teşekkür ederim canım. Pamuktan almadığıma gerçekten pişmanım. Keşke stoklasaydım. Evime yakın yerde yok şuan arıyorum bulamıyorum :KK43:
Bende ıslak mendili sıcak suda iyice yıkayıp siliyorum cnm hiç de pişik kadın kızım 15 günlük çok şükür bide yediklerin önemli ben her alt değiştirmede pişik kremi kullanıyorum

Benimde gece 2 ile3 saat arasi degisiyor. Zaten kendisi uyaniyo iki uc saat icinde.
Gunduzde zaten ne zaman uyanik olsa veriyorum memeyi. En fazla 1 bucuk 2 saat arasi oluyor gunduz.
Bazen cok abartiyorlar ya. Sonucta uykuda bebek icin en onemli seylerden biri.
Uyku çok önemli büyümesi için canım ,uyusun ki yedikleri kan can olsun

Benim kız üstüne isemis yavrum ondan uyumazmis bı dokunduk sırtı hep yaş işte acemilik zaten bezini her degistirmem de altı açılınca isiyo :) artık kaka da yapar oldu yatağıma etti alt açma almadiydim gereksiz diye çok gerekliymis
Ben kumaş aldım diktim alt açma bezlerini canım kirlendikçe yıkıyorum

Kızlar ne zamandır giremedim umarım herkesin güzel gidiyordur bu yorucu annelikteki ilk zamanları :)
Size sorularım var :) bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik günde 3 defa damlatıyoruz ama açmadı aparatla da çektik yine yok böyle bir durumda olan var mı
Ve emzik ile korse önerisinde bulunur musunuz?

Neden kotuluyorlarki ne zarari varmis. Bence emzik tutmasi anne icin buyuk rahatlik.
Sonucta Acligini bastirmiyoruz emzikle. Agladiginda tokken memede versem almiyo ama emzigi alip susuyo.
Bi makalede okumusdum cene gelisimi icin cok iyimis ve emzikle uyuyan bebeklerde bogulma riski daha dusuk oluyormus.

Benimki de en fazla bes dk emiyor canim
Cene yapisi bozuluyormuş falan filan ama cok istiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?

Ay cildiricam 2 saatte agliyor istiyor ama birini 3 dk birini 3 ya da 2 dk emip uyuyor neler yapiyom yok.

Birde yüz üstü uyumaya bayiliyor ama cok korkuyorum :(

Kızlar ne zamandır giremedim umarım herkesin güzel gidiyordur bu yorucu annelikteki ilk zamanları :)
Size sorularım var :) bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik günde 3 defa damlatıyoruz ama açmadı aparatla da çektik yine yok böyle bir durumda olan var mı
Burunu hergun temizliyoruz bazen gunde iki kez.

Temizlemene rağmen tıkalıysa odanın nem oranı düşüktür
Soğuk buhar makinaları bu işi çözüyor
Yada kaloriferlere su haznesi ve üzerine ıslak havlu koymak

Hangi marka ?
Doktor tum meme istiyor ucu yuvarlak olsun dedi.
Ama herkes kotuluyor memeyi :KK43:
Nuk marka damaklı kauçuk bizimkisi. Kauçuk anne göğsü dokusuna daha yakın bu yüzden. Fayda zarar kısmına bakmak lazım. Bende vermek istemezdim ama yetişemediğimiz anlarda ağlayıp kötü etkilenmesinden iyidir. Kendini çok sıkıyor ağlamak için, sarışın olduğu için de domates gibi kızarıyor. Ağız gelişiminin bozulması uzun süre kullanırsa ve tüm uykusu boyunca ağzında tutarsa olur.

Kızlar kafayı yemek üzereyim kızı uyutuyorum yatağa bırakıyorum iki dk geçiyor uyanıp ağlıyor :KK43: nolucak böyle
Herkeste durum böyleymiş. Eylül anneleri de bu durumdan isyanda. Üstelik benimki babası varken koy yatağa uykusu yoksa bile öylece duruyor. Baba evden çıktığı an yapışık haldeyiz yoksa çığlık çığlığa. Şaka gibi.

Altı açılınca işeyenin erkek versiyonu var bende. Fiskiye gibi :) iki defa da boydan boya ıslattı kendini.
Ben bir paket 10lu kullan-at alt açma bitirdim 40lı aldım geçen hafta bu kazalar yüzünden.

