• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

İyi geceler kızlar şükürler olsun dün 15.25 de oğlumu kucağıma aldım. Darısı tüm bekleyenlere olsun. Çok zor bi doğumdu yırtılmam oldu ama herşeye değer canım oğlum :anne:
Gözün aydın canm gecmis olsun :) kesi harici mi yırtılma oldu? İnslh çabucak toparlrsin.

bende içiyorum stil tea. içine kimyon atıyorum arada. Faydası olur. Dibe çöküyor zaten

Bende bir su bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı rezene tohumu ve yarım çay kaşığı kimyon atıyorum. Her ikisi de demlenince dibe çöküyor öyle içiyorum. Süzmekle uğraşamıyorum açıkçası.

Bizimkinin iki göğsü de şiş idi canım. Tek taraflı olması da aynı şey mi bilmiyorum ama yapman gereken asla dokunmamak. Banyo yaptırırken dahi ovalama vs yapma. Çok şükür geçti bizimki. Nette 2 hafta içinde geçeceği yazıyor ama annem dokunduğu için daha uzun sürdü geçmesi.
saol CNm bende öyle yaparım yeter ki yavrumun gazı olmasın

Hanimlar 25 ekimi 26 ekime baglayan gece 00:39 da normal dogum yaptim ama psikolojim bedenim alt ust oldu... o kadar kotuyum ki devamli aglamak geliyor o anlar aklima geldikçe.... korku filmi gibiydi

Benimkide çok zordu canım düşünmemeye çalış kendi kendini üzme daha fazla. Olan oldu çok şükür sağ salim yanımızdalar ya o yeter

Kızlar siz bu konuları konuştunuz geçtiniz ama ben daha yeni yetişebildim. Normal doğum sonrası nasıl geçti dikişleriniz? Neler kullandınız tavsiye ettiğiniz bişey var mı?

Kızlar bebeklerinizin göbekleri tamamen iglestimi sizin bizimkinden arada hafif sarı su gibi var sizdede olan varmı böyle
Solüsyon ile temizlemedinmi canım
Eczaneden Babusol cilt temizleme solüsyonu al içerisinde kendi hijyenik bezleride var

Bugün ben memedeyken oturduğum yerde uyuyakalmışım. Tv de en son haber öncesi reklamlar vardı. Gözümü bir açtım saat 8e geliyor haberler bitmiş. Ama hiç uyumuş gibi hissetmedim. Sanki saniyelik gözümü kapatıp açmışım gibi. Genelde burnunun desteksiz açık tutacak şekilde pozisyon aldırıyorum. Allah korusun tüm yavruları. Bize de dayanma gücü versin
Hepimiz aynı durumdayız gerçekten Allah bize sabır güç kuvvet versin ,benim de gece oğlum ağlıyor mesela ayy yeni yatırdım yine mi uyumadı diyorum saate bi bakıyorum 1 ,1 buçuk saat geçmiş :KK70::KK70:oğlumun günahını alıyorum yok yere :KK12:

Hanimlar 25 ekimi 26 ekime baglayan gece 00:39 da normal dogum yaptim ama psikolojim bedenim alt ust oldu... o kadar kotuyum ki devamli aglamak geliyor o anlar aklima geldikçe.... korku filmi gibiydi
Benimkide cok zordu canim korkma. Bende o kadar etkisinde kalmisdim ki evime dondugumde ilk hafta uyudugum an sanki nstye bagliymisim gibi kalp atisi sesi duyup sicrayarak uyaniyordum.
Ama gecdi sukur. En azindan ayaga kalktik hemen.
Bebeklerimiz saglikli ya gerisi onemli degil

Arkadaşlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bizim cimcimenin baya tıkanmış burnu nasıl temizlycem bilmiyrm minicik burunları zaten

Arkadaşlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bizim cimcimenin baya tıkanmış burnu nasıl temizlycem bilmiyrm minicik burunları zaten
Serum fizyolojik ve otribebe aldim bende.
Temizliyorum bazen ama burnu temiz olsada hiril hiril ses geliyo sanki genzinden geliyor anlamadim ki

Back