• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

bnm çocuk çok uykusuz yaa 4 5 saat uyumadan duruo sonra 2 3 saat anca uyuyo siz nasl uyutuyosunuz bebişleri bide gaz çıkartmaga çalışınca uyanıo çıkartmadan yatırsam gazı oluo
uyanıkken hep meme de kalsın istio sürekli meme de durunca da çok mu emiyo ne kusuo
Memede kaldığı zaman uyumuyor mu canım. Bizimki de hep memede kalmak istiyor gündüzleri, uyku derinleşince kucakta uykuya devam. Her emzirme sonrası gazını almıyorum ben. Kendisi belli ediyor kıpırtıdan, o zaman emmeyi yarıda kesip gazını çıkartıyorum sonra memeye devam. Bu defa uyutup yatırıyorum. Tekrar gaz almıyorum çünkü Emmeden imkanı yok uyumuyor.

Bir de ben rezene çayıma yarım çay kaşığı kimyon atıyorum. Öğle ve akşam içiyorum. İhmal ettiğim günler sıkıntımız oluyor.

Bir de ben rezene çayıma yarım çay kaşığı kimyon atıyorum. Öğle ve akşam içiyorum. İhmal ettiğim günler sıkıntımız oluyor.
Canim bende rezene ve kimyon tohumu aldım bugün bebeğimin kivranmasina dayanamadım. İlk defa bugün bu kadar çok zorlandı çok üzüldüm. 21 günlük olduk. Bir fincan kaynar suya bir çay kaşığı rezene tohumu attım 10 15 dk demlendikten sonra süzüp içtim. Senin tarifini alabilir miyim kimyonu karistirmadim keşke koysaydim

Kızlar birde ben ateş ölçer olarak chicco nun bu ürününü almıştım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kuzucugum banyo yaptıktan sonra yüzü yanıyor ateşi var saniyorum bununla olcuyorum normal çıkıyor ama içim hiç rahat değil kullanan var mı acaba

Eklentiler

• 1509034641711.jpg
    1509034641711.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 38
Bebeginin memesinde sislik olan kimdi kizlar. Bana yazabilirmi hanginizse kiziminda sag gogsu sis sertlesmis.
Gecmedi hala ne yapmam lazimm?

Bizimki 6.günü kontrole gittiğimiz gün çok sık kaka yaptı bezi doldurdu. Muayene sırasında dr bezine bakıp ilaç yazdı. Biogaia adında. İki gün kullandım fazla olmadığı için ishali. Dr ilaç yazmaya bayılıyor. Araştırdım. Anne sütü ile beslenen bebekli aileler sık sık ishal yanılgısına düşermiş. Yani zaten sulu kıvamlı olması normalmiş. 18günlükken açık hava gezmeye çıktık üşüttü yine ishal oldu bu defa karın ağrısı da vardı. İlacı bir defa verip sürekli emzirdim. Sıvı kaybı bitkin düşürmesin diye memede uyutup sık sık göğsümle çenesini uyardım.

Bez takibini yap. Günlük sayı herzamankinden çok fazla ise, İshale kusma ateş eşlik ederse dr a gidin.
Tamam canım sağol bilgilendirdigin için ateş kusma filan yok öylede sünnetten sonra poposunu günlük her açtığımda yikadim ondan soğuk aldı galiba

bnm çocuk çok uykusuz yaa 4 5 saat uyumadan duruo sonra 2 3 saat anca uyuyo siz nasl uyutuyosunuz bebişleri bide gaz çıkartmaga çalışınca uyanıo çıkartmadan yatırsam gazı oluo
uyanıkken hep meme de kalsın istio sürekli meme de durunca da çok mu emiyo ne kusuo
Canm emzik denesen. Meme de çok kalanlara genelde emzik veriyorlar . Bizimki emip uyuyo gazını uyurken çıkarıyorm bazen dediğin gbi uyaniyo o zamnda ninni dinletiyorm uyuyo. Yda internette bi orijinal anne karnı sesi buldm onu dinletiyorm uyuyo tabi geceleri bunlarin hic biri sökmüyo sabaha kadr agliyo mizmizlaniyo

Aminn canım ya cümlemize inşallah.. Asıl dertler şimdi başladı. Göğüs yarası, gaz, uykusuzluk :KK43:((

Allah kurtarsın kuzum. Suni sancıdansa kendi sancımı tercih ederim. O çok fena ama açılmayı hızlandırıyor. İnşallah çabucak kavuşursun bebeğine

Çok şükür gerçekten Rabbim gönlüme göre nasib etti. Yarım saat aldım suni sancıyı. Nefes almadan sancı çekiyosun.. Zor ama doğum için gerekli.. Vakit hiçç geçmeyecek sanıyo insan. Hiç kolay değil dünyaya bir can getirmek :KK43:
Aynen canm hiç kolay değil bnde son 1 saat zorlandımm . O 1 saatte hem tuvalet hissi hem sancı dayanamıyor insan.. sonu guzl geneki . :)

