- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.581
Minicik ama neler çıkıyor neler :)Arkadaşlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bizim cimcimenin baya tıkanmış burnu nasıl temizlycem bilmiyrm minicik burunları zaten
Onu bende doktora sordum oluyormuş genzine sut falan kaçıyormuş kusmugunuda kontrol edemiyor.Serum fizyolojik ve otribebe aldim bende.
Temizliyorum bazen ama burnu temiz olsada hiril hiril ses geliyo sanki genzinden geliyor anlamadim ki
Bende diyordum geniz eti falan mi var acaba.Onu bende doktora sordum oluyormuş genzine sut falan kaçıyormuş kusmugunuda kontrol edemiyor.
Aynini ben dedim doktora guldu bu aylar oluyor burnuna aspire yap dediBende diyordum geniz eti falan mi var acaba.
Aspire neAynini ben dedim doktora guldu bu aylar oluyor burnuna aspire yap dedi
Buruna sprey sıkıp nefesle hortum yardimiyla icini temizlemekA
Aspire ne
Gözün aydın canm gecmis olsun. Her turlu doğum zor canm ameliyat da zor normalde yPacak bisi yok malesf bebislere kavuşmak için katlaniliyoHanimlar 25 ekimi 26 ekime baglayan gece 00:39 da normal dogum yaptim ama psikolojim bedenim alt ust oldu... o kadar kotuyum ki devamli aglamak geliyor o anlar aklima geldikçe.... korku filmi gibiydi
Kızlar dikis için kontrole gittim mandal gibi birşeyler baktı Dr doğum yaptığımda bu kadar acimadiydi CNm vallahi çok CNm aciyo
Rezene çayı içen anneler bebeğinize uyku yaptı mı. İki gündür rezene çayı içiyorum günde bir fincan ve bugün bebeğim hiç uyumadigi kadar uyudu arada aciktigi zaman uyandı emzirdikten sonra uyumaya devam etti. Şuan hala uyuyor normalde gündüzleri bu kadar uyumazdi. Rezene bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi
Keşke gitseydin bende iltihap varmış mesela cnm çok yandı ama iltihap da kötü bir bayan için verdiği fitilde emziremedigine kullanmasın diyor ama Dr emzirip emzirmedigimj sordu söyledim eczane ye sordum Dr yazdıysa birşey olamaz dedi yapacak birşey yok maalesef aynı acıyı yaşadım resmen çok kötüydü ama gereksiz olsa çağırmazlar
Bn kimseye demedm ama bn kontrole gitmedm çünkü çıkarken yaptığı kontrol çok acidi valla çok korktum gidemedm yemedi evde kendim baktm bi sorun varsa giderm dedm çok şükür bi sorunda olmadı temizliğine dikkat ettm batikon la pansuman her tuvalet sonrası yaptm ilk hafta 2.haftada günde bir kere dikişlerin dusmesi 18 günü buldu . 40 çıksın geleceksn bide demişlerdi onda gidicem
Humana mi yoksa aktaran rezene mi aldın cnmBen iciyorum kendim icerken 2 3 cay kasigi bebege de veriyorum hem hic gaz sikintisi olmuyo hem de guzel guzel uyuyo. Annem de dedi uyku yapar rezene diye bence ondandir. Aciktikca uyaniyo 2 3 kere iciyorum ben gunde
Emer cnm biberonla verme enjektör le ver kaşıkla ver biberonla çok geliyo unutsun onuDun hastaneden taburcu olduk kizlaryarin kontrolumuz var.bu sure icinde bol anne sutu verdim.ama gogsumden emmiyor ne yazik ki sagip vermek zorunda kaldim.oysa hastanedeemiyordu.ben bir bucuk saatte bir verdim.hastanede 3 saatte bir veriyorlardi belki de ben arayi kisa tuttugum icin gogsumu emmiyor.ama arayi kisa tutmasam da sariligi artar.herkes biberona alisti diyor ama mecburum.cok moralim bozuluyor.unuttu mu gercekten bir daha emmezmi emmesi icin ne yapmam gerek kafamda hep bunlar var.
Humana mi yoksa aktaran rezene mi aldın cnm
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah. tez zamanda iyileşir umarım yırtıklar daİyi geceler kızlar şükürler olsun dün 15.25 de oğlumu kucağıma aldım. Darısı tüm bekleyenlere olsun. Çok zor bi doğumdu yırtılmam oldu ama herşeye değer canım oğlum
Güle güle büyütün canım, inşallah en kısa zamanda kendine gelirsinHanimlar 25 ekimi 26 ekime baglayan gece 00:39 da normal dogum yaptim ama psikolojim bedenim alt ust oldu... o kadar kotuyum ki devamli aglamak geliyor o anlar aklima geldikçe.... korku filmi gibiydi
Ben kullaniyorum iyiki tuttu valla cok rahat ediyoruz sayesindeEmzik kullanan var mi?
Evet rezene bebekleri rahatlatiyor. Bende iciyorum kizimada iciriyorum etki ediyo uykusuna.Rezene çayı içen anneler bebeğinize uyku yaptı mı. İki gündür rezene çayı içiyorum günde bir fincan ve bugün bebeğim hiç uyumadigi kadar uyudu arada aciktigi zaman uyandı emzirdikten sonra uyumaya devam etti. Şuan hala uyuyor normalde gündüzleri bu kadar uyumazdi. Rezene bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi
Bende mamsel iciyorum. Uzerinde bebege gunde 100 ml ye kadar icirebilirsiniz diyor ama cok degilmi ya ben en fazla 10 ml veriyorumBen hamileyken siskinligim vardi o zaman almistim mamsel kimyonlu rezene adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?