Cene yapisi bozuluyormuş falan filan ama cok istiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?

Ay cildiricam 2 saatte agliyor istiyor ama birini 3 dk birini 3 ya da 2 dk emip uyuyor neler yapiyom yok.

Birde yüz üstü uyumaya bayiliyor ama cok korkuyorum :KK43:
Demekki doyuyormus canim doymasa birakmaz diye dusunuyorum.
Avent aldim ben sothie degil ama o kullanissiz geldi bana.

Ben kumaş aldım diktim alt açma bezlerini canım kirlendikçe yıkıyorum
Mantıklı CNm ablam terzi rica etsem yapar aslında
Nuk marka damaklı kauçuk bizimkisi. Kauçuk anne göğsü dokusuna daha yakın bu yüzden. Fayda zarar kısmına bakmak lazım. Bende vermek istemezdim ama yetişemediğimiz anlarda ağlayıp kötü etkilenmesinden iyidir. Kendini çok sıkıyor ağlamak için, sarışın olduğu için de domates gibi kızarıyor. Ağız gelişiminin bozulması uzun süre kullanırsa ve tüm uykusu boyunca ağzında tutarsa olur.

Herkeste durum böyleymiş. Eylül anneleri de bu durumdan isyanda. Üstelik benimki babası varken koy yatağa uykusu yoksa bile öylece duruyor. Baba evden çıktığı an yapışık haldeyiz yoksa çığlık çığlığa. Şaka gibi.

Altı açılınca işeyenin erkek versiyonu var bende. Fiskiye gibi :) iki defa da boydan boya ıslattı kendini.
Ben bir paket 10lu kullan-at alt açma bitirdim 40lı aldım geçen hafta bu kazalar yüzünden.
Ay vallahi kız olduğu için bana gelmiyor ama işte ben islanmadi sandım bütün sırtı çiş olmuş bı güzel banyo yaptırdım şimdi uyuyo kuzum yalnız bnm ki de ben yalnızken ağlıyor bı misafir gelsin biri gelsin uyuyo bana garezi var :) iyi mi kötü mü bilemedim

Mantıklı CNm ablam terzi rica etsem yapar aslında

Ay vallahi kız olduğu için bana gelmiyor ama işte ben islanmadi sandım bütün sırtı çiş olmuş bı güzel banyo yaptırdım şimdi uyuyo kuzum yalnız bnm ki de ben yalnızken ağlıyor bı misafir gelsin biri gelsin uyuyo bana garezi var :) iyi mi kötü mü bilemedim
Hiç sorma bizim oğlan da aynı normalde ver memeyi gece gündüz oturalım diyor ama biri gelsin uyuyup yatıyor yaramaz desem beni yalancı çıkartıyor millete gelince kuzu bana gelince kurt maşaallah

Canım sanırm bebeğinin burnu faln tıkalı değil . Herkes aynı şeyi söylüyor boğazından balgam sesi gbi bisi geliyo burnundan da hirilri bakıyorum burnu temiz damla koyuyorm gene aynı ses geliyo sanırm normal bu durum ..

Canım kaç gün oldu doğum yapalı? Benim sütüm 3 günden sonra gelmeye başladı. Sık sık emzirmeye çalış. Süt zamanla artıyor çünkü.
Yara konusunda çare varsa bana da söyleyin. Canım çok yanıor emzirirken :KK43:
Kızlar ben daha önce de söylemiştim benim ilk andan itibaren geldi sütum ve ben sürekli emziriyordum ama 3. Gündem itibaren bir yara oldu kanıyordu ve ağlaya ağlaya emzirmeye başlamıştım o göğüs ucu kremlerini falan hep kullandım hikaye ise yaramadı silikon göğüs ucu aldım kızım almadı hu sefer en sonunda tavsiye uzerine emzirdikten sonra sütümden sürdüm gogus ucuna ve philipsin göğüs kalkanı var onu kullandım emzirmeden sonra ve onun sayesinde yaralar kısa sürede iyileşti ve şuan rahat rahat emziriyorum

Hiç sorma bizim oğlan da aynı normalde ver memeyi gece gündüz oturalım diyor ama biri gelsin uyuyup yatıyor yaramaz desem beni yalancı çıkartıyor millete gelince kuzu bana gelince kurt maşaallah
Herkes uslu uslu diyo he bide bana sorsunlar uyudu mu uyandiramiyorum uyandı mi uyumuyor

Back