Memede kaldığı zaman uyumuyor mu canım. Bizimki de hep memede kalmak istiyor gündüzleri, uyku derinleşince kucakta uykuya devam. Her emzirme sonrası gazını almıyorum ben. Kendisi belli ediyor kıpırtıdan, o zaman emmeyi yarıda kesip gazını çıkartıyorum sonra memeye devam. Bu defa uyutup yatırıyorum. Tekrar gaz almıyorum çünkü Emmeden imkanı yok uyumuyor.
onu uykudan sayamıyorum çünkü ben dinlenemiyorum omzum koptu sürekli kucağımda tutmaktan meme de uyuyo heh daldı yatırayım diyırum syatırınca geri açıo gözünü kucağa alınca yine dalıo ama bazende ne yaparsan yap uyumuo

Canm emzik denesen. Meme de çok kalanlara genelde emzik veriyorlar . Bizimki emip uyuyo gazını uyurken çıkarıyorm bazen dediğin gbi uyaniyo o zamnda ninni dinletiyorm uyuyo. Yda internette bi orijinal anne karnı sesi buldm onu dinletiyorm uyuyo tabi geceleri bunlarin hic biri sökmüyo sabaha kadr agliyo mizmizlaniyo
emzik avent vardı almıo öğürüo direkt başka marka model bişey bulup denemem lazım ama evden çıkamıom

emzik avent vardı almıo öğürüo direkt başka marka model bişey bulup denemem lazım ama evden çıkamıom

zafrina89 zafrina89 arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım. 17 günlük olduk biz de.. kozom ille memede uyuyacak yatağa koyduğum gibi uyanıyor. Sürekli emzirip kucağımda taşımaktan gaz çıkarmaktan belim kopuyo. Ben de nuk marka emzik denedim öğürüyo midesi bulanıyo sanırım. Ama mememi de yalancı emzik gibi kullanıyo karnı doyduktan sonra ağzından çıkarıyo bulamıuomuş gibi yapıp sinirleniyo falan. Annem emziği verirken parmaklarını yanağına değdir ki meme sansın diyor. İstersen sen de dene.

Eşime Humana stil tea aldirdim içine atsam kimyon olur mu ki
bende içiyorum stil tea. içine kimyon atıyorum arada. Faydası olur. Dibe çöküyor zaten

Canim bende rezene ve kimyon tohumu aldım bugün bebeğimin kivranmasina dayanamadım. İlk defa bugün bu kadar çok zorlandı çok üzüldüm. 21 günlük olduk. Bir fincan kaynar suya bir çay kaşığı rezene tohumu attım 10 15 dk demlendikten sonra süzüp içtim. Senin tarifini alabilir miyim kimyonu karistirmadim keşke koysaydim
Bende bir su bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı rezene tohumu ve yarım çay kaşığı kimyon atıyorum. Her ikisi de demlenince dibe çöküyor öyle içiyorum. Süzmekle uğraşamıyorum açıkçası.

Bebeginin memesinde sislik olan kimdi kizlar. Bana yazabilirmi hanginizse kiziminda sag gogsu sis sertlesmis.
Gecmedi hala ne yapmam lazimm?
Bizimkinin iki göğsü de şiş idi canım. Tek taraflı olması da aynı şey mi bilmiyorum ama yapman gereken asla dokunmamak. Banyo yaptırırken dahi ovalama vs yapma. Çok şükür geçti bizimki. Nette 2 hafta içinde geçeceği yazıyor ama annem dokunduğu için daha uzun sürdü geçmesi.

zafrina89 zafrina89 arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım. 17 günlük olduk biz de.. kozom ille memede uyuyacak yatağa koyduğum gibi uyanıyor. Sürekli emzirip kucağımda taşımaktan gaz çıkarmaktan belim kopuyo. Ben de nuk marka emzik denedim öğürüyo midesi bulanıyo sanırım. Ama mememi de yalancı emzik gibi kullanıyo karnı doyduktan sonra ağzından çıkarıyo bulamıuomuş gibi yapıp sinirleniyo falan. Annem emziği verirken parmaklarını yanağına değdir ki meme sansın diyor. İstersen sen de dene.
ay bilmiyorum ki uykusuzluktan çatlıcam yakında kucağımda tutarken düşürcem die korkuyorum

ay bilmiyorum ki uykusuzluktan çatlıcam yakında kucağımda tutarken düşürcem die korkuyorum
Bugün ben memedeyken oturduğum yerde uyuyakalmışım. Tv de en son haber öncesi reklamlar vardı. Gözümü bir açtım saat 8e geliyor haberler bitmiş. Ama hiç uyumuş gibi hissetmedim. Sanki saniyelik gözümü kapatıp açmışım gibi. Genelde burnunun desteksiz açık tutacak şekilde pozisyon aldırıyorum. Allah korusun tüm yavruları. Bize de dayanma gücü versin

Benim oğlanınki şişmiş canım
Indimi peki canim

bende içiyorum stil tea. içine kimyon atıyorum arada. Faydası olur. Dibe çöküyor zaten

Bende bir su bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı rezene tohumu ve yarım çay kaşığı kimyon atıyorum. Her ikisi de demlenince dibe çöküyor öyle içiyorum. Süzmekle uğraşamıyorum açıkçası.

Bizimkinin iki göğsü de şiş idi canım. Tek taraflı olması da aynı şey mi bilmiyorum ama yapman gereken asla dokunmamak. Banyo yaptırırken dahi ovalama vs yapma. Çok şükür geçti bizimki. Nette 2 hafta içinde geçeceği yazıyor ama annem dokunduğu için daha uzun sürdü geçmesi.
Saol canim bende hic dokunmayayim o zaman

